|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
12.3.2009 20:47:09   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

nič, grem jaz, niste nič kaj zgovorne.

lahko nočko.user posted image

bezis... ura pa se devet ni.... user posted image   user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.3.2009 20:47:16   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Čer!

Naša madam je tako tečna, da ji ni para. To pa zato, ker je v vrtcu premalo spala. Po moje bo zdaj malo zadremala v ležalniku.
Jaz sem pa na pragu glavobola user posted image . Najbrž sem premalo pila danes. Si moram takoj pripravit en kozarec kaj osvežilnega.

elma, mere tvoje punce so mere za manekenko user posted image

blaža, user posted image  za nakup vozička. Pa se mislite pri vas vozit ali tudi kaj peške kam it user posted image  (joke). Naša madam ni nič kaj navdušena nad hojo user posted image . Naredi korak največ dva, potem pa sede dol ali se pa kar vrže v objem, ne da bi dvignila in premaknila nogo. Nkej dni nazaj je pa baje vseeno naredila 6 korakov, samo je jaz nisem vidla.

Bamby
Nisi premalo pila , to so skrbi draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš vidla jutri da bo vse ok , mislila bom na tebe in držala pesti .

Nizy user posted image user posted image user posted image tebi tudi pošiljam , sem neki premišljevala user posted image user posted image user posted image , mene še nikoli ni tko zagrabilo kot je tebe zdej , sigurno te Đžekson premal masira user posted image

Blaža , ti svoje pa kr razvajaš user posted image user posted image user posted image , moj sin pravi da je palenta najslabša hrana na svetu in ko kaj ne uboga , mu rečem ....ti  bom palento naredila za kosilouser posted image  pa se tko smeji , ker ve da nemislim resno .

Buči tvoja dijeta je pa res dobra , in verjamem da jih s cigaretami spraviš dol , jaz pa ne bom ....
Komaj sem si jih znebila , že 4 leta sem nekadilka in gratis za to sem dobila+16 kg user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.3.2009 20:49:00   
Stipe air force
ELMA, palenta i cigare so zakon.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.3.2009 20:50:22   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

ELMA, palenta i cigare so zakon.... user posted image  user posted image  user posted image

Za hujšanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 979
12.3.2009 20:51:41   
ella79
čer user posted image
kaj dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image
sej sploh ne vem, a naj grem prebrat 10 strani, al kar tukaj notr padem user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 980
12.3.2009 20:52:32   
ELMA
Čerrrrrr ella , kak si ?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 981
12.3.2009 20:52:48   
Stipe air force
Ella... ti kar not padi user posted image ... kaj pr teb dogaja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 982
12.3.2009 20:53:16   
ELMA
Vse spijo user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 983
12.3.2009 20:54:36   
listek1
čer,

matr, sem si skor toaste zažgala, ker sem se čist zatopila v RR user posted image user posted image . No, midva sva se pa cel dan potepala. Sva bila mal pri naših, pol sva šla pa z dragim na en razgovor k varuški, ampak žal ne bo nič, ker je ženska absolutno predraga. Tako,da iščemo dalje. No sej en backup mava, ampak je treba še mal okrog pogledat. Midva mava pa jutri zadnji dan antibiotika in upam, da bo potem mir. Je pa priden mali.

Blaža, ti si res carica, kar se kuharije tiče. A mi daš mal volje, ker jest sem jo čist zgubla za kuhat user posted image . Pa sori ker vprašam, kaj je to Čupava kat user posted image

Elma - tvoja pupika je prava manekenka, in ne sekiraj se da ma premal kil. Ti dohtarji misli, da so vsi otroci po jusu narejeni.
blacky - kako je kaj Val in kako kej vaše terapije?

Stipe - jest naše familije še ne upam prijavit na piknik, ker ne vem če ne bomo ravno v tem času šli na dopust.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 984
12.3.2009 20:54:51   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Nizy user posted image user posted image user posted image tebi tudi pošiljam , sem neki premišljevala user posted image user posted image user posted image , mene še nikoli ni tko zagrabilo kot je tebe zdej , sigurno te Đžekson premal masira user posted image

res je , premalo me masirauser posted image , se me izogiba kot pijanec plotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 985
12.3.2009 20:56:18   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

res je , premalo me masirauser posted image , se me izogiba kot pijanec plotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa uzmi stvar u svoje ruke user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 986
12.3.2009 20:57:12   
blaža
SEJ SEM VEDLA, DAČAKATE, DA GREM SPAT!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 987
12.3.2009 20:59:21   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

SEJ SEM VEDLA, DAČAKATE, DA GREM SPAT!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se igramo stabo skrivalniceuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 988
12.3.2009 20:59:50   
ELMA
Kje pa je naša šefla user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 989
12.3.2009 21:00:54   
nizy
blažauser posted image user posted image user posted image za vozek, sem šla gledat tvoj link in najdla kolo za mojo Adno , seveda v Barbie izvedbi user posted image ,..ella ne bratuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 990
12.3.2009 21:01:52   
nizy

verjetno jo stipe masira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 991
12.3.2009 21:03:31   
ella79
listek držim pesti, da se z zadnjim antibiotikim prične spet zdravo obdobje user posted image user posted image user posted image

jaz sploh ne vem, kdaj mine teden user posted image služba, zoja, spat, služba, zoja, spat... pa je petek user posted image user posted image user posted image sej je sicer prav luštno, k je sonček, pa sva lahko še popoldan veliko zunaj, ker jaz noro pogrešam luft in sonce. bo treba mal na dopust user posted image user posted image user posted image
Zoja tudi še ne hodi, pa sme bla 100% da okrog enega leta že bo user posted image no, sej ne da bi se mudil, sam se kar ne upa spustit user posted image eh, še prekmal bom jamrala, kako jo je treba lovit user posted image user posted image drugače je pa noro pridna, tašča jo sam hvali, da nima nič dela z njo user posted image zjutraj jo more moj mal pred deveto zbuditi za varstvo, tako da je čist po njem zaspanka user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 992
12.3.2009 21:05:07   
ella79

blažauser posted image user posted image user posted image za vozek, sem šla gledat tvoj link in najdla kolo za mojo Adno , seveda v Barbie izvedbi user posted image ,..ella ne bratuser posted image user posted image user posted image user posted image  

sej nisem šla vsega user posted image user posted image user posted image user posted image

blaža user posted image user posted image user posted image user posted image za voziček, barva čist zame user posted image user posted image user posted image

februarka ti pa res mal bolj na izi v službi... sej veš kako je, da tisti k smo najbolj pridni, najslabše pridemo skozi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 993
12.3.2009 21:07:25   
ELMA

verjetno jo stipe masira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sigurno , zato  ga ni na RRuser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 994
12.3.2009 21:07:27   
ella79
blaža dobra ideje glede polente, bom jaz zoji medota naredila, upam da bo potem polento z večjim veseljem jedla user posted image user posted image user posted image jaz bom tudi jutri al pa v soboto neki spekla, eno tako trobarvno pecivo, sočno, pa čokolada čez user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 995
12.3.2009 21:07:58   
ella79

sigurno mu je noge v naročje porinla user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 996
12.3.2009 21:09:28   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči
bamby, si že kaj spekla?

Sem ja, sirove za zraven kosila in so ful teknili. Zdaj moram še ene sladke narest. Kateri so najboljši? Favoriziran recept prosim. Meni so bili tisti z brusnicami, ki si jih ti spekla ful dobri. Ne vem pa kje brusnice najt, pa kateri recept si uporabila user posted image

Bamby
Nisi premalo pila , to so skrbi draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš vidla jutri da bo vse ok , mislila bom na tebe in držala pesti .

Hvala elma za spodbudo! Jo bom jutri res potrebovala! No, glavobol se ni razvil, kot je ponavadi navada. Morda res zaradi tega ne, ker sem nekaj popila user posted image . Skrbi me pa res, kako bom jutri izpadla user posted image .

Zdaj pa grem možgane spočit! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 997
12.3.2009 21:10:14   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

sigurno mu je noge v naročje porinla user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa mogla bi vsaj prenosnega v roke prejet user posted image ....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 998
12.3.2009 21:13:06   
ella79
bamby men je zmagoviti recept mafini za čokoholike user posted image brusnice imaš pa v mercatorju (verjetno tudi v šparu), mislim da po 100 g pakirano. Nekje imajo pa tudi da sam navagaš, kolikor potrebuješ. So pa ti maffini tudi meni zelo dobri.
jutri pa držim pesti. Ti bodi sam optimistična in si reči, da greš na razgovor z določenim ciljem, da dobiš službo. bodi pa naravna, takšna kot si, pa bo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 999
12.3.2009 21:13:44   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image  Pa mogla bi vsaj prenosnega v roke prejet user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?