|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
12.3.2009 17:46:20   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Blazaaaaaaaaaaaaa, kje se skrivas... user posted image  user posted image

Eeeeeeeeeeeevo mee!user posted image

Smo si kupli nov voziček za Blaža. Je ta na 6 strani od Peg Perega oranženuser posted image user posted image user posted image
No pa vsaj vem zakaj čistim čez, ta mesec je lih za vozeka pa še od zavoda, mi bojo dali, tako, da je to čez luksuz.user posted image http://nakup.pikapolonica.com/letak/Default.html

Zdej pa laufam peč čupavo kato. Mmmm kako bo fino.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 951
12.3.2009 17:52:39   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Blazaaaaaaaaaaaaa, kje se skrivas... user posted image  user posted image

Eeeeeeeeeeeevo mee!user posted image

Smo si kupli nov voziček za Blaža. Je ta na 6 strani od Peg Perega oranženuser posted image user posted image user posted image
No pa vsaj vem zakaj čistim čez, ta mesec je lih za vozeka pa še od zavoda, mi bojo dali, tako, da je to čez luksuz.user posted image http://nakup.pikapolonica.com/letak/Default.html

Zdej pa laufam peč čupavo kato. Mmmm kako bo fino.user posted image

Bravo za oranzni bolid user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 952
12.3.2009 17:53:49   
blaža
lih sva se z mojim med potjo pogovarjala kako bo fajn na pikniku.user posted image user posted image user posted image Komaj čakamo.user posted image

Sem ga pa poslala kupit jajca tle dol v trgovino, ker mi jih je zmanjkalo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 953
12.3.2009 18:15:02   
ELMA
Kje se pa Nizy skrivauser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 954
12.3.2009 18:21:03   
Stipe air force

lih sva se z mojim med potjo pogovarjala kako bo fajn na pikniku.user posted image user posted image user posted image Komaj čakamo.user posted image

Sem ga pa poslala kupit jajca tle dol v trgovino, ker mi jih je zmanjkalo.user posted image

Picknik bo super ker smo lepo vreme ze rezervirali..... user posted image  user posted image  user posted image ... Danes na zalost, ni bilo se nobene nove prijave... za prijeve je pa itak se dovolj cajta.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 955
12.3.2009 18:29:43   
bamby
Čer!

Naša madam je tako tečna, da ji ni para. To pa zato, ker je v vrtcu premalo spala. Po moje bo zdaj malo zadremala v ležalniku.
Jaz sem pa na pragu glavobola user posted image . Najbrž sem premalo pila danes. Si moram takoj pripravit en kozarec kaj osvežilnega.

elma, mere tvoje punce so mere za manekenko user posted image

blaža, user posted image  za nakup vozička. Pa se mislite pri vas vozit ali tudi kaj peške kam it user posted image  (joke). Naša madam ni nič kaj navdušena nad hojo user posted image . Naredi korak največ dva, potem pa sede dol ali se pa kar vrže v objem, ne da bi dvignila in premaknila nogo. Nkej dni nazaj je pa baje vseeno naredila 6 korakov, samo je jaz nisem vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 956
12.3.2009 19:06:04   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Kje se pa Nizy skrivauser posted image

tukaj sem , komaj živa user posted image ,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Elmine mere , bo res prava Lepa Brena user posted image user posted image user posted image

Za tvojga user posted image pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še zmeraj hodim na FT zarad mojga križa user posted image , user posted image se tut nonstop nekaj dogaja ,  no danes smo izkoristili sončka in se potepali po đesenajs citi, mamo rigišpil , so se user posted image vozile z avtomobilčki ,  pa Jožefov sejem bo zdaj od sobote naprej user posted image , se bo vsaj kaj dogajalo user posted image

brala nisem še nič , bom pozneje še kaj pokomentirala user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 957
12.3.2009 19:22:58   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Čer!

Naša madam je tako tečna, da ji ni para. To pa zato, ker je v vrtcu premalo spala. Po moje bo zdaj malo zadremala v ležalniku.
Jaz sem pa na pragu glavobola user posted image . Najbrž sem premalo pila danes. Si moram takoj pripravit en kozarec kaj osvežilnega.

elma, mere tvoje punce so mere za manekenko user posted image

blaža, user posted image  za nakup vozička. Pa se mislite pri vas vozit ali tudi kaj peške kam it user posted image  (joke). Naša madam ni nič kaj navdušena nad hojo user posted image . Naredi korak največ dva, potem pa sede dol ali se pa kar vrže v objem, ne da bi dvignila in premaknila nogo. Nkej dni nazaj je pa baje vseeno naredila 6 korakov, samo je jaz nisem vidla.

Ja ne vem, Blaž še ne hodi, pa še zdej ta nov vozek, po moje se mu sploh ne bo mudilo za shodit.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 958
12.3.2009 19:24:27   
blaža
ELMA junior, pa ti si prava punca! Velika pupa si, pa tako lepo sediš na stolčku na tisti sliki, sem morala prav od blizu pogledat, če si to res ti, ki si tako velika.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 959
12.3.2009 19:41:50   
blaža
evo to smo imeli za kosilo danes. polenta in jetrca. polenta medo je bla za matijo, za naju pa polenta zvezda. Se vidi, da nimam kej delat doma , a?user posted image

user posted image

user posted image

to je pa ratalo malo prej. Čupava kata.user posted image

user posted image

user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 960
12.3.2009 19:43:39   
blaža
Pina to zgoraj je za jutri, ti kar pridi, je moj dežure popoldneuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 961
12.3.2009 20:06:43   
Stipe air force

evo to smo imeli za kosilo danes. polenta in jetrca. polenta medo je bla za matijo, za naju pa polenta zvezda. Se vidi, da nimam kej delat doma , a?user posted image

user posted image

user posted image

to je pa ratalo malo prej. Čupava kata.user posted image

user posted image

user posted image

A bo to tudi del kulinaricne ekskurzije user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 962
12.3.2009 20:07:58   
Stipe air force
Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly 
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?

Prijave prejemajo Stipići !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 963
12.3.2009 20:08:57   
blaža
Jaz bom probala kej spečt, kej finega.user posted image ( za piknik)

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 964
12.3.2009 20:09:30   
bamby
blaža, dobro ti razvajaš svoj moški del, da je lepo za oči, pa dobro za pojest..... user posted image user posted image user posted image .

Naša madam je prej odspala pol ure, zdaj se ji pa nič več ne mudi spat user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 965
12.3.2009 20:10:49   
blaža

blaža, dobro ti razvajaš svoj moški del, da je lepo za oči, pa dobro za pojest..... user posted image user posted image user posted image .

Naša madam je prej odspala pol ure, zdaj se ji pa nič več ne mudi spat user posted image .

Blaža smo pa stuširali, ki zdej ga par dni nismo in je zaspal kot top že ob sedmi- kot ponavadi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 966
12.3.2009 20:12:29   
blaža

Te modelčke sem dobila za RD. Ki itak vsi vejo, da rada pečem, pa so mi nardili počasi počasi zalogo.user posted image

Medo je od kolegov, zvezdico sem pa dobila od ene moje čez ko hodim k njej, tri leta nazaj za novo leto.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 967
12.3.2009 20:25:21   
Februarka08

februarka, kje imaš pa ti avatar??? user posted image  Ga že lep čas pogrešam, odkar si povedala za user posted image .

kako, a se ga ne viduser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj ga pa jaz vidimuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.3.2009 20:25:59   
buči
Čer!

Blacky, z manikuro ni bilo nič, mi je zmanjkalo dopoldneva ... user posted image

Elma, lepo, da gre tvojemu na bolje. Ta mala je pa ful carica, pa velika je. Kar se pa šefa tiče: naj te ne ustrahuje - podaj anonimno prijavo, ker kar je tvojega, je pač tvojega. Jaz sem zudi enkrat zagrozila s tožbo, ker mi niso izplačali pol regresa. Pa še zamudne obresti ne pozabi zahtevat!

Stipiči, kdaj je datum piknika? Kako bo pa Mlavla iz porodnišnice direkt na vaš hrib uletela? A na to ste pomislili?

Za vse, ki hujšate. Jaz imam dijeto: pejd-delat-ni-časa-za-jest + 2 virozi, pa je šlo dol 7 kg! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Pa vsak dan 3 kave, 8 do 10 čikov, 2 čokoladi na teden, ostalo po izbiri. po možnosti nič, pa je. user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.3.2009 20:26:45   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

februarka, kje imaš pa ti avatar??? user posted image  Ga že lep čas pogrešam, odkar si povedala za user posted image .

kako, a se ga ne viduser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj ga pa jaz vidimuser posted image user posted image

jaz ga tudi ne vidim ...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 970
12.3.2009 20:27:29   
Februarka08
Aja, čeruser posted image

Sem iz šihta, napihnjena kot balonuser posted image user posted image in grem samo še pod tuš in v ležečki.

Lep večer, nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 971
12.3.2009 20:27:56   
buči
stipiči - sorry, prijave so okrog njenega PDP ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.3.2009 20:29:13   
buči
blaža, sem pozabila pohvalit tvoje umetnije! user posted image

bamby, si že kaj spekla?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 973
12.3.2009 20:33:20   
blaža
buči škoda, da ti ni ratalo na manikuro, naroči se ponovno. Včasih si je treba kej zase privoščit.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 974
12.3.2009 20:36:46   
blaža
nič, grem jaz, niste nič kaj zgovorne.

lahko nočko.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

IME ZA FANTKA
gugla

Katero ime za fantka bi izbrali?

Filip (34%)

Maks (15%)

Oskar (20%)

Matic (25%)

Tristjan (6%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!