|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
13.3.2009 21:46:09   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

jaz imam NS že naslednji četrtek user posted image

vau, superuser posted image user posted image jaz pa čez slabe 3 tedne... uf, kje je še touser posted image no ja, saj bo hitrouser posted image
Aja, sem se pozabla še pohvalit, da imamo mi tud že dopust rezerviranuser posted image 17.8.-27.8.user posted image gremo celo za 10 dniuser posted image no, upam da bo z mano in user posted image vse okuser posted image

Zdaj pa res, lepo nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.3.2009 21:48:26   
dolenjka
Super Februarka, kam jo pa letos mahnete user posted image  Itak da boste vsi 4 OK user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.3.2009 21:51:39   
Februarka08

Super Februarka, kam jo pa letos mahnete user posted image  Itak da boste vsi 4 OK user posted image

še zmer sem kleuser posted image isto kot lani, ne gremo daleč - Novigraduser posted image nama je blo fletn, za tamalo je blo tud kar kulči, tako da je to touser posted image lani smo šli preko agencije in smo dali za 7 dni 520€, letos gremo pa za 10 dni in sva se s tistim na HR kar preko maila zmenila in bo prišlo 400€user posted image apartma seveda, ful se bolj splačauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.3.2009 21:53:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

še zmer sem kleuser posted image isto kot lani, ne gremo daleč - Novigraduser posted image nama je blo fletn, za tamalo je blo tud kar kulči, tako da je to touser posted image lani smo šli preko agencije in smo dali za 7 dni 520€, letos gremo pa za 10 dni in sva se s tistim na HR kar preko maila zmenila in bo prišlo 400€user posted image apartma seveda, ful se bolj splačauser posted image

A to greste v pIneto v hiške? ker jaz se borim že 14 dni da bi jo za celo leto najela oz. od aprila pa do konca sezone in še čakam če bo še kaj frej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.3.2009 21:55:38   
buči

IZVIRNO SPOROČILO: buči

dolenjka, mogoče te pa čakajo moje mere: 134 cm obseg trebuha na koncu ... user posted image

Aha, ko bom šla rodit, se bom kar v šotorsko krilo oblekla, mogoče dobim kak popust v induplati Jarše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

povej, imam veze tam, jaz sem šla kar s predšotorom ...

Evo, sem naredila teste za 3 razrede za naslednji teden, še 3 me čakajo, ampak to pa jutri. Grem zdaj na enega, pa nabirat potem moči za jutri: likanje, pospravljanje, 2 žurki ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.3.2009 21:56:41   
Februarka08

A to greste v pIneto v hiške? ker jaz se borim že 14 dni da bi jo za celo leto najela oz. od aprila pa do konca sezone in še čakam če bo še kaj frej user posted image

ja, v pineto gremo v tiste hiške ki se skup držijo... ker ene so pa tud vsaka zase. Sicer so mi tiste bolj všeč, samo niso v tem sklopuuser posted image uf, jaz bi tud tkole najela hiškouser posted image user posted image upam da ti ratauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.3.2009 21:58:38   
dolenjka

ja, v pineto gremo v tiste hiške ki se skup držijo... ker ene so pa tud vsaka zase. Sicer so mi tiste bolj všeč, samo niso v tem sklopuuser posted image uf, jaz bi tud tkole najela hiškouser posted image user posted image upam da ti ratauser posted image

dej mi link, da še njih vprašam za pogoje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.3.2009 21:58:41   
Februarka08
Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.3.2009 21:59:31   
dolenjka

Nočkouser posted image

še link mi dej preden greš user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1109
13.3.2009 22:02:44   
Februarka08

dej mi link, da še njih vprašam za pogoje user posted image

http://www.erica.hr/

evo, to je touser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
13.3.2009 22:03:14   
Februarka08

Nočkouser posted image

še link mi dej preden greš user posted image  user posted image

sorry, sem iskala kam sem vtaknilauser posted image

Noč!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
13.3.2009 22:09:56   
dolenjka
Aja, to pa poznam ja, hvala user posted image

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1112
14.3.2009 7:25:40   
mary_lou
Ma nemoj prvauser posted image Mi smo dons mal bl zgodni ker jo mahnemo mal na obalo se potepat...lep vikend vsem

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
14.3.2009 7:30:50   
buči
Dan, mi smo že ful aktivni. Danes bo pestro. Dopoldne na rd od Aljaževega prijateljkča, popspravljat, likat, zvečer upam da ven. Ampak je moj fotr nekaj zbolel (bruha), tako da če ne bo v redu, ne bova šla oba, ker se ne upam malih tam pustit. Vedno je nakj, da se ne izide ... user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
14.3.2009 9:47:59   
Stipe air force

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan user posted image  user posted image  user posted image , in ne jutro ker je Carica spala do devetih.... user posted image  user posted image  user posted image

Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly 
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly 

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly? 

Prijave prejemajo Stipići !!!! 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
14.3.2009 11:46:33   
jencili
dan,

se vidi, da je vikend, ker nikjer nobene čvekice...

Midva sva trenutno še doma, ati dela, Taj mi je pa 10 minut preden bi se spokala od doma zaspal v stolčku in sem ga samo preložila, zdej pa čakamuser posted image .
No ja, bomo že.
Sem bla pa dons že pridna sem vse pospravila, pomila po tleh, si umila lase, perilo pobrala in obesila,...

Je kr fajn, če prej vstanem tkole, k pol vsaj kej nardimuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
14.3.2009 12:12:49   
Februarka08
Dan.

Evo, mi smo iz šopingauser posted image pa to ni res, kolk smo spet zapravliuser posted image tolk da mi je že zmanjkal za dnevni limituser posted image user posted image dobr da sva mele očija sabouser posted image No, mamo pa vsi 3-je nove čevleuser posted image pa jaz mam neki za oblečt da bom danes nova in lepa za na zabavouser posted image pa Larisa ma nov 3-kolesnikuser posted image pa skupaj mamo poln hladilnikuser posted image ufffff...
Zdaj me pa čaka obešanje perila, zlaganje že posušenega, kuhanje kosila in pospravljanje stanovanjauser posted image user posted image ne vem kako bom to vse nardila, ampak bom probala...

Vsem lep vikend, in naj nas še naprej greje tak lep sončekuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
14.3.2009 13:33:33   
dolenjka
Dan user posted image

Najina princeska pančka, mi2 pa mal počivava, pa cunje sem dala prat, 1 žehto sušim, druga gre zdaj v stroj... nič posebnega. Pozno popoldan dobimo 1 obisk.

Moram pohvalit carico, da je v vrtcu v tem tednu ful lepo napredovala. Zajtrk je danes tudi doma skoraj v celoti sama pojedla (si nosila kruh in sir v usta), še jogurt je hotla sama iz kozarca piti user posted image  Sva bila ponosna kot pava ko smo sedeli pri zajtrku zjutraj user posted image
No, pri žlički bo pa verjetno malo dlje trajalo user posted image

Nič, grem še mal na kavč, ker mi je spet mal slabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
14.3.2009 14:30:03   
bamby
Dan!

Mi smo tudi šli malo v šoping in sem dobila nove kavbojke, Anaja je dobila novo čelado, da bomo pripravljeni, ko se bo začela sezona kolesarjenja user posted image , Tim je dobil nove superge (samo ne vem, za koliko časa bodo spet zdržali user posted image user posted image ), ati pa je dobil poln hladilnik dobrot user posted image .
Je pa madam zaspala predno smo domov prišli, tako da je dobila 2 uri spanja, šele potem je pojedla kosilo. Jaz sem pa tudi že muffine spekla. Ker brusnic nisem dobila, sem si jih zamislila z višnjo. Pa sem uporabila recept od buči (zadnjega - z višnjo) in uporabila polnozrnato moko. Dišijo zelo mamljivo, probali še nismo.
Zdaj pa moram še vse postelje problečt in dat rjuhe prat, en stroj bund moram pa posušit.

Lep dan vsem!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
14.3.2009 15:22:31   
buči
Dan še z moje strani. Tudi jaz sem bila pridna, čakam, da ta starejša prideta s sprehoda, ker Tilen spi, da grem lahko jaz kao v DM, ker bi šla rada kupit nekaj za oblečt za danes zvečer. Mlekarnarju se itak neda, tako da bom najbrž sama šla. Ampak bom šla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
14.3.2009 17:26:13   
Februarka08
Uf, koliko je že ura, zakaj gre vikend vedno tako hitrouser posted image user posted image jaz sem se danes na vsem lepem odločila da se bom spet 1x sama doma pobarvala, kupla barvo in se glih napacala... me prav zanima kaj bo ven prišlouser posted image tamala me gleda kot 9. čudo svetauser posted image user posted image
Bi blo treba še kopalnico pospravit, pa danes ne vem če me bo še ta volja srečalauser posted image itak bo ura kmal 100, se bo treba pripravit, pa po varuško it, pa tamalo spedenatuser posted image

Bamby, mmm, mafiniuser posted image bi prišla na enega (ali dvauser posted image ) pa si takoooooo dalečuser posted image
Buči, le privošči si kajuser posted image

Lep sobotni večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
14.3.2009 22:29:28   
mlavla
čer..

se samo na hitro oglašam.

sporočam,da smo ok...in skoz v elementu..nam dogaja..ker bi radi še tolk stvari postorili pred prihodom user posted image

danes nam je uspelo Nežo preseliti v svojo sobico..sem tako zadovoljna...

se oglasim še kaj jutri ..ali pa v ponedeljek

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.3.2009 7:03:29   
buči
Jutro! Sem že po zajtrku, pijem kavo. jedla sem Kombozolo (ker se počitim ravno toliko plesnivo!) in ajdov kruh, mulca sita, mlekarnar še v hlapih v spalnici ...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.3.2009 7:15:42   
buči
Torej, sva šla včeraj ven, bilo je super, prišla domov ob 2.15, čeprav bi še ful ostala, ampak sva vedela, da bo danes ob 6ih budnica. Ja, itak, da je bilo tako! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem brez glasu, s cmokom v grlu, glavobolom zaradi čikov ... Fešta je bila res fajn, se nama vidi, da nisva bila že 100 let zunaj, še celo naplesala sva se! user posted image user posted image  Pa fajn je bilo, ker je bilo samo par že skoraj odraslih otrok mlajših od mene, sicer pa moja generacije /+10, tako da smo bili vsaj na isti valovni dolžini. Pa še z enim parov sva sedela skupaj, se ga je ona ulila, on ves živčen, kako jo bo domov spravil, smo se nasmejali za crknit! user posted image  In potem pride presenečenje: zvezda večera (zdaj bom to napisala s presledki, da brskalniki ne bi našli takoj njegovega imena v tem linku, da se ne izdam ... ) a user posted image  l user posted image  e user posted image  k user posted image  s user posted image  i user posted image  o. OK, who the f***** is this? Valda, da ga pol ljudi ni poznalo, ampak pel je pa za gate trgat, z mojo potrjeno sosedo sva ga šle prosit za avtogram (če ne bi bilo mojega mlekarnarja, bi ga prosila, da se mi podpiše pod popek, ker imam tam veliko prostora, da bi lahko napisal še naslov! user posted image ), se slikale z njim, in tip je mislil, da midve to resno s sceno oboževalk in to... In potem se je pa še našel en model, ki je bil seveda po nekaj litrih tako nažgan, da je bil prepričan, da sem jaz Marija Š. (Molitva pa ta scena), i kako to da si tako brzo naučila slovenski. Potem me je na vsak način hotel predstavit temu zvezdnemu gostu in revež je itak verjel ... Bi skoraj skupaj CD izdala! user posted image user posted image  No, zdaj me boli glava in grlo, mulca sta že hudo v akciji, mlekarnarja še ne bo iz spalnice vsaj 2 uri, meni se bo pa zmešalo ... Upam, da vsaj vreme zdrži, da gremo ob 9ih ven.

< Sporočilo je popravil buči -- 15.3.2009 7:17:22 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.3.2009 7:27:31   
buči
joj, mlekarnar je obupal in prilezel ven ... Mu grem revežu kavo skuhat.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?