murkica
|
Živijo nosečke, vse stare in vse nove, ki ste prišle v času moje odsotnosti... Lupinca Jaz sem bila 1 teden zdele na dopustu in sem se seveda počasi mogla javiti vam... Ja slabosti so pri meni prisotne kar vsako jutro, včasih bolj, včasih manj. Danes zjutraj je bilo vse skupaj že na meji in sem mislila, da bom prvič tudi bruhala, vendar se je nato vse skupaj umirilo. Ja utrujenost je ogromna. Vse skupaj sem začela z veliko energije, zdaj pa vidim, da mi jo iz dneva v dan bolj primanjkuje in bi vsak dan več spala. Včeraj sem zaspala celo ob 21h, me je moj zbudil, da sem se šla stuširat in takoj naprej v posteljo. In sem se seveda dvakrat vmes zbudila za lulat, ampak sem spala do 7h zjutraj. Tako da v bistvu kar 10 ur... No pa da ne govorim o tem, da sem zdajle že tako utrujena, da bi šla najraje malo po dolgem Danes sem šla po Elavit in bomo videli, kako ga bom prenašala. Meni je namreč vedno po vseh teh vitaminskih nadomestkih slabo. Že, ko sem med zimo jemala vitaminske tablete za raztopit, sem morala prenehati z jemanjem, ker mi je bilo tako slabo po njih, tako, da upam, da bo tokrat vse ok. Mi je pa v lekarni svetovala, naj jih raje vzamem po kosilu, da je obrok obilnejši in naj bi bila možnost slabosti tudi veliko manjša... No malo sem se razpisala, zdej pa grem še za kakšne pol urce pred televizor, potem pa po mojem skočim po kakšen sladoled... Lepo se imejte vse in božajte svoje trebuščke