Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Dobro jutro, totalno nenaspano ...ali je moj kašljal, ali je Taja klicala,da jo pridemo iskat, pol je prišla k nama, pa mi je po obrazu štorala en cajt dokler ni zapala, pa trebuh mi je celo noč otrdeval, sem bila sigurna,da bo do jutra že kaj akcije, pa nič ne kaže ...no,dovolj jamranja...kako ste ve? lolitka - navijamo zate, pa je le prišel tvoj čas pupa - vidim,da si ti tudi že v akciji...mislim zbujena...a bova midve zadnje tu gor ostale tasa - mogoče pa Lija res pogreša atija, ko ga ni, pa zato noče spat join the club, aja sej ti si že tko članica cel cajt zgleda bova res zadnje ostale, sam upam, da ne bom res jaz čistoooo zadnja je rekel moj,če nebi kar pri aprilčicah začela klepetat , ma dej prvič sem imela rok 3.3. pa me je pol nosečk prehitelo, zdaj,ko imam rok konec meseca, me bodo verjetno že majčice dohitele
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|