|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
18.3.2009 7:22:49   
ELMA

Jutro...

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan,

sej ne vem več kaj nej user posted image user posted image Naš otrok je ponoč spet zakuhal,pa šele v petek sva nehala za antibiotiki. Ne vem a so mogoče zobki, ali se nam spet kaj kkuha? Spali nismo nič, ker je celo noč jamral in jokal. Spal je po 20 min skupi, potem pa spet jok. Jest ne vem več kaj nej nardim.

Mala_pikica - sej pri vam je pa isto ane? Upam, da se Luka tudi čimprej pozdravi in da se neha tole sranje z boleznimi.

Dolenjka - upam, da bosta danes kaj boljše spali. Te razumem, da si popolnoma utrujena, pa še v službo si mogla it. Jest sem tud taka k bi me tramvaj povozu.

Blacky - good luck v Soči user posted image user posted image user posted image

Februarka - ti pa res mal izprezi. Mogoče res ne bi blo napačno, da greš v bolniško in si lepo na izi.

Kaj se zvami dogajauser posted image Pri nas Listek ni nič boljše , smo na istem ...V torek zvečer je Elma dobila vručino in , sem jo peljala zdravniku ima vnet ušes user posted image , dobili smo antibiotic in upam
da bo kaj boljše .Jaz sem pa tudi mislila da so zobi , ker ji zgornja enka  rine ven .Od danes sem v bolniški...
Mahhhh ti naši otroci user posted image user posted image user posted image user posted image
Davidu pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam da se čim prej pozdravi ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.3.2009 7:27:47   
ELMA
Uhh vas je kr neki bolani user posted image

Vsem bolančkom  pa
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.3.2009 7:29:08   
ella79
jutro user posted image
spet berem, da so februarčki bolni user posted image za vse user posted image in mamice user posted image user posted image user posted image
mi tudi po novem dve noči ne spimo user posted image sigurno jo zobki dajejo, ker kar jokca, pa nič ne pomaga. Potem ji pa kar flaško naredim, in takoj zaspi user posted image v bistvu se sam zbudi, pa ker dudica ni dovolj, dobi še flaško in spimo dalje. nimam energije se hecat brez flaše, sam da ji ne pride v navado user posted image
sem pa čist naspana, ker sem šla spat ob 21:30 user posted image user posted image user posted image
lepo uživajte na sončku vse, ki lahko user posted image midve bova sam popoldan, no tudi to je nekaj user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.3.2009 7:47:08   
Februarka08
Jutro.

Jaz pa danes nisem skor nič spala, ker pri nas tako veter vleče, da je celo noč piskalo zunajuser posted image zdele ni nič boljeuser posted image user posted image tako da danes odpade it venuser posted image user posted image pa tak lep sonceuser posted image user posted image user posted image ampak veter pa tako vleče, da ne mislim tamale še bolj prehladituser posted image mogoče bova šle malo na teraso potelovadit...
Janey, super za - kguser posted image user posted image le tako naprej do svojega zastavljenega ciljauser posted image user posted image Jaz sem tudi na vago stopila danes prav s strahom s tem trebuhom in je še vedno istouser posted image no, naj še dolgo tako ostaneuser posted image
Blacky, dobro opravite danesuser posted image user posted image
Za bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem lep dan, predvsem brez burjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.3.2009 9:02:53   
pina-1
Jutro.

Mi imamo pa na pohodu 2 nova zoba- zgornji 1. Vidni sta lepo, sam kdaj bosta pa ven pokukali. Ampak napredek pa jeuser posted image user posted image user posted image .

Spali smo super do 5, pol pa joška pa spavanac na kavču do 6:15. Ma pa Mia zopet neke pike po telesu. Ma pojma nimam od česa ji to pride. Moram v P poklicat pa malo povprašat, ker jo to kar srbiuser posted image

Upam, da ste vsi dobro spali.
zdej pa grem delat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.3.2009 10:37:59   
itata
jutro,
mi tud danes nismo spal. pa se je že mal "poboljšalo" stanje. danes pa spet premetavanje eno uro pa pol po postli gor pa dol. katastrofa. pol se je pa še posral - sem si glih mislila no zdej smo pa tam - to se ni zgodil, da bi se ponoč pokakal že stooooo let - je pa zaspal model - to da je pokakan ga pa ni pol motil naslednje 3 ure in pol - jaz v službo mali je pa do 8:30 potegnil!!! se tud to ne spomnim kdaj je bilo nazadnje!! mislimuser posted image user posted image
drugače greva pa z jakobom in mojo mamo na morje danes. jutr po službi pa še moj pride - ima v pet dopust in bomo 3 dni na morju. jaz imam neko izobraževanje službeno. pol v ned greva pa z jakobom in eno kolegico in njenim mulčkom v kranjsko goro za 3 dniuser posted image  to bo enga čvekanjauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.3.2009 11:49:00   
pina-1
danes nam pa čvek laufa 100 na urouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.3.2009 12:13:30   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

danes nam pa čvek laufa 100 na urouser posted image

vidim, jauser posted image

Jaz imam kosilo kuhano, golaž že diši, še polento naredim in je to touser posted image mojedva pa tudi potemuser posted image pospravljeno je (dokajuser posted image user posted image ), Larisa spi, jaz sem si pa prejle izbrskala revije iz prejšnje user posted image in jih grem mal prelistat če še kaj vemuser posted image

Lep dan, pri nas še vedno piha fuluser posted image danes me čaka ˝ta zoprna sreda˝ upam da ne bo prehudo in da čimprej mineuser posted image

Čao

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.3.2009 14:51:31   
Janey
spet nas vlečem z druge strani. super čveke smouser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.3.2009 15:25:44   
Stipe air force
Danes sem pa ful zaposlen, na zalost.... tko da mi cvekanje lih ne lavfa.... smo letel, tko piha in trese da plombe ven padajo... user posted image  user posted image  user posted image

Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly 
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica user posted image  user posted image  user posted image )  

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly? 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.3.2009 16:07:28   
lillchy123
stipe, a mi pa ne smemo prit? user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.3.2009 18:04:33   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

lahko , lahko, vabilo boš pa dobila pismeno od Stipeta, a ne Stipe?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.3.2009 18:07:38   
Blacky*
dan,

joj kok mene danes glava boli... blaža a si kaj poslala še meni... pa ne jem kontracepcijskih user posted image user posted image user posted image ... po moje je od dehidracije, ker sem danes v soči skoraj presušila... nisem si nič sabo vzela, pa non stop sva nekaj čakala... no poročilo:

Val bo imel delovno terapijo, pa še čekirali ga bodo kako gre z razvojem naprej... je pa to res delno ohromljeno, a ni tako da bi nas moglo full skrbeti user posted image   no ja mene skrbi...dobil bo tudi tak poseben vložek za v čevelj, iz pastike in usnja, da bodo probali fizično popraviti stopalo... drugače pa 1 x na teden fizio, nato pa še delovna... a vse za našga škrata

je pa danes non stop v akciji... spet... in to od 6.00

listek, kako je David?

mala pikica, kako je Luka?

No mi gremo jutri v vrtec, držite pesti user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.3.2009 18:08:22   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

lahko , lahko, vabilo boš pa dobila pismeno od Stipeta, a ne Stipe?user posted image

po moje je stipe spregledal tvojo prijavo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da pridete... jaz komaj čakam

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.3.2009 18:24:49   
bamby
Dan!

Mi smo pa noč super prespali, vse do 7.35 user posted image . Potem sva pa vstali in šli v vrtec, danes brez "mlečnega uvoda" doma user posted image .
Tim je tudi boljše, lahko bi rekla celo predobro, ker že nori in leta po stanovanju user posted image user posted image .

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.3.2009 18:34:58   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Tudi moja princeska spi, mal se pokidala, več pa ne bom, ker sem noro utrujena. Je šele zdele za mano prišlo da nisem tko rekoč nič spala celo noč user posted image  Tara je bila danes v vrcu baje čisto normalno razpoložena, spala 2 uri, jedla dobro, le malo preden sem prišla je 5 minut jokala. Valda, verjetno je bila že vsega naveličana user posted image  
Potem sva šli pa v pekarno in oblajali nazaj 2 kužka user posted image  pa domov, pojedla je kos kruha , namazan s topljencem potem je imela pa solo koncert na klaviaturi user posted image  Pol pa seveda kopanje in pižama party in spet ni in ni hotela flaške, tut če sem ji knjigico brala, nič, potem sem jo pa kar v posteljo nesla in je protestirala, pol sem ji pa sijaj sijaj sončece pela, pa flaško vturila in je končno potegnila user posted image  Pol sem pa tolk časa pela eno in isto, da je vseh 180 ml spila user posted image  Jaz grem čez pol ure v kopalnico, ob 21h postelja, še mal preberem da se utrudim in pančkat in upam, da bom lahko vsaj malo spala, ker me je kar strah za user posted image  v bušiju, ker tako malo počivam zadnje čase user posted image  Dobro da imam jutri "francoščino", da grem spet na opoldanski spanec domov user posted image
pogreša očija

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.3.2009 19:13:30   
buči
Čer, oddelala še ne dan, bila na govorilnih v vrtcu, Aljaž je car!, pokidala po stanovanju, zdaj pa spat!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.3.2009 20:01:25   
blaža
Čer!user posted image

Blaž spi, Matija večerja in gre pol spat, jaz se pa psihično na jutri pripravljam.user posted image

Je bla prej tle moja sestra, ki stanuje v Sežani in je darilo za Blaža in Matijo za RD prinesla.user posted image user posted image

Drugače nič novega vidim. Ne javljate se veliko. Še jutri me ni, pol pa spet pridem v petek na klepet Pina.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.3.2009 20:02:50   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

Mi imamo pa na pohodu 2 nova zoba- zgornji 1. Vidni sta lepo, sam kdaj bosta pa ven pokukali. Ampak napredek pa jeuser posted image user posted image user posted image .

Spali smo super do 5, pol pa joška pa spavanac na kavču do 6:15. Ma pa Mia zopet neke pike po telesu. Ma pojma nimam od česa ji to pride. Moram v P poklicat pa malo povprašat, ker jo to kar srbiuser posted image

Upam, da ste vsi dobro spali.
zdej pa grem delat.

ni naše pedijatrinje, jutri popoldne jo neka druga nadomešča, samo ne vem kdo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.3.2009 20:16:47   
dolenjka
čer user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.3.2009 20:24:40   
ella79
čer user posted image
sem prišla sam poročilo od blacky prebrat. midve z Zojo misliva na vas in drživa pesti, da se Val čim prej porihta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem pod tušek, pa če bo kaka fajn debata pridem nazaj user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.3.2009 20:31:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čer user posted image
sem prišla sam poročilo od blacky prebrat. midve z Zojo misliva na vas in drživa pesti, da se Val čim prej porihta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem pod tušek, pa če bo kaka fajn debata pridem nazaj user posted image user posted image user posted image

bi bil že čas da ena pade, a ne user posted image  Smo k ene stare mamce ratale user posted image  user posted image

No, moja princeska je danes 2 po tem, ko sva odšli iz vrtca zaspala v vozičku in tako sem bila prisiljena šetati še pol ure, pol sem se pa na klopco ruknila user posted image  tko d aje 45 minut odžagala v vozičku in temu primerno je bilo potem kar mal nerazpoložena ko sva prišli domov. Malcat ji ni pasalo, igrala se je, pol pa spet ne, pa kr neki, no edino kopanje ji je bilo po godu user posted image  Flaške spet ni hotla v dnevni spit, ampak v postelji, tam pa brez problema 180 ml user posted image  No, samo da je user posted image
V vrtcu je pa baje danes svinjino 1. dobila user posted image  No sej, v SLO bi jo tut, tko da sem lahko samo tiho. Drugače je baje pridna in seje adaptirala user posted image

Drugače pa ni kaj veliko brat, edino Blacky je res pridna in poroča. Tudi jaz upam, da boste porihtali kot je treba user posted image

Lillchy, Stipe je mal smotan, pa te je spregledu, pomojem se bo ju3 po kolenih plazil, sam da mu oprostiš user posted image

Janey, ti pa nehi kritizirat nas kake čveke smo, k ti nisi nič boljša, 1 celo vrstico si skup spravila user posted image  Svaka ti čast user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.3.2009 20:42:37   
ella79
dolenjka kaj veš kaj vse so ji že dali jesti user posted image pomoje boljš da sploh ne veš user posted image user posted image user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.3.2009 20:46:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka kaj veš kaj vse so ji že dali jesti user posted image pomoje boljš da sploh ne veš user posted image user posted image user posted image  

Sej mi vsak dan raportirajo kaj je zjutri za malco, pa kaj za kosilo pa kaj za popoldansko malico, pa kolk česa poje, pa kolk popije, pa kolk spi, pa kaj so delali (včasih rišejo, pojejo,.....danes so "igrali" na inštrumente ko sem prišla user posted image )... tko da vse zvem, no, verjetn skor vse in več nočem user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.3.2009 20:50:46   
Blacky*
dolenjka in ella .... hvala user posted image

no, jaz sem še nekaj za job naredila, ker sem danes po pregledu kar doma ostala, bolniške pa ne bom vzela ker imam še nekaj ur plusa user posted image

zdaj grem pa nekaj za babi in dedija narediti, nikoli konca z delom... groza

jutri pa že ob 6 v akcijo... mah, bo že

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?