|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
18.3.2009 13:33:26   
matcar
BrinaBA,dobrodošla in čestitke za lll.nosečnost!user posted image
Potem pa boma skoraj skupaj rodili. Jaz pa imam PDP 8.4.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: III. pričakovanje
18.3.2009 19:06:01   
Dorca
Vidim da res nekam tonemo, upam da ste okuser posted image !

Čestitke BrinaBA, jaz imam prvo hčerkico rojeno aprila, ful dobr, vse lepo vreme te čakauser posted image !!!

Jaz sem danes zračunala in če bo vse po sreči in bomo ok, grem že z 6.6. na dopust, juhu, potem pa do avgusta uživanje - saj pravim, upam da bo vse ok, da se ne veselim prezgodaj - ampak itak mora biti vse okuser posted image .

Danes sem rezervirala dopust, konec junija, komaj čakam!!!

No tko, upam da vas veter oz. burja ni odnesla, kar očitno zgleda user posted image  in da tale naša tema spet mal zaživi!!!

_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: III. pričakovanje
18.3.2009 19:57:46   
matcar
Ja,jaz enako pravim. Sem vedno nekam sama tu. Sama s sabo pa se ne bom pogovarjala,boste mislile,da mi manjka nekajuser posted image !

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 8:57:00   
ninocka
Se vas na hitrco pozdravim - v ponedeljek in torek sem bila spet na bolniski, ker je pa v nedlejo dobil vneta useska starejsi user posted image
Vceraj sem bila po dolgem casu v sluzbi in mi ni prav nic pasalo. Mi je blo lazje z otrokom cel dan bit doma in za njim skakat, kot 8 ur sluzbe. Se nimam kje za spocit in potem me zacne vse bolet - kriz, pa trebuh, pa tecna ratam...mah, sej mam v ponedeljek pregled, pa bom rekla za bolnisko - ali 4 ali pa 8 ur.


BrinaBa, dobrodosla in cestitke za nosecnost user posted image user posted image user posted image

Skustrana - a kremsnite si pekla, pa nic povabila user posted image Ti, Ti user posted image user posted image user posted image domacica - ja pri meni gre tudi v promet, pa cokoladice Zivotinjsko carstvo - mnjami user posted image

Glede oletnega oblacenja sem pa vprasala eno kolegico, ki ima lanskoletno julijko, kako jo je oblacila in je rekla da 1 dolg rokav (zaradi sonca) in dolge zabice (tiste clark iz Baby centra, bombazne) - da ne bo kera volnenih gor dajala user posted image Jst bom tud tko oblacla, edin ce bo pa ful vroce, bo mela pa samo boodz s kratkimi rokavi oz. brez.

Morje - ne vem kdaj bomo sli, ce bomo sli. Ampak verjetno zacetek septembra, ce bo se lepo. Ponavadi gremo zadnji teden julija/prvi avgusta, smo se mi zdi to mal prezgodaj. Po drugi strani pa razmisljam, da ful kompliciramo za BZ, kaj pa tiste, ki zivijo na morju (a ne skustrana, se verjjetno nic ne sprasujes user posted image )? Edin zaradi nas in cisce bi bil problem, za otroka pa verjetno ne.

Dorca, jst sem pa se samo 2 dni v sluzbi oz. mogoce se naslednji teden v pon in torek, potem pa bolniska, konec aprila pa ze dopust user posted image user posted image user posted image

Uh, vam moram pa povedat, da sem kupila Zappa ampak rabljenega user posted image user posted image user posted image Ga rabim za lupinco gor postavit, ce bom sla z vsemi 3 kam oz. ce bom mogla po prva dva v vrtec.
Kako boste pa s prvimi otroci - a jih boste mele doma (vsaj cez poletje) al bodo skoz v vrtcu (sprasujem tiste, ki imajo se micene)? Jst razmisljam, da bi jih julija in avgusta vzela ven iz vrtca. Lani je bil Evan tud 2 meseca doma in smo se meli ful super user posted image user posted image user posted image Edin ne vem kako bo, tolk micen dojencek + se 2 nadebudneza... Mah, sej se da vse user posted image user posted image Pa mal bomo na dopustih pa v gosteh na dopustih, pa bo poletje 1,2,3 mimo...



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 9:38:08   
klaja
Ninocka  jaz bom imela obe hčerkici doma, ker sta tudi sedaj, upam, da mi potem uspe vse tri porihtat. Bomo pač kuhale bolj na obroke.

Glede oblačenja, moja prva hčerkica je sicer rojena julija, ampak sma prišli domov komaj po enem mesecu, tako da potem ni bilo več pretirane vročine. Ko je bilo res toplo sem ji oblekla body s kratkimi rokavi in zoknčke, res pa je da nisma bili nekaj na soncu, saj tudi ni priporočljivo. Sicer pa boste potem same videle, če bo user posted image celi prešvican, mu je sigurno prevroče in seveda obratno.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 11:37:12   
bdubadu
Punce, men pa poletje brez morja ni poletje user posted image . Zato si ga vsako leto privoščim vsaj 4 tedne, otroci so pa dol vsaj 6 tednov. Zato tudi kapiramo, ker drugače ne bi zneslo user posted image .
Je pa to čisti relax. Nobenega mučenja na plaži, v gužbi... Prikolica v senci, kjer lahko izležavaš pod borovci od jutra do večera. V campu imamo tudi en kup prijateljev, tako da otroka sta več naokoli kot "doma" in meni je takšno morje ena sama uživancija. V bitvu ne prenesem gužve in meni so toplice muka. KO me otroci sforsirajo, da gremo v kak bazen, ful trpimuser posted image , moža pa itak ne spravim, ker ima fobijo pred glivicami, ki jih je enkrat fasal. Tako, da mi gremo na morje z enomesečnim dojenčkom in mislim, da mu hudega ne bo.
Samo še široko povijanje in vročina me malo mori. V ljubljanski porodnišnici ne delajo ultrazvoka kolkov ob rojstvu, vsaj pred 6 leti niso. A je sedaj kaj drugače. Ker moraš pač preventivno široko povijati. Pozimi to res ni problem, kaj pa poleti? Kako ste široko povijale poleti?

Kar se tiče otrok doma ali v vrtcu, mislim, da je lažje imeti dva otroka doma kot pa enega (poleg dojenčka), če le nista oba premala. Da sta tako velika, da se že igrata, je lažje dva, ker enega moraš ves čas animirat.
Kar poglejte kako skuštrana pogreša svojo ta večjo piko, ko mora ves čas tamaučka animirat user posted image .
Moja dva sta  že tako velika, da sploh ne bo problem, verjetno tudi ka babi ne bosta hotela poleti na počitnice, ko se bo dojenček rodil.

Matkar, saj ti boš pa vsak čas rodila user posted image , kako si se pa prvič in drugič roka držala?

Dobrodošla BrinaBA, ti si tudi že proti koncu. A imaš že vse pripravljeno za dojenčka?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 13:36:47   
šivilja
Ravno danes mi je rekla ena babica iz babiške šole, da širokega povijanja ne učijo več, ker se tega ne dela, ker naredijo ultrazvok. me zanima . Pred tremi leti ga še niso in mi smo se zaradi družinske anamneze pri obeh široko povijali kar 6 mesecev.

Pri nas pa mislim, da bo treba it kar v vrtec. prva dva sta zelo živahna, polna energije in zelo rada zunaj in tega ob dojenčku ne bom zmogla. Do porod bosta čim dlje doma . Rok imam 1.8. dopust pa bomo začeli že konec juinja, tako da računam, da bosta doma več kot en mesec. Avgusta bo treba pa spet v vrtec, ampak gresta zelo rada, ker se veliko dogaja, pa tudi veliko so zunaj Septembra gre pa starejši itak v šolo.

(odgovor članu bdubadu)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 13:43:57   
skuštrana
Hojla...

Mi pa v nedeljo odrinemo za 3 dni v Čatež, sicer brez moža ampak bom že nekako..On mora pa delat user posted image user posted image user posted image Mah,...

Mi bomo poleti vsi doma (ha, ha, razen moža, njemu je to high seasonuser posted image )..Sem se pa odločila da bom rodila v Ce, pa potem bom kak mesec pri mami, ker sama non stop s tremi malčki..Ne vem, no..Po moje je kar zelooo napooorrrnnooouser posted image Lizin vrtec je čez poletje zaprt (od 15.7 do 1.9) tako da tam ne more bit, Arsen pa itak ni v vrtcu... Meni se zdi zelo fajn, da so otroci čimveč skupaj, ker se tako pač dela neka vez med njimi. user posted image Že ko se je Arsen rodil Liza še ni hodila v vrtec in smo se imeli čisto super....

Ninočka, mi imamo tudi zappa, še od Lize...user posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 16:00:17   
matcar
Ojla!
Se je le začelo dogajat malo!user posted image

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 16:03:08   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bdubadu


Matkar, saj ti boš pa vsak čas rodila user posted image , kako si se pa prvič in drugič roka držala?







Ja,malo še. Saj že komaj čakam,ker mi je vedno bolj naporno zraven tamalega.user posted image
Prvo sem rodila 6 dni pred rokom,drugega pa 5 dni po roku. Zdaj pa bomo vidli,kako bo.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu bdubadu)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 17:12:20   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
[Prvo sem rodila 6 dni pred rokom,drugega pa 5 dni po roku. Zdaj pa bomo vidli,kako bo.


Prvi mal v minus, drugi mal v plus, ta bo pa direkt na rok user posted image

Skuštrana, kako si zadovoljna z Zappom?

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 20:09:28   
matcar
Ja,vprašanje,ker po mojem izračunu mi pride datum 14.4.,po UZ pa 11.4.. Bomo se pustili presenetit.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 20:21:40   
Dorca
Jaz pa upam, da bom rodila že julija, ker sem prvo 5 dni pred rokom, drugo 10 dni, ta bo pa mogoče 15 in bom upam mela še cel avgust pred sebojuser posted image .

Mogoče sem malo za svetom ampak kaj je to Zappa? Nekaj sem ujela da se lupinico postavi goruser posted image ?



_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: III. pričakovanje
19.3.2009 20:38:24   
matcar
Voziček,na katerega se da lupinica.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: III. pričakovanje
20.3.2009 7:09:03   
skuštrana
Skuštrana, kako si zadovoljna z Zappom?


Mi smo z njim zadovoljni, sploh pri Lizi smo ga uporabljali full in kar dolgo. Ko sem bila z Arsenom noseča sem jo napokala noter in gremo, ker drgač ne bi nikamor prišliuser posted image Arsen se pa ne mara preveč vozit, tako da ga manj uporabljamo, ampak je še vedno v uporabi, sploh za kakšno trgovino, pa kak daljši sprehod...Je pa tako, je majhen, okreten, lahek.. Pri nas je non stop v avtu, pa ko ga rabiš ga ven potegneš, drgač pa tudi ni napotiTo so plusi. Minusi - jaz imam en sam nestabilnost, grrr. Liza je bila full živahna in se je parkrat kar sam prevrnil, tudi če ni bilo nič obešeno na njem. Pa, ko sem imela lupinico gor in je bil Arsen noter sem morala voziček full trdno držat, ker ga je valjda hotela Liza vozt oz. se držat za njega, voz pa full nestabilen in se zelo hitro prevrne. To boš morala pazit, ampak ti imaš fante pa po moje ne bota hotela gurat vozička kot naš dekličuser posted image user posted image

Joj, danes pa pri nas piha ko user posted image user posted image
In ne gremo v nedeljo v Čatež, ampak naslednjo nedeljo, si je mož zrihtal fraj pa smo prestavili user posted image user posted image user posted image

Široko povijanje - Lize nisem rabila, je rojena v Ce, tam pa če so kolki ok ni potrebno. Arsena sem morala, ampak uporabljam Racmanke pa je rekla da je to ok, ko pa smo šli na kontrolo k našem pediatru je hotel da mu preko racmanke dam še tist cokn pokn plenic..Ma, ja..Sigurnouser posted image No, Arsen je rojen v Po in tam priporočajo. Sta pa oba imela kolke ob rojstvu ok, ampak so pač razlike med porodnišnicami. Recimo v Ce, če so kolki 1B potem ni potrebe za širokom povijanjem, v Po pa jeuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: III. pričakovanje
20.3.2009 7:52:59   
emaa
Moja dva sta imela kolke v redu (Davidovih sploh gledal niso), tako da široko nisem povijala, pa jih tudi ne bi, če ne bi bili ravno 2 nekaj. kdaj bom rodila, pa nimam pojma, fanta sem mesec pred rokom, sam mi je grozil prezgodnji porod od 27. tedna, pa upam, da se iste težave tokrat ne ponovijo. Del se jih je (bruhanje, slabost, vsakič shujšam), ostalega pa ne rabim (skrajšan MV, prezgodaj popadki)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: III. pričakovanje
20.3.2009 8:00:55   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
ampak ti imaš fante pa po moje ne bota hotela gurat vozička kot naš dekličuser posted image user posted image


To ti mislis user posted image Pr nam je najbolj aktualna igraca, ko kam pridemo - vozicek in ga nonstop gonta gor in dol. PA sesalec. Mamo ga tud mi, ampak smo ga pospravili. IN potem vidis, kako se vsi fantkinekja igrajo z avtomobilcki, pa vlakci, nasa dva pa vozicek porivata (al pa sesata) vsaj 20 min, preden presaltata na ostale igrace user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dorca
Jaz pa upam, da bom rodila že julija, ker sem prvo 5 dni pred rokom, drugo 10 dni, ta bo pa mogoče 15 in bom upam mela še cel avgust pred seboj .


user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa Evana 1 mesec prehitro, Rubna sem 1 teden pred rokom (ampak sem imala napovedan CR), ko so ga pregledali, so pa ugotovili, da je bil 3 tedne prehitro rojen. Tole zabico bom pa vsaj 2 tedna prej (tko mi je rekel G) - razlog pa je, ker imam stanjsano maternico.

Siroko povijanje - rodila v PO, tam naredijo takoj UZ in oba sta mela kolke 1A-1A. Pa sem mogla vseeno 3 mesece na siroko povijat - sta tako svetovale P.
Tukaj pa ne vem ce bom, ker ce bo ful vroce, se bo bogi otrok skuhal v teh plenicah. Mi ga je pa potem boljs met cist brez.

Vceraj, ko sem se zvecer vracala iz sluzbe, je pa snezilo. Sicer ne ful, ampak lih tolk, da se je vidlo da snezi...user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: III. pričakovanje
20.3.2009 8:33:17   
Anonimen
jjutro, punce, po dolgem casu.....
kar ne najdem volje za pisat....berem pa redno! no, danes sve s pikico skocili u 19-ti teden! se 2 pa smo na poloviciuser posted image
SIROKO POVIJANJE:
pri domnu pred 8 mi leti so mi rekli da naj povijam siroko. pri tadeju, 6 let nazaj, pa so mi u lj P rekli, da tega ne prakticirajo vec, in do UZ kolkov ni potrebno.
tako, da ce mi ne bo izrecno receno naj na siroko povijem, je ne bom....
ze tako ji bo konec augusta prevroce.

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: III. pričakovanje
20.3.2009 8:58:49   
klaja
Široko povijanje: v Mariboru morajo vse mamice široko povijat, mi smo itak mogli, ker sta obe imeli kolke 2A, je pa kriza, ko ji moraš dat povijalno plenico (ne vem kak se ji reče), pa zmajčka, pa še dve po sredini.

Zapp jaz ga imam, samo nisem ne vem kak zadovoljna, ker hrbtni naslon ni trd in potem otrok tak čudno sedi not, ko zleze malo naprej. Pa še v ležeči položaj se ne da dat. Sicer ga bom sedaj še uporabljala, ker mi je brez veze metat denar za novega.

Prvič sem rodila na PDP, drugič pa 7 dni čez, tako da verjetno sedaj ne bo nič boljše.

Bdubadu tako kot si napisala je verjetno dva mala otroka imet lažje zraven dojenčka, kot pa enega. Jaz sem skoraj znorela, Julija mi je natikala kaj je bilo možno, ko sem dojila Hano, tako da sem potem pol ure pospravljala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: III. pričakovanje
20.3.2009 10:26:38   
matcar
Ja,kaj se širokga povijanja tiče,je res,da v MB-ju moraš povija vsaj 11 tednov,do kontrolnega pregleda kolkov. Pri Lei sem povijala do 4 meseca,ker kolki niso bili vredu. Pri Maksu pa sem imela vredu kolke že v P(1A-1A),tako da sem ga takoj nehala,pa je tudi na kontroli blo vse ok.Zdaj pa bomo vidli,kaki bodo prvi izvidi.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: III. pričakovanje
20.3.2009 16:36:46   
Lorian
Pozdravljene!

Se na brzino pofočkam, sem vas komaj zdaj zasledila!
Tudi pri nas pričakujemo 3user posted image . Doma imam že enga fanta 8 let in punco 5 let. Konec avgusta dobimo še eno zaenkrat presenečenje. Bom vedla čez en mesec, ker imam 24.3. AC.
Nosečnost mi zaradi otrok ( sta že čisto samostojna ) ni naporna, mi pa nagaja EMŠO in slabosti ( počasi je že malo boljše ).

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: III. pričakovanje
20.3.2009 16:47:30   
matcar
Lorian,dobrodošla in čestitke za lll.nosečnost!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: III. pričakovanje
21.3.2009 8:00:51   
Anonimen
Lorian, doborodoslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: III. pričakovanje
21.3.2009 8:08:53   
BrinaBA
Dobro jutro punce! Že kakšno uro gledamo risanke...

Včeraj sem bila pri ginekologu, vse je OK, preveril je samo utrip in lego (je že pripravljena z glavico naprej), moja kilaža je malo velika (v zadnjem mesecu sem dobila 5 kg) user posted image . Pa kar precej zatekam - g pravi, naj več povivam, ampak je pri dveh štruklih to kar precej iluzorno... Sicer pa je rekel, da po njegovo že lahko grem rodit user posted image  (prvič sem v 36 tednu, drugič v 38)

Za test na Strep B se nisem odločila, ker bi se tako ali tako samo sekirala. Že cel teden pa jemnjem vaginalne kapsule Gynophilus, ki so mi občutno izboljšale nožnično floro, pa še manj špikanja čautim (ker imam kar precej bakterij v urinu), tako da so tudi to izboljšale (da o barvi duhu izcedka sploh ne govorim) . Torej user posted image . Ginekolog pravi, da znajo tudi izpodrinit streptokoka, bo pa za porod vsekakor boljše, da gre dete čez laktobacilne bakterije, kot čez kaj druga...

Prijavila sem se tudi za javno banko matičnih celic, tako da bom vsaj komu lahko pomagala (je sigurno boljše, kot če to tako ali tako zavržejo); za privat pa zaenkrat nisem šla... 

Sicer pa tudi jaz pospravljam, dekoriram stanovanje,... energije mi dopoldne kar ne zmanjkauser posted image ; popoldne pa kar padem dol user posted image .

 
Dopust - mi gremo julija, ko bo tamala verjetno stara okoli tri mesece. Imamo pa še veliko planov do takrat: obhajilo, krst, 10. obletnico poroke, možev 40. rojstni dan; pa še kaj se bo našlo... user posted image
 
Moja dva bosta kar ohranila svojo rutino - eden v šolo, druga v vrtec; nimam namena ka posebej spreminjat - bom jih pa hodila prej iskat, da bomo malo več skupaj...
 
bdubadu - vse je hvala bogu že prippravljeno, drugače bi moža kar kap, če bi mogel sam user posted image
 
matcar - ja mogoče se pa vidiva v porodnišnici, jaz računam z začetkom aprila, glede na prejšnje runde...

Lep sončen pozdrav vsem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: III. pričakovanje
21.3.2009 8:19:22   
Anonimen
jutro,punce! mam eno vprasanje...a se kateri sanja kaksen bi bil vozice ABC design, letbik 2005ali 2006 . takrat je stal malo cez 200€.
sem ga dobila po simbolicni ceni. samo ga bo treba jit kar dalec iskat, pa me zanima kaksen je, vsaj priblizno. ima pa tudi lupinico.

(odgovor članu BrinaBA)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?