Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
čisto nasprotje Nejca k je bil dojenček. Tako da to da mam dva doma zaenkrat sploh ni problema. 
Brez veze.
, to se je men zgodil takoj po Majklu sm mela celo histerijo...sm tut mislna d bomo kr 2 pridelal v enem letu...pol grem pa do G, me je najprej skor z očmi ubila (zato k sm mela CR), nakar mi dela UZ,pa nikjer ni blo nč, pol so mi 2 dni še krvne preizkave delal in se je izkazalo, da so mi hormoni po svoje podivjal in še vedno kazal nosečnost u prazno
..Je rekla zdr. ,da se full lepo redi...Drugac je vse vredu samo se infekcije se morma znebiti pa bo...Vceraj je celo popoldne spal in zvecer smo dezurali...vceraj po dnevu in danes bi pa samo jedel kar vsake 2h isce jest
...
Mojmu morm resno zatežit za orbitrek da ga gor prvleče da začnem tud v grdmu vremenu mal telovadit, kadar je pa lep vreme pa itak sprehodi z hitro hojo...