Kasija
|
Danes zjutraj je elian vstal deset do šestih in tulil pol ure. In jaz sem potem tulila nazaj, se mi je kar mešalo. Ker sem utrujena in neprespana in imam res vsega dovolj. Sem prav razmišljala o tem, kar si napisala lane31 pa kar sva zadnjič s suzanomai govorili o zoji. Za primerjavo: Elian vstaja ob vedno bolj zgodnji uri, v 5 sekundah se vrže dol iz postelje in če ne vstaneš, tuli ko jeshar. Spat gre komaj, komaj ob 21h, če se zelo potrudim. Vsaj kdaj pa kdaj še tuli, ko mora spat. Pa vsak večer se prepričujemo, da mora iti "aja". Sicer pa gleda knjigice in mora bit nekdo nujno z njim, da zaspi. Če sem ta nekdo jaz, potem obvezno zaspim še jaz. Spi pri nama in preprosto mi zmanjka energije, da bi ga končno prestavila. Čez dan spi zelo lepo, če ni z mano - v vrtcu 2 do 3 ure, doma 1 uro. Je lepo, ampak si noro zmišljuje, kaj bi in česa ne bi. Pa včasih bi sam, drugič noče sam, bi žlico, bi vilico, hoče sam držat nož... Ko je buden, je neprestano v gibanju - iz predalov, ki jih doseže, spravi vse na tla, se igra s hrano in jo povsod razmaže, po 5 minutah se naveliča vsake samostojne aktivnosti in zopet išče pozornost, se hoče nosit... v glavnem, je zelo zadovoljen, če se kaj dogaja skupnega - kopanje, sprehod, karkoli - jaz sem pa že ko cunja. Niti kave ne morem spit, če je doma. Če greva na sprehod, obvezno krene v nasprotno smer od mene in se sploh ne da motit. Gre tudi zelo daleč stran in se smeji. Na cesti se upira dat roko. Ponavadi se konča tako, da ga vsa živčna privežem v voziček in potem on tuli, jaz bi pa najraje tudi. Za zjokat, res Pa se sprašujem, kaj delam natobe, da je tak? Pa a bo potem drugi isti? Se mi bo kar zmešalo... nova10ka Kakšno je igrišče na gradu? Tam pa še nisem bila. jasna si me spomnila na mostec. pa živa na zbilje, kjer je ful lepo, samo bom videla, koliko se ga bo dalo prepričat, da bi šel stran od vode.
|