|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
17.3.2009 22:24:59   
nova10ka
aja, pa še to sem hotla napisat / vprašat

strahovi - a imajo vaši malčki kakšne nenavadne strahove? tjaša se npr. ful boji, če naredim balon iz čigumija. verjetno misli, da mi je jezik počil al pa kaj... pa danes je ful jokala, ko sem mešala karte za tarok, čeprav drugač ful rada karta z mano user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
18.3.2009 6:46:36   
skuštrana
jaz sem bila ob 8.15 zjutraj že čist crknjena, s trikrat previtim in preoblečenim otrokom, počiščenimi tlemi v treh prostorih in z drugo kavo,

Nova10ka, izgleda da je bil včeraj tak danuser posted image Meni je Ars špolil baby olje v kopalnici po tleh, pa še sebe zraven..In potem še fajn razmazal. Nato pa še vrgel po tleh steklen 2 l vrč poln vode v kuhinji.Si predstavljate črepinjeuser posted image Koma..

Pa dobro jutro user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
18.3.2009 9:57:15   
Kasija
Dobro jutro!

skuštrana vidim, da vstajaš ob isti uri ko moj dragi otrok. zadnjič mi je kolegica rekla, da njen sine vstane tudi po 10h. Sem bila cel dan poklapana. Moj pa po novem pred sedmo user posted image . Kako naj ga le prepričam v radosti spanjauser posted image  Aja, pa morje morje morje... jaz ga cel čas sanjam. user posted image user posted image  Prav bi šla za kak teden na obalo. Nič počet, samo sprehajat se, brat... samo na koncu bi verjetno bolj hodila poo igriščih z elianom in jokala od utrujenosti. Ma ne vem, ne upam sama nikamor, ker mi je vse težko - previjat ga, dvigovat sploh, pazit nanj, če je zelo razigran. Saj bo bolje čez recimo pol leta, a ne?

Nova10ka user posted image  tjaša pa zna, če hoče kaj ušpičit. Tole zveni kot dan z elianom.  Škoda, da se ne moreva oglasti, ker je elian bolan. Mogoče se lahko pridružim klepetu z živo čez vikend? Saj tema je tudi zame aktualna user posted image .

Se bomo kaj videle? Jaz upam, da bomo kmalu zdravi za kakšno srečanje na igralih ali v koloseju.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 18.3.2009 9:58:06 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
18.3.2009 17:10:45   
jasna
Hojlauser posted image

sanwebdra, čestitke za službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Plačila pregleda sploh ne bom komentiralauser posted image user posted image user posted image

skuštrana, E in N sta tudi že od nedelje pri babici (sta si bratsko razdelila rota virususer posted image ). Mi je prav hecno samo z A. Imam na enkrat preveč časauser posted image . No, danes se pa banda vrača...končnouser posted image . Če mi rata prit kaj v vaš konec sporočimuser posted image .

živa, vidiš, kako stvar ponavadi sploh niso tako črne, kot izgleda na začetkuuser posted image

klaudia, ma vsakič se čudim, kako sta si Lia in Neli podobni. A si sigurna, da nimamo kakšnih skupnih prednikov?user posted image

micla, ma kakšni laski... uau kakšne učke user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 18.3.2009 17:11:20 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
18.3.2009 20:28:28   
sanwebdra
nova10ka, daj še piši, si mi malo nadomestila Vanili ... user posted image  Tjaša pa itak rula!

ŠTAJERKE, če slučajno katera samo bere
v NEDELJO od 9-ih se dobimo, za prostor še zbiram predloge, dajte mi malo na mail odgovoriti ali pa na FB ali pa navsezadnje tukaj, kjer smo se spoznale? Ker če do jutri ni odgovorov, urgiram po tel!!!!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
18.3.2009 21:27:53   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

klaudia, ma vsakič se čudim, kako sta si Lia in Neli podobni. A si sigurna, da nimamo kakšnih skupnih prednikov? user posted image

Bi blo tut mogoče. Ma user posted image  starga ata v celju user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
18.3.2009 22:02:27   
lane31
Pozdravljene bejbikeuser posted image
Sanwebdra.........žal ne gre sem delovna ta vikend ......pa hm...........ura je zelo zgodnja
Vanili........ista zgodba kot pri nas v trgovini,ej ko da jo iz ketne spustiš user posted image

Drugače pri nas nič novega le 4 štirke so neopazno prikukale ven ........skupno torej 12 zobkov
Moje dete je tako pridno da jo enostavno moram pohvalit.......sploh več ne vem kaj je jok in zendranje ,zvečer mi po novem reče pat(spat) vzame dudo in pleničko ter počaka pri kinderpetu,da jo dvignem not in reče še anoč (lahko noč) in je ni do jutra,ki se je pri njej prestavilo na deseto uro user posted image zadnjič sem ju (njo in moža) zbudila ko sem klicala 10 in 45min domov iz službe .......uspel mi je projekt voda za čez noč in to brez problemov user posted image -prej je pila sok .......tudi na sprehodih me počaka ko zakličem cesta in mi da roko........in danes ji je celo uspel skoraj stavek - luki (naš mačkon ) je bil pred vrati balkona in mjavkal da ga spustim noter-sama sem sedela v kuhinji in čakala kaj bo naredla ,pa se je trudila odpret vrata in seveda ne gre ,pa je prišla vznemirjena v kuhinjo in mahala proti meni ter govorila - mjav,uki,rata ( mjav,luki,vrata ) user posted image   Saj vem,da zveni pocukrano in preveč pohvaljeno,samo res je taka pupa postala ,da mi včasih kar solze pridejo,ko vidim koliko dojema in razume user posted image Upam samo da nisem murfija priklicala zdaj......šcccccccc vstran user posted image

Toliko od mene.......se oproščam,da nisem vsega pokomentirala......samo to pa res morem ja Valči, pri 9-ih mesecih suh ......ja pa ja........a sem povedala da se moja že zna podpisat user posted image ........no koment.......
Berem pa vas redno........čisto zares ...........samo kje za vraga je Pandica ,a kdo kaj ve user posted image

No pa še kero fotko pripopam,ko ste že vse pri tem - a niso lušni naši čmrlji user posted image

Ja seveda-------user posted image user posted image user posted image zatajil shrani.si...........no ja bom drugič,zdaj se mi res več ne ljubi.......lahko noč vsem user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
18.3.2009 22:30:18   
mama06
lane31 - ti si še tudi med živimiuser posted image . Pozdravljena

Midva z J pa imava jutri kontrolo pri ortopedu - UZ kolkov, pa mislim, da bo vse OK, saj sedaj tako divja, da je jojuser posted image

Šibam pod tuš in glavo prat, pa se beremo

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
19.3.2009 11:04:12   
*kinnie*
Ojla user posted image

kako ste kaj?

Pri nas je oblačno, prav nič prijetno....danes sem mulčka dala v vrtec, no in so me že klicali, da je imel Žan bližnje srečanje z vrati,...baje nič hudega, samo naj ga pridemo  iskat, če bi bilo slučajno za šivat user posted image ...bogec naš mali,....

Ima pa končno 5. zobek juhuhu, smo mislili, da bomo ostali pri 4 user posted image

Strahovi: naš se ničesr ne boji,....mu vse prej sestrica razkaže....ko sta skupaj, sta kot  klovna, ki zabavata drug drugega. Žan naravnost poka od smeha, ko mu sestrica pripravi kakšno predstavouser posted image .

Lepo se imejte....

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
19.3.2009 11:18:25   
ditta
Pozdravljene,

že zeeeeeloooo dolgo vas nisem nič brala in tako bi potrebovala kar dober mesec, če bi hotela priti na tekoče :))).
Res ste prave čveke!!!
Aiken je vsak dan večja in pametnejša. Včasih se sprašujem s čim sem si zaslužila tako čudovitega otroka. Je najboljša punčka tega sveta in konec junija bo dobila malega bratca, saj sem (za tiste, ki še ne veste) v 26. tednu nosečnosti. Nosečnost ni nič preveč prijetna in sem od prejšnjega tedna bolniški. Zopet nosim čisto nizko, maternični vrat je čisto prekratek, lažne popadke imam že od 18. tedna, dvakrat pa sem imela že čisto prave popadke, ki pa so se hvala bogu ustavili. Ob Aiken bo počivanje skoraj nemogoče, saj je nagajiva in izredno živahna. Zadnje tedne je v fazi plezanja in pleza na vse mogoče. Od tega, da nam spleza na trip trap stolček in potem gor skače, na televizijo in se potem zvrne dol na glavo, na lestve, na stol in potem na mizo, na voziček od dojenčka,... skratka kamorkoli se da splezati,... sama sebi je nevarna in niti za sekunde je ne moreš spustiti izpred oči. Ravno med pisanjem na forum vztrajno pleza na stokke stolček in dojenčkov voziček,... kar izmenično, malo na enega, malo na drugega,... tako, da sem dojenčkov voziček ravnokar razstavila ter dala na teraso. Vedno znova sprobava in potem stoji gor in dela ti, ti, ti, ker ve, da ni prav,...ampak ona se mora vedno znova zaletavati v meje, ki sva jih postavila. Oba z možem se trudiva biti čim bolj dosledna, vendar za enkrat brez uspeha. Preveč je neustrašna in se ne zaveda, kako hudo se lahko poškoduje. Drugače pa je sramežljiva in zelo nežna punčka.
Toliko za enkrat, saj Aiken noče in noče prenehati s svojimi vragolijami ;)!

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
19.3.2009 11:59:50   
Kasija
lane31 pa si se nam le malo javila user posted image  

ditta zate pa res verjamem, da ne zmoreš rebrati, kar smo napisale - dobrodošla nazaj user posted image  Čestitke za nosečnost user posted image

Žan user posted image  (ti-ti vrata!) Kinnie zadnjič sem bila na igrišču v Lescah tam gor od šole in prav prijetno presenečena nad številom in raznovrstnostjo igral. V Ljubljani je tako igrišče samo v Tivoliju - urejeno, vzdrževano in z novejšimi igrali - vsaj kar jaz vem. Vi imate pa eno v Radovljici in eno v Lescah. A kaj hodite tja?

Samo res, kje so lepa igrišča v Ljubljani? ok, Tivoli poznam, pa Kodeljevo tudi - čeprav je senčno, pa nima novih igral. Pa pred Mercator centrom sve se že igrala, samo se kar pozna bližina Celovške in igral je par, mi ni bilo preveč všeč. user posted image  Kam boste vozile vaše malčke ob sončku?

Zadnjič sem se lotila prvič sadit flance v šotne lončke in ugotovila, da zna biti moj sin zelo priden in miren, če ima dober razlog. Je veselo uničil dva šotna lončka in pometal zemljo za podtaknjence po atriju, pa jaz sem uspela vse posadit in še lepo sva se imela. Potem je dobil vedro z vodo in štiri kuhinjske lončke različnih oblik. To ga je zaposlilo za dobre pol ure, da sem skuhala in pospravila vmes, ko sem škilila na atrij. Atrij je zakoooon! Aja, potem je še sam jedel jogurt po kosilu in ga je bilo treba preoblečt in pomit od nog do glave. Je bil pa žur za oba user posted image . user posted image  Zbiram podobne predloge, kaj vse še počnete s svojimi malčki. Jaz komaj čakam peskovnik, ki mu ga bo naredil tast!

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
19.3.2009 13:44:31   
*kinnie*
Kasija: ja, tako v Lescah kot v Radovljici sta prav prijetna igrišča...meni se sicer tisti v Lescah bolj dopade, ker je več različnih igral,...mi smo Anjo non stop vozili v Lesce. Je res prijetno, umirjeno okolje user posted image .

Drugače pa tudi jaz komaj čakam, da pripravimo peskovnik, sicer bi ga lahko že, pa kar sanjamo nekaj user posted image ....ker kadar je sonček je prav prijetno. Drugače pa naš junak najbolj uživa, ko po dvorišču lovi milne mehurčke, se žoga, riše s kredo (raje ne povem kakšen packon je), postavljeno imata tudi gugalnico....

Ga je pa možek že pripeljal iz vrtca, mah šivat ga ne bom peljala, jo je pa kar dobro skupil....samo na mesto poškodbe ni prišel on k vratom, ampak so vrata prišla k njemu, pa še na vseh štirih je moral biti......user posted image ...mah se zgodi.

Se grem učituser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
19.3.2009 20:02:50   
nova10ka
ampak resno - tjaša je zdaj začela ful govorit (v svojem jeziku) in se potem zbudi sredi noči, ker mora vaditi. valda nujno rabi občinstvo, tako da se joka, dokler je ne prestaviva v svojo posteljo. tam nama kakšno uro (npr od enih do dveh) razlaga vse kar ji pač leži na srcu, dokler je vsa živčna ne prestaviva nazaj v njeno sobo in v njeno posteljo. potem šele koma zaspi. v zadnjem tednu smo imeli že dvakrat takšna nočna predavanja user posted image in pol sem jaz koma čez dan valda user posted image

igrišča - nimam pojma. včasih smo se dobivali v ajdovščina parku, ampak to je bilo še v srednji šoli, ponavadi ob petkih zvečer, preden smo zavili v k4. pa ne bi tja malčka peljala zdaj... pojma nimam kam na igrišče v lj. kodeljevo, tivoli, mercator center (kjer je meni bljak zaradi hrupa iz celovške), mogoče še na gradu? sam tja žal ne moreš z avtom. mene tudi ful zanima kje v lj so kul igrala razen naštetih????

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 19.3.2009 20:04:38 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
19.3.2009 20:37:19   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

mene tudi ful zanima kje v lj so kul igrala razen naštetih????

Ni čisto v Lj, je pa blizu: Zbilje. Nekaj je tudi za večje, za naše oktoberčke pa pridejo v poštev 2 peskovnika, kaka gugalnica, tobogan (iz "hiške"). Pa labodi na "jezeru" in dobra ledena kava za mamice user posted image .

A je še katera tako utrujna? Ne vem, ali je to že spomladanska utrujenost, ampak jaz sem čisto preč. Ponoči se mi kar vrti, ko vstajam zaradi enega ali drugega. In tudi čez dan sanjam, kdaj bo zvečer (in malo miru user posted image ). 

Danes moram posneti nekaj oddaj in zdaj čakam, da še N. trdno zaspi ... Jaz pa že zeham user posted image .

user posted image  za Žanija in Eliana (če je še bolan) in miclo in še koga, ki sem ga najbrž pozabila ...

ditta, tebi pa želim, da srečno priguraš do konca nosečnosti.

Lp,

živa

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
19.3.2009 20:47:12   
majoli
Hej ditta, končno si se javila. Lepo te je brat, čeprav veliko čvekamo tudi v živo. Ja, Aiken je zlata, ful lepa pupa in z Maksom se že prav pošteno pogovorita, ko se vidita. Najprej sta se ful vesela in prav počvekata, potem se pa zadnje čase najraje pulita za iste stvari. Pa Aiken večinoma kar zmagauser posted image .

lane, blagor (!!!) vam, da mala tako lepo spi. Ne morem verjeti. Maks se obvezno zbuja ponoči in zadnji teden skoraj vsako noč pristane pri nama. Me prikliče z jokom, potem pa tuli in se meče in vztraja, da ga dvignem in odnesem k nama in je takoj vse čudežno ok. Ga imam malo na sumu, da smo ga prav fajn razvadili. Ampak sem res tako utrujena, da se mi ne da nekaj vzgajati sredi noči. No, vsaj zaspi lepo med sedmo in pol osmo. Danes je pa vstal ob 5.20, ko je šel mož v službo in ni nič nazaj zaspal. Je kolovratil po postelji, razmetal vse na nočni omarici, 'česal' mami (auč), se vsake toliko ulegel in malo počival... Joj, joj, kdaj se bo to nehalo in bomo spet normalno spali user posted image

Je pa zanimivo, da mojega otroka še nikoli ni nič tako fasciniralo in zaposlilo kot to, da daje ene plastične sponke v kabine svojih avtov. Moraš pa biti zraven, da mu te zadeve vsakič znova streseš iz kabine, ker ima predebele rokice, da bi jih sam izvlekel; ljubček moj user posted image .

Zgleda, da bomo spet zmrzovali. Bljak!

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
19.3.2009 20:53:00   
jasna
ditta, čestitkeuser posted image . Je pa res živahno pri vasuser posted image

lane, naš N je bil tudi tak. Je rekel "gem pat" in odhlačal v otroškouser posted image . Ne vem natančno, kdaj ga je minilouser posted image . A vstavkih že govori čvekica malauser posted image

strahovi, v bistvu nič takšnega.

igrišča - ne pozabite na brunarco v Bizoviku. Za poleti je zakon (ful sence). pA mostec, tudi odličen poleti, čeprav igrala niso boh ve kaj. NIč drugega se trenutno ne spomnimuser posted image

kasija, ja, atrij je pa res zakonuser posted image . Obvezno Elianu nabavi še kosilnico, tako ropotajočouser posted image

vsem bolančkom in  poškodovančkom user posted image user posted image user posted image

in neprespanim mamicam user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
19.3.2009 21:46:01   
mehurčica
Nimam kaj dosti časa, bom pa prilimala dve slikici.

Tako je Eni naredila prvi dve vožnji na snegu:
user posted image

Tukaj pa ena kar tako:
user posted image

Včeraj je dobila še en zobek, tako da jih ima sedaj 12. Lane31, tudi Eni včasih kak "stavek" uspe: nina nina nika ali nina nina naka(pesem nina nina nana) in biba buba baka (pesem biba buba baja). Mi je pa NAJLEPŠE, ko pride domov, me močno objame in tako lepo in na glas reče M A M I !user posted image user posted image user posted image Jooooojjjj, carti moja mala za pojest. user posted image

Ditta, lepo da si se javila po tolkem času.user posted image Plezanje po trip trapu poznamo tudi mi.user posted image user posted image

Pozdravčki še VSEM ostalim oktoberkam!!! user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
20.3.2009 7:48:32   
Kasija
Danes zjutraj je elian vstal deset do šestih in tulil pol ure. In jaz sem potem tulila nazaj, se mi je kar mešalo. Ker sem utrujena in neprespana in imam res vsega dovolj. user posted image  Sem prav razmišljala o tem, kar si napisala lane31 pa kar sva zadnjič s suzanomai govorili o zoji. Za primerjavo: Elian vstaja ob vedno bolj zgodnji uri, v 5 sekundah se vrže dol iz postelje in če ne vstaneš, tuli ko jeshar. Spat gre komaj, komaj ob 21h, če se zelo potrudim. Vsaj kdaj pa kdaj še tuli, ko mora spat. Pa vsak večer se prepričujemo, da mora iti "aja". Sicer pa gleda knjigice in mora bit nekdo nujno z njim, da zaspi. Če sem ta nekdo jaz, potem obvezno zaspim še jaz. Spi pri nama in preprosto mi zmanjka energije, da bi ga končno prestavila. Čez dan spi zelo lepo, če ni z mano - v vrtcu 2 do 3 ure, doma 1 uro. Je lepo, ampak si noro zmišljuje, kaj bi in česa ne bi. Pa včasih bi sam, drugič noče sam, bi žlico, bi vilico, hoče sam držat nož...user posted image  Ko je buden, je neprestano v gibanju - iz predalov, ki jih doseže, spravi vse na tla, se igra s hrano in jo povsod razmaže, po 5 minutah se naveliča vsake samostojne aktivnosti in zopet išče pozornost, se hoče nosit... v glavnem, je zelo zadovoljen, če se kaj dogaja skupnega - kopanje, sprehod, karkoli - jaz sem pa že ko cunja. Niti kave ne morem spit, če je doma. Če greva na sprehod, obvezno krene v nasprotno smer od mene in se sploh ne da motit. Gre tudi zelo daleč stran in se smeji. Na cesti se upira dat roko. Ponavadi se konča tako, da ga vsa živčna privežem v voziček in potem on tuli, jaz bi pa najraje tudi. Za zjokat, res user posted image  Pa se sprašujem, kaj delam natobe, da je tak? Pa a bo potem drugi isti? Se mi bo kar zmešalo...

nova10ka Kakšno je igrišče na gradu? Tam pa še nisem bila. jasna si me spomnila na mostec.  pa živa na zbilje, kjer je ful lepo, samo bom videla, koliko se ga bo dalo prepričat, da bi šel stran od vode.  

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2843
20.3.2009 8:15:12   
skuštrana
Kasija, ko berem tole o E je isto kot bi opisovala našo Lizouser posted image Naj ti povem samo tole - vse mine in ne skrbi nič ne delaš narobe..Otroci so takšni in drugačni, boš videla ko boš imela dva. Od istega očeta in mame pa takoooo različni da je jojuser posted image Ne ga primerjat z drugimi, on je on in tako pač je. Liza je bila moja nalepka, še na wc je šla z menoj..Pa na sprehodu ne roke, ne v voz, ne tja mapk sem..Jaz pa noseča in sama z njo..Točno vem kakao ti je, jaz sem s sprehodov prišla tako zeloo živčna, da sem rabila vsaj 1 uro da pridem k sebi user posted image user posted image Bo bolje, boš videla. Nespanje - to smo pa že itak ugotovili, da so bile zvezde v zelo nerodnem položajuuser posted image user posted image Ampak resno, pismo, pri 1,5 leta otrok ne zna spatuser posted image Ma, lenoba lena, ponoči bi se rad obrnil na trebuh in se ne more, pa se pol ure joka da se ga končno nekdo usmili (jaz, itak) in ga obrne na trebuh potem pa spi naprej ko mali medo..user posted image user posted image user posted image Dnevno spanje pa itak - nič od ničuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
20.3.2009 8:20:02   
Kasija
skuštrana hvala za tolažbo, danes jo res potrebujem!user posted image

jasna ne najdem tvoje številke mobitela oz. vse je šlo pa-pa, ko je telefon padel v vodo. Daj mi jo pošlji na zs ali sms, prosim. Če si kaj za kavo, se pa lahko tudi kaj vidimo, itak.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
20.3.2009 8:49:52   
sanwebdra
kasija, user posted image . Naj te potolažim in še jaz povem, da se Julija tudi ne zna sama zaigrat, da vedno hoče biti v središču pozornosti, da je zdaj spet v "mama fazi" in da je ugotovila, da je blazno zabavno, če se v avtomobilu dereš na ves glas brez razloga. In hlipaš in se ne moreš/ nočeš zamotiti z ničemer. Tako pač je ... In bo bolje. Zagotovo. user posted image

Ditta, WB in čestitke, a tokrat bo tudi punčka?

Seveda pa lepi trenutki odtehtajo vse slabe in ko pride, se stisne, pa reče mama ... No, še nekaj naših slikic:

čopka pozdravlja 
user posted image

Julijin diči diča
user posted image

In Neo (pikijakob) pri nas na obisku (nova sedežna rula, itak user posted image )
user posted image  user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
20.3.2009 9:58:54   
Ulaa
kasija: jaz pravim, da imamo lahko pridnega samo enega otroka - in jaz sem zgleda bonus s tavelikom ze pokoristila. Torej bo novo prihajajoce dete ultra pridno in ne bos niti opazila, da ga imas!!!

Tudi nas nik Nik se mi zdi, da je vse bolj zverinica. Sedaj sem z njim na doma, ker je bolan, in to cele dneve sama, se mi kar malo mesauser posted image . Vceraj sem sesala in mi je neprestano ugasal sesalec, potem je ugotovil, da je dobra zemlja od roz, ko sem ga spravila stran, je vlekel za vse mogoce kable - ki jih res ni malo, ko sva to pospravila se je spomnil plezati po prucki, jo prenasati in je seveda zelel metati cvetlicne loncke z okenske police, potem se je spomnil, da bi lahko raziskovah zamrzovalno omaro, ko mu to nisem pustila pa je navalil na omare in predale . Ko me je moj user posted image klical sem se oglasila: Poklicali ste v Polje, zelite?
No vmes sem pa se na tavelkega rjula ker rabi nekaj svetlobnih let, da se premakne, da kaj naredi pa se ene par - tiste ki imate ze vecje otroke - a so vasi tud traki sedaj pri 10 letih??

Bo pomlad pa bo bols, a ne?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
20.3.2009 9:59:35   
Ulaa
Aja se da pokomentiram slikice: Vsi otorcki so tako lustni - vedno bolj user posted image user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
20.3.2009 13:22:51   
živa
Hoj!

najprej naj napišem, da 2ursae prosi za user posted image , ker sta z B. od torka na infekcijski zaradi bronhiolitisa - menda pa gresta danes domov user posted image . Mislim na vaju.

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

pa živa na zbilje, kjer je ful lepo, samo bom videla, koliko se ga bo dalo prepričat, da bi šel stran od vode.  

Kasija, igrišče na Zbiljah je ograjeno z ograjo, tako da ne more ven user posted image . In tudi do vode je ponekod hud breg ali pa ograja. Malo huje s kavo ... Je pa tudi velik travnik, pa se lahko naletajo. A se kaj dobimo jutri popoldne? Pri nas doma žal nimamo še nobene klopce zunaj, notri pa nimamo prostora, sicer bi vaju z Novo10ko že povabila ... Nova10ka, če rabiš pomoč pri T., če se bomo dobile, sporoči.

Sicer pa - tudi jaz razumem in sočustvujem ... Tudi meni je bilo z N. zelo naporno ... Čeprav je čvergi stokrat bolj živ user posted image , ampak drugače dojema stvari in se bolj zamoti user posted image .

In z drugim bo lažje, zagotovo.

Lp,

živa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
20.3.2009 15:22:13   
pingi
2ursae, za Bora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim destkam pa želim lep vikend!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?