2ursae
|
čer, mamke uf, a je še katera utrujena (kakšno vprašanje )? Dopoldne sem imela sistematski pregled, so mi spili tri epruvete krvi, pogledali če dobr vidim, skratka, prečekirali, če lahko še delam - vse je ok, jok, žal nisem še za invalidsko penzijo . Moj ima ju3 rd, grem prej iz službe (juhej), da greva na kosilo, pol gremo pa z otrokoma v šoping, bosta dobila kakšno igračo, pol pa še tortico. Ful se že veselim - moja nona je zadnjič, ko je prišla na obisk, za otroka prinesla kar denar, da jima kupimo kakšno igračo ... pa glede na to, da sva denar, ki sta ga dobila za Božič, porabila za pralni stroj , sva jima zdajle dolžna zihr pol BCja. Na tortico gremo, kot vedno, v Rustiko, kjer se bo tokrat mastil samo moški del družine, ker sem jaz na postu do Velike noči. Klinc. Moram še povedat, kolk sta se lepo danes tamala2 igrala v banji - sta se špricala, da sta bila oba čisto mokra, zraven se pa krohotala kot norca , tolk ju je bilo lepo gledat. a ni nekaj najlepšega, ko se otroci lepo razumejo in se igrajo? Pol sva dala pa najprej Bora ven in je Anže rekel "kako naj pa zdaj špricam, ko nimam več pomočnika" morje: komaj čakam, ful vas je bilo lepo brat, kako planirate dopust. To je ena mojih najljubših tem . govor. od včeraj se trudi sestavit po dve besedi skupaj , včeraj je govoril tako, da je povedal eno besedo, zraven pa dodal kar nekaj npr. "barica boboob", danes mu je pa že uspel "kuhka bi" (kruhka bi) . lepo sanjajte, nam se štirica prebija na plano, bomo videli, kako bo s spančkom.
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 11.3.2009 20:49:31 >