Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....Saj je tako živahen, da punčka zagotovo ne more biti....
.Puberteta je na vrhuncu, samo nisem pričakovala takšen strah za lastni obstoj in mesto v družini. To je sindrom edinke, zagotovo. No, če bo fantek nov dojenček, si bo oddahnila. Če ne, pa bo imela pred sabo veliko preizkušnjo.... 
kako ste kaj ajale?jaz super,samo se vedno se ponoci zbudim,da grem pit al me pa na wc.Glede prebave tudi meni so se uredile,sploh ne pomislim na to,kdaj grem na wc,ko me zagrab takrat grem,jem pa vse po vrsti....
drugace se odlicno pocutim,hvala vsem,ki ste mi pomagale glede nasvetov,sedaj mi je lazje.
aja ali ima katera tudi probleme z zobmi pa otekanje dlesni?ker jaz moram nujno naslednji teden k zobarjuuuu
,jast ga že in ni lepšega občutka
...
, ampak ko bom nastopila s porodniško bom še vedno imela pravico do nadomestila za brezposelnost in mi zato tudi pripada pravica do starševskega nadomestila. Če imaš ti vsaj 5 let delovne dobe, ti pravica do nadomestila za brezposelnost pripada 6 mesecev in bi zate veljalo enako. Torej ni nujno, da si na dan nastopa porodniške zaposlena.
. Brcik še ne čutim.