tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Črviček, tako je prav! Kar lepo pozitivno mislit, pa bo sigurno se tudi pozitivno naredilo! Mogoče se dostikrat tudi sami preveč obremenjujemo in s tem potem zmanjšamo možnost , ker kot vse vemo, psiha res lahko ampak veliko veliko naredi! Tako da, lahko je z nami vse ok, pa ne bomo zanosile leto ali več .... ker ... enostavno preveč predvidevanja, računanja, razočaranj, pričakovanj ... psihiranj! Jaz probam bolj na izi zdej ... sem v 5. krogu. Sam prej sem se obremenjevala .... zdej pa se z mojim seliva, ker bova preurejala stanovanje in sem bolj preokupirana s tem. Upam, da bo užgalo, da bom prelisičila svoje misli! Pozitivno mislite vse! Želim, da čim prej zagledate , pa ne preveč mislit na to! haha, ponavadi se res zgodi...obupata in začneta zidati hišo in glej ga zlomka - ona noseča ....no, pa da vidimo,če bo tudi pri tebi tako. Good luck. če se dostikrat tudi sami preveč obremenjujemo in s tem potem zmanjšamo možnost , ker kot vse vemo, psiha res lahko ampak veliko veliko naredi! Tako da, lahko je z nami vse ok, pa ne bomo zanosile leto ali več .... ker ... enostavno preveč predvidevanja, računanja, razočaranj, pričakovanj ... psihiranj! Jaz probam bolj na izi zdej ... sem v 5. krogu. Sam prej sem se obremenjevala .... zdej pa se z mojim seliva, ker bova preurejala stanovanje in sem bolj preokupirana s tem. U A res? Pol morva pa midva hitro začet delat hiško...
|