|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 14:15:13   
trnuljčica
A ma katera kakšno idejo- kaj kupiš moškemu za 10 let???

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 14:44:07   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

A ma katera kakšno idejo- kaj kupiš moškemu za 10 let???



Ja jaz sem MM povabila v restavracijo Vila Bella v Predvor pri Kranju in kupila sem mu zlato zapestnico za okrog roke,jaz sem od njega dobila lep prstan.Bilo pa je čisto nenapovedano ,edino kar je vedel  je bilo to ,da se je moral elegantno napravit ,potem pa je sproti dobil napotke...vmes je še parkrat vprašal ,če vem kam greva ,no in ko sva bila že blizu je takoj vedel.Bilo pa je nepozabno romantično,tako vzdušje kot natakarji...eh sem kar mal nostalgična ratala.....

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 17:32:34   
Tanja555
Ojla, punce DOBILA SEM PODALJŠANO PORODNIŠKO, JUPIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
 
Okol 13h sem poklicala na CSD in je pogledala v računalnik in rekla, da imam podaljšano, juhuhu. Pol sem pa enih 5 minut skakala in vpila juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
 
Kar ne morem verjet, da se bova z mojo pupiko lahk še mal crkljale in predvsem v miru opravile vse preglede in se pozdravile (upam, da res ne bo kaj hudega, danes je bila spet skoraj do vratu pokakanauser posted image - smrdeče blatouser posted image ).
 
V glavnem, ko sva bile v bolnici in je bila čist shujšana in z vdrtimi očmi, sem si mislila: "Pa kako jo naj čez 3 tedne že dam v vrtec?!!!". Zdaj pa tak lep razplet, juhuhu, juhuhu!!!
 
Danes sva bili prvi dan na uvajanju v vrtcu, ostali sva le 45 min in je bilo kar uredu. Tamala je šla med otroke in vzgojiteljici v naročje, tako da sem bila kar zadovoljna. Ampak je vseeno fajn, da bova še doma, ker bi bila itak najmanjša v vrtu in edina v celem vrtcu bi me morala čakati še 1h dlje in to sama z vzgojiteljico (vsi drugi otroci gredo prej domov).
 
Tako, da sem res full vesela!!!
 
V službo sem že sporočila, čeprav me je malo stiskalo pri srcu, sam je bila šefica zelo uredu (bravo za mojo super šeficouser posted image !!!), zdaj pa upam, da se mi bo uspelo tudi v vrtcu zmenit, kako in kaj...
 
Joj, sem napisala... ni treba vsega bratuser posted image .
 
Aja, Big mamma - z zamudo ti želim VSE NAJBOLJŠE za tvoj rojstni dan in predvsem veliko zdravja, ljubezni ter družinske srečeuser posted image .
 
 
No, zdaj se grem pa naprej veselituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 18:09:52   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555

Ojla, punce DOBILA SEM PODALJŠANO PORODNIŠKO, JUPIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
 



super...verjamem, da je življnje takoj dobilo celo mavrico barv he he...se dobro spomnim kako je bilo meni...

pripravniki v  vrtcih in sveže delujoče mamice...joj držim pesti, da bo začetek čim lepši in lažji...nam boste lahko jeseni dajali napotke in nasvete...


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 20:49:21   
Krista28
Ojla,

Dons smo bili spet vl vrtcu in so me po slabih 2 urah klicale, da mala fuull joka in naj kar pridem...ja, bo poštekala, da tja ne hodi samo na obisk....sej mi je kar hudo, sam nimaš kaj, life je life....user posted image Popoldne smo preživel kar pisano..najprej sem Kristjana prepričevala za dnevno spanje, pa malo tudi, pa nista hotla...no je mama malo boj nastopila, pa je Kristjan omagal, Nadja pa mal kasneje...se me pa dons skoz neki drži, po kosilu pa smo šli pred hišo se s traktorjem in koleščkom vozit...Kristjan je že čist mobilen, Nadja je pa tud uživala, pa skoz bmmbmmm zraven pela..user posted image ..Grem še kKristjanu...čaka na pojstli...


_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 20:52:51   
bela vrtnica
Halo!

Da vas še jaz malo po dolgem času pozdravim. Zadnje čase sploh nimam časa za RR.
Danes je bil moj prvi dan v službi. Kaj naj povem? Sej delo je čist ok,pa tudi hitro je minilo, sam kaj, ko so odnosi tako hladni in napeti, da me je kar minilo. Se vidi, da je bilo obdobje ocenjevanja in ker so se naši vodilni odločili, da bomo vsi ocenjene zelo dobro in ne odlično je tudi meni po vodi steklo napredovanje. Ampak res se ne mislim kaj preveč obremenjevati. Bom pa tudi jaz ratala tipična uradnica in opravljala svoje delo in potem doma uživala s svojo družinico. Sem morala malo pojamrati.

Drugače pa je kar pestro. Žal mi je babi umrla, pa atija imam v bolnici in potem res vsak dan hitro mine. Malu tu, malo tam in že je noč.

Zara pa je vsak dan vse boljša. Je bila danes tako pridna pri babici, da je od pol desetih do enih prestala, potem pa sta bili zunaj na sprehodu in midva z moji sva že bila doma. Res je hitro minilo.

Zvečer pa grem malo teč, da si naberem energije za nov dan.

Toliko za zdej.

Pozdravček vsem. Tiste, ki ste doma uživajte na polno, tiste, ki ste v službi pa tudi.


(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 20:55:33   
NiLe
Čer, čer!

Madonca, tale čas beži, da je joj ... res je, da smo veliko več zunaj, vreme vabi ven, naši aprilčki so vedno bolj aktivni in očitno so tole razlogi, da nam/mi zmanjkuje časa za RR user posted image . Pa fuuul pogrešam druženja, tako da ne vem kako bo res s tem, ko bomo vse v službah user posted image

No, par novičk z naših koncev: Tia je tipi-topi, ful lepo je in pije, čez dan še vedno 2x spi, edino pokvarila je povprečje nočnega spanja in je po novem "naštelana" na uro 6.15 user posted image user posted image .. tu mač prezgodaj za mene. In še novička za statistiko: imamo 2. zobek user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555

Ojla, punce DOBILA SEM PODALJŠANO PORODNIŠKO, JUPIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
 



super...verjamem, da je življnje takoj dobilo celo mavrico barv he he...se dobro spomnim kako je bilo meni...

se podpišem pod tole ... super za Neli in Tanjo!!!!

pripravniki v  vrtcih in sveže delujoče mamice
...joj držim pesti, da bo začetek čim lepši in lažji...nam boste lahko jeseni dajali napotke in nasvete...

to si pa s5 tko lepo napisala ... pripravniki ... he he ...




... šibam ... razočarana gospodinje so na sporedu ...

nočkooooo


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 21:13:17   
lepa posadka
Živjo drage moje!

Evo, javljam se s frišnega računalnika... še smrdi po novem. Tole sicer ni bilo planirano, sem pa čist navdušena. Pa PS končno laufa z normalno hitrostjo in mi ne zmrzne vse ob vsaki operaciji. Jupiii.

Torej... dnevi za nami pestri in luštni. Najprej poročilo od petka, ko vidim, da vas je skrbelo :-) Doma smo šli M takoj pokazat k zdravnici in ta je naredila par testov: je sklep in roko upogibala in zvijala na 1001 način in povedala, da so vezi trdne in, da ni nič poškodovano. Šlo je samo za udarnino. HB. M je ves čas zagotavljala, da je nič ne boli... pa sem se bala, da to govori zgolj zato, ker se boji it k Dr. Zvečer je bila udranina že čisto majhna... ostala je le še črnica. Noč je bila normalna, tako da nismo delali več nobenega preplaha. Je pa iz najine objestnosti ratala skrb, ki se je HB dobro končala. Vikend se je tudi hitro odvil naprej. V soboto smo imeli eno prijetnos rečanje za družine, v nedeljo pa smo pohajkovali po Štajerskem. HB je bilo vreme v nedeljo super, tako da smo res uživali. Danes zjutraj sva šla s T najprej v laboratorij... Ja, začuda je imel Tomaž na zadnjem odvzemu krvi nizek hemoglobin... pa ravno on, ki res je vse... No, danes sva imela kontrolo. Pa potem zajtrk... pri nas je zjutraj najhuje... ko pripravljam hrano, se Tomažu kar meša, tako da mu kar dam kaj v roke za jest, da dočaka. Pa par žeht, igračkanje po hiši, kričanje na vaške mačke, pa hop po ta velikega v šolo... vmes so mi dostavili še tole škatlo... pa glasbena, pa knjižnica, kosilo, spet igrarije... in je dan v kraju. Danes je tudi T velikokrat sr...l. Krivim železo... Ali ga pa kaj daje, ker kosila tudi ni mogel dočakat in se je akr metal po stolu od histerije... in na koncu pojedel skoraj nič?! No, menda se tudi nas kaj ne loti.

Tako torej. Spet sem prisotna v virtualnem svetu. Pri nas torej vse po starem. Živi in zdravi. Naj tako tudi ostane.

Nile... upam, da ste tudi vi bolje. Tudi mene je kar zvilo, ko je v petek Srečka povedala, da ste morali na IK. Uboga Tia... pa mami tudi. Upam, da ste res bolje, pa da se moči spet hitro vrnejo. Celi družinici. Javi se, da nas ne bo rpeveč skrbelo.

Tanja... ja, super za podaljšanje. Iz psota se vidi, da si res vesela. S vama se veselim tudi jaz. Uživajta pa čim manj zdravstvenih težav.

Trnuljčica... še enkrat hvala za obisk. Res ste bili simpatični. Glede obletnice... midva imava letos 10. obletnico poroke... pa si bomo skupaj privoščili eno potovanje... midva pa morda še kakšen fraj dan v Balnei...

Tasyo... a si našla varstvo za Lano? Sem se že parkrat spomnila nate, ko si omenjala, da iščeš... Pa hvala za obisk zadnjič... Se morda tudi sama kaj javim ta teden. No, v petek, ko sem šla iz LJ, so me klicali iz službe?! Menda naj bi se enkrat ta teden tam prikazala... torej... se bom prilagodila temu klicu seveda :-)

K&M... ja super, da si tudi mene spomnila na vlogo za OD?!? Bom takoj jutri uredila. Pa upam, da ste sedaj kaj bolj zdravi? Kako kaj uvajanje? Pa služba? Slišat si fino... je super, če te sodelavci lepo sprejmejo.

Joan... še enrkat hvala za copatke. Naši traktorji so tako simpatični... so vsem všeč :-) Tomaž pa tudi veselo raclja v njih. Tudi naš junak ima dneve, ko bi bil cel dan an kolenih... pa pride dan, ko se ves čas postavlja in dela korakce. Toda več kot 5 samostojnih korakov še nismo naredili. Se raje ustavi, počepne in dirja naprej s pogonom na 4 kolesa :-)

Srečka... kaj bo s tvojim Blogom... bi res morala začet... čeprav, če dobor premislim... če se boš tega lotila, potem te več na RR ne dobimo... Kot je že Scorpio napisala: sedi, 5.

Scorpio... super za zaslužene denarčke. Pridna, pridna. Nal je pa tako lušten s kužijem... kar za na plakat :-)

Malinca... a vi pa še ne mislite nehat z boleznimi? Kako je pa kaj bil zadnji EKG srčka? Upam, da je vse OK. Pa čestitke Kaji za prvega zobka :-)

Nataša... saj res... vi boste pa kar praznovali ta teden... saj res, kje so kaj seznami, hehehe... zdaj bodo posvod svečke gorele... Ta teden ste kar tri, ali ne: Nataša, pa Lia od Barby... in Nik od Sasy? Ali sem sem zmotila?

Krista... upam, da je sadni dan minil brez hujših težav, hehe :-) Pa pridna, da vztrajaš z dieto.

Roberta... mal sem huda zaradi denarčkov petek... a se nismo zmenile, da ne bomo več takole plačevali pijače? Sicer pa bi TM prej 20, kot 40 let pripisala. Ste luštni - vsi trije :-))) Pa upam, da se v stanovanju vse čim prej poštima, da začnete lahko uživat sadove in se veselit razkošja.

Simvir... upam, da ste sedaj že čisto zdravi in se spet veselite pomladi.

Martina... tudi tebi čestitke za samostojno hojo.

Malo pogrešam Ketrin, pa Majček... pa par štajerskih čvek... Ste že vse po službah ali samo lovite te spomladanske sapice?

Moram še par programov poštimat na temple pcju, potem pa morda še kakšno fotko od petka prilimam.




(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 21:17:48   
Jo@n
Čer!
Čestitke Tii za zdravje in nov zobek, pa Tanji za podalšek. Le uživajte, dokler lahko.

Mali princ je šel danes z očkom prvič zares v varstvo, pa je bilo kar user posted image . Ni kaj, naš J je nežne sorte in če se je gospa še tako trudila, ni hotel k njej v naročje. Je pa spal pri njej dobro uro, se igral in crkljal pri očku, pomalical, potem pa sta se že vrnila v varno zavetje doma. Je bilo pa današnje varstvo prav naporno, saj je zvečer samo padel dol.... Me zanima, kako bo jutri, ker gre z menoj, ima MM zobozdravnika.

Šibam počasi pod tuš in pred tv, smo danes vstali ob pol 6h, pa še popodlanska kavica mi manjka in sem samo še za v mižale.

Nočko!




(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 22:06:24   
Tanja555
Bela vrtnica, žal mi je za tvojo babiuser posted image , pa upam, da se tvoj ati hitro pozdravi in da ni kaj hujšegauser posted image .

Moje popoldansko veselje je skalila ponovna driskauser posted image , upam da res ni kaka celiakijauser posted image . Jedla je pa zjutraj čokolino, za kosilo piščančjo obaro s korenčkom in polžki, za malico borovničev jogurt s 1/4 žemljice in malo hruške, za večerjo pa polento s čokoladnim mlekom. V glavnem danes sva se 3x tuširali, 2x je šlo čez vse - čez pleničko, bodi...user posted image .

Krista in Joan, močno držim pesti za uvajanje, da bo čim manj objokanih ličkuser posted image user posted image user posted image .

Lepa posadka, res sem bila full vesela za podaljšanje in mi je kar odleglo, samo tale driska me skrbi, ker se ne neha in ne nehauser posted image . Fajn, da je moževa roka OKuser posted image .

Srečka, prosim če sporočiš, a moram še kak obrazec kam pošiljat in izpolnit npr. v službo al kako? Na CSDju mi je rekla, da moj delodajalec dobi obvestilo, da imam podaljšanje, potem, ko sem pa spraševala kako in kaj me je pa kar na hitro odpravila po telefonu, tako da nič nisem zvedlauser posted image . Hvala!!!

No, lepo se imejte in lahko nočuser posted image


(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 22:15:20   
Jo@n
Evo punce, ne morem iz svoje kože, me je tako firbec matral... Pa baje sem mal frika...user posted image

Sedaj pa vse držimo pesti za našo BM, da ji uspe. Jupi,user posted image moj namig je bil pravi. Go, bejba, go!

Aja, o čem pišem? O jutrišnjem članku. A kakšnem?

Tem..

user posted image

user posted image

Res ti privoščim, pa naj te ne mučijo preveč!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 22:45:26   
Tanja555
Jupii, Big mamma, navijam zate in predvsem ČESTITAM za pogum!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 23:15:15   
Isabellabina
Čer


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za našo Jo@n...res si od sile......

No pa se je moja skrivnost končno odkrilauser posted image user posted image user posted image ..ja bom oz.garam ko norauser posted image user posted image


se pa veselim vsakega obiska ,ker se počutim čisto drugače.


Ja ni kaj sedaj pa šibam u posteljo...pa lepo spite vse do jutra......

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.3.2009 23:18:45   
NiLe
Sem prišla še mal prečekirat gor in vidim, da se je izplačalo user posted image

Joan, ti pa si res frikica user posted image ... lepo, da si potešila našo radovednost pred izidom jutrišnje One user posted image ... pa, držim pesti, da bo ju3 J. bolj zainteresiran za varuško user posted image . Aja, bravo za J. pridno polnjenje kahlice!
Big mamma; bravo za ta velik korak ... veš, da bomo ful navijale zate in verjamem, da ti bo uspelo user posted image user posted image Go, go, go BM!!! Pa vidim, da nisi kar tako ... tvoja mišična masa je zavidljiva user posted image
Posadka; user posted image za nov PC ... te je fino s5 brati! Samo da je M. dobro in da ni bilo hujšega. Pri vas je pa vedno pestro, ampak vse poštimaš tko mimogrede. Držim pesti, da se v službi dogovoriš tako, da boš zadovoljna. Ja, tudi mene čaka ta teden obisk šefa.

Tanja; joj, a mali Neli pa spet driska nagaja? Daj probaj ji ju3 ponuditi obroke brez mlečnih stvari, saj le-te še bolj dražijo trebušček ... pa kakšen čaj iz suhih borovnic, slane palčke ... naj veliko pije, karkoli ji paše. Če se stvar ne izboljša, pa kar pojdita do P. Saj veš, kako hudo zna biti.

Vrtnica; moje sožalje user posted image . Želim ti, da se bo stanje v službi zboljšalo ... sicer se mi vedno bolj zdi, da je malo služb, kjer vladajo prijateljski in sproščeni odnosi. Žal!

Bodi dovolj za nocoj ...

Za vsak slučaj, če mi ju3 ne znese priti na RR ...

VSEEEE NAJBOLJŠEEE NAŠIM lanskim velikonočnim APRILČKOM:
Nik, Nataša in Lia ... prva svečka je tu user posted image user posted image user posted image ... bodite zvedavi, zdravi, veseli, razigrani, nagajivi navihančki ... bodite SONČKI še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!



_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 6:46:58   
NaTaŠa*
Dobro jutro

Evo pa je že 1. leto odkar je naš sonček pogledau na svet. Mi se bomo počasi začeli rihtat za posvetovalnico.

čestitke tudi Lii in Niku za prvo svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Več pa kasneje, grem do konca kavo popit pa pol počas Nataško zbudit da po nekaj popapcala pa da se oblečemo pa šibamo.

pa-pa


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 7:02:11   
sasy20
Jutro!

Hvala za čestitke user posted image  
 
In midva čestitava Lii in Nataši user posted image user posted image user posted image  za prvo svečko.
 
Lep dan vsem.....

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 7:24:35   
Tanja555
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

VSEEEE NAJBOLJŠEEE NAŠIM lanskim velikonočnim APRILČKOM:
Nik, Nataša in Lia ... prva svečka je tu user posted image user posted image user posted image ... bodite zvedavi, zdravi, veseli, razigrani, nagajivi navihančki ... bodite SONČKI še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!




Tudi z Neli se  pridružujeva čestitkamuser posted image user posted image user posted image .  Pa  lepo praznujteuser posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 7:55:54   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555



Srečka, prosim če sporočiš, a moram še kak obrazec kam pošiljat in izpolnit npr. v službo al kako? Na CSDju mi je rekla, da moj delodajalec dobi obvestilo, da imam podaljšanje, potem, ko sem pa spraševala kako in kaj me je pa kar na hitro odpravila po telefonu, tako da nič nisem zvedlauser posted image . Hvala!!!




če česa še nimajo bodo kar tvojim v službo izpolnit poslali...tako da ne rabiš nič...ti le mirno uživaj s tvojo princesko...pa skušajta res čim prej ugotoviti zakaj driska...

pri nas je situacija s hrano podobna kot pri tebi posadka...mala nori kot da jo stradam, ko pa ima pred seboj hrano pa niti ne poje tako veliko...no ja očitno ali postajajo izbirčneži ali pa imajo oči večje kot želodček...

počutje pri nas je luštno...ampak naj potolažim vse mame,ki imajo občutek, da se otrok zaradi vrtca privija tako k njim....Izi varstvo grozi šele čez nekaj mesecev pa je cel da samo:mama mama mama...kot bi imela pokvarjeno ploščo...visi na meni...včeraj se je najprej užaljeno drla pri dedku in babici...no potem je moj dedek začel igrat na flavto in orglice in je gledala kot začarana...in na koncu ga je že držala za prst in vlekla k sebi...

moram priznati, da obožujemo mojega dedka in babico...in zadnjič mi je ena starejša ženska rekla: ko otok, ki zagleda starejšega zajoka to pomeni, da bo ta kmalu umrl...ne verjamem v vraže...pa sem vseeno včeraj dobila solzne oči...si nekako ne predstavljam, da sta minljiva in da je že dedijeva starost 86 let lepa starost...

tako da bela vrtnica...moje sožalje...ne vem kako se počutiš in upam, da še nekaj časa ne bom vedela...

NiLe...čestitke Tii za zobka...in sedaj jih bo vsak teden več he he...mi pa še vedno čakamo te trojke in je Iza že prava grizla...po novem nam grize marmorne okenske police...si bo čisto uničila zobe...jo moramo prav drugam odpeljat drugače sploh ne neha...

Jo@n upam, da bo danes gospa malega dobila v naročje...drugače pa predlog...pustita ga njej pa naj vaju pokliče če bo hudo...mogoče bo lažje,če vidva ne bosta navzoča...

Big mama...super zadeva...bo uspeh zagotovo...

pa še ena dogodivščina od včeraj...včasih smo bili 4 peresna deteljica prijateljev...raztreseni po Sloveniji a vedno skupaj na koncertih in po njih...super družbica...3 ženskice in en tipček...in včeraj ko se peljem domov zagledam avto iste znamke in barve, kot ga ima ena od kolegic...pa je iz kopra...bilo je pa na avtocesti iz Gorenjske...in lej hudiča...čekiram tablivo pa je bila KP...in potem še če je pasja mreža...itaq...prehitim in trobim, maham...he he...pa nič...potem pa vozim tako počasi (ni moja navada), da me prehiti...in lej hudiča res je bila ona he he...smo se potem na prvem počivališču objemali in čvekali...in ja...lepaso taka neplanirana srečanja...

upam, da se bomo letos večkrat videli kot lani, saj že njena izjava, ko je videla Izo pove vse: Kolk je pa to ogromen otrok??? he he...ja čas teče...in naši otroci rastejo...in vse kar je pomembno na tem svetu je to, da delamo stvari in se srečujemo z ljudmi, ki nas napolnijo in osrečujejo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leto je okrog,
in takrat je padal sneg,
a rodila so se sončeca v ta svet...

Ni še dolgo, ko ste prvič zajokali,
a
že boste prvo svečko pihali,
t
ortica vas bo sladila,
a
mpak to ne bo vse,
š
e darila bodo sledila,
a
kar je najvažnejše z vami se bo cela družba veselila.

Naj vam bo še naprej v tem svetu lepo,
in zdravja obilo okrog vas naj bo,
ker veste, veliko je ljudi, ki vas imajo radi in jih za vas skrbi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vreme danes ne bo lepo...se dobimo v Koloseju???...če ima še kdo čas in voljo???

pip

G




_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 8:40:04   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image

najprej čestitka slavljencem ... Nataša, Lia in Nik ... vse najlepše, mali cukri
user posted image

Bela vrtnica ... moje sožalje user posted image pa upam, da bo z atijem vse ok user posted image

BM ... bravo za pogum, da si se odločila it na nekaj takega user posted image uspeh pa zagotovo bo user posted image

Tanja, bravo za podaljšanje user posted image zdej pa hitro ugotovit, kaj muči princesko ... pa fejst uživat user posted image

hrana ... pri nas je taka situacija, da se deremo kot da je ves sestradan samo ponoči ... podnevi očitno ni lačen ... vampirček mali user posted image

joj, Srečka, nehi no s takimi vražami ... moram rečt MM-ju, naj mal dedka pa babico pokliče ... par mescev nazaj se je Nal tam tako drl, samo da je dedek spregovoril ... ja, ima tud že 88 let (no, 1. aprila bo user posted image ) in se pozna tudi na glasu, je bolj hripav ... pa računam, da bo še nekaj časa z nami user posted image

Joan, naj vama z malim tole uvajanje čim lažje mine ... nasvetov pa ne bom dajala, nimam pojma, kaj in kako user posted image

zdej je pa treba it ... ena žabica že pleza po meni user posted image

uživajte ... če se dobite v Koloseju, le fejst čvekajte ... boste mogoče sonček priklicale user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 9:14:16   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

NiLe...čestitke Tii za zobka...in sedaj jih bo vsak teden več he he...mi pa še vedno čakamo te trojke in je Iza že prava grizla...po novem nam grize marmorne okenske police...si bo čisto uničila zobe...jo moramo prav drugam odpeljat drugače sploh ne neha...

he, he ... mala terminatorka user posted image

...in vse kar je pomembno na tem svetu je to, da delamo stvari in se srečujemo z ljudmi, ki nas napolnijo in osrečujejo...

to si pa lepo napisala ... pa še kako prav imaš!!! ... zato bom tako zelo pogrešala srečanja z vami in vašimi sončki

vreme danes ne bo lepo...se dobimo v Koloseju???...če ima še kdo čas in voljo???

z veseljem bi se s Tio odzvale vabilu ... vas missam veri mač user posted image .... pa imamo danes z L. obisk pri alergologu, da ugotovimo na katarega user posted image je alergična ... ma, upam, da ni kaj hujšega ... zadnje čase ima manijo na jajčka ... je prej zmazala enega, pa sedaj MM ravno zajtrkuje in si je zaželela še enega, pa vmes pojedla še pol njegove porcije  ... in sem jo za foro čekirala in po teleščku videla cel kup flekcev ... jao, upam, da ni alergija na jajca user posted image ... ker če je, bo živa drama ... dojenčku pač enostavno črtaš jedi z jajcem iz jedilnika...kako za vraga bom razložila 4-letnici, da ne bo smela jesti jajc????




_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 9:17:42   
NiLe
Aja ... kje se najhitreje pride oz. da je kolikor toliko prijazna pot do Trbovelj?? Priznam, da sem bila samo 1x v tistih koncih, pa še to z vlakom. 

_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 9:34:05   
resnično srečna
po mojem smer Litija...obstaja tudi čez Izlake sam ne vem kaka cesta je...sem 1x ponoči vozila pa mi ni bilo všeč he he...

no na Michelinu pravijo, da je čez Izlake boljša...58 minut od tega 20 minut po avtocesti...sem pa štart dala iz Črnuč...

pot gre pa: Domžale...avtocesta do izvoza Izlake...potem do Zagorja in nato so trbovlje...stalo te bo pa to 41,54 eurov...he he

a bo dovolj al ti še zemljevid obesim???

_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 10:04:46   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

po mojem smer Litija...obstaja tudi čez Izlake sam ne vem kaka cesta je...sem 1x ponoči vozila pa mi ni bilo všeč he he...

no na Michelinu pravijo, da je čez Izlake boljša...58 minut od tega 20 minut po avtocesti...sem pa štart dala iz Črnuč...

pot gre pa: Domžale...avtocesta do izvoza Izlake...potem do Zagorja in nato so trbovlje...stalo te bo pa to 41,54 eurov...he he

hvala za izčrpna navodila ... ma ja, sej sem čekirala na netu, samo sem hotela tko iz izkušenj slišat ... ja, definitvno grem na AC in pol dol na Izlake ... mi tale pot pr ke Litiji ne diši preveč, pa še danes je tko smotan vreme, pa zoprne ceste ... grrrr

a bo dovolj al ti še zemljevid obesim???

ne bo potrebe, hvala
user posted image


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 10:47:22   
lepa posadka
Bela vrtnica... iskreno sožalje. Pa en koš zdravja za tvojega atija.

Tanja... tudi vama želim, da se trebušne težave končajo, da bosta ta podaljšek lahko uživali v miru.

Bravo Joan... šerlok vedno na delu, kaj? Big mamma... tebi pa čestitke za voljo in pogum. Tudi jaz bom močno navijala, da dosežeš spet željene mere. Pa gotovo bo potem tudi počutje boljše in bo tudi več zdravja pri hiši. Bravo!!!

Nile... fino, da je Tia tako ješča in spet zdrava. Pa danes dobro opravita pri alergologu. Srečno pot.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
24.3.2009 10:50:38   
lepa posadka
Tomaž že spi pol drugo uro, jaz pa ponovno inštaliram razne foto programe... No, pa nekaj slikic sem že uspela dobit s fotoaprata in jih prilagam na stran Aprilčkov... tukaj pa tele za vzorec.

Torej... v četrtek sva imela s Tomažem simpatične male obiskovalce:

Lana
user posted image   
Lana
user posted image
in Sven
user posted image

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 24.3.2009 10:51:23 >

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?