malaMravljica
|
Maj ima nuhalno cez dobre pol ure. Ji tako drzim pesti, ceprav vem, da bo vse ok in bo vsa navdusena prisla iz ordinacije. In malo ji kar zavidam, da bo spet njenega bejbija videla, jaz morem pa se dva tedna cakat. In vem, sem nesramna, ker jaz imam ze tako preglede zelo pogosto. Tasika, vse hlace ti bodo kmalu prav, meni je se vse prav, pa sem sredi 13. tedna. Saj si videla kaksen bedak izpadem, si moram glace gor vlect, ker se bojim, da mi dol padejo. Rizkoo, innnnn? Vse prav? Tista hitra in tista nezdrava hrana naj te tja do konca 12. tedna ne skrbi. Do takrat namrec bejbi ne uporablja tvoje hrane, ima svojo zalogo v rumenjaku v vreckici kjer se je razvil. Z 12 ali 13 tednom pa se vzpostavi posteljica in takrat zacne bejbi crpat hrano od mame. So me poducile sestre zadnjic. Kar zmazi kaksen burger danes, cisto brez slabe vesti. Jaz sem prva dva meseca tudi jedla malo in se tisto povsem nezdravo, mi je pac tako pasalo. Pilotina, jaz pa ne morem vec cakat na tvoj testek. A ves, da se zna zgodit, da bi prvega aprila plusek videla. Joj, mores test drugega delat, ker prvega ti bomo tezko verjele, ceprav jaz ze sedaj verjamem. Jaz pa pogresam Maxy, se samo meni zdi ali se res nic ne oglasa. Upam,da je ok in njen bejbi raste. Jo bom poskusala izsledit kje na kaksni drugi temi, tako jo pogresam in ji zelim, da je tokrat vse v najlepsem redu. No, se manj kot 30 minut do pregleda od Maj in njenega dojencka. Vse drzat pesti!!!
|