Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Toda meni je pomembno, da vem, kdo zares ceni darilo iz srca in vem, da je moja mama ena izmed teh redkih ljudi.

Midva imava namreč familije na Štajerskem, živiva pa v Lj, tako da odpade kakršnakoli tovrstna družinska pomoč.
Me kar malo skrbi, kako bova uspela vse zorganizirati, ko bo Ela malo večja, saj ne vem, komu jo bova dala čuvat?!
Kolegic in kolegov ne moreva ravno obremenjevati po potrebi, najete varuške so drage, pa še nikoli ne veš, na koga naletiš ... Ni kaj, izzivi prihodnosti.
Ker v tej rundi je vse novo. Saj sem dala same bolj svetle zadevščine (izločila rdeče stvari) in na 40 stopinj, toda pri novih stvareh se nikoli ne ve.
.... gin je rekla, da še kakšnih 300g največ dobi zraven ..... na koncu bo pa imelo naše detece 4 kile
.
, tokrat pa zanimivo, ne. No, lahko se še kaj začne, trkam.
...
...Jst mam pa občutek, tak kot si rekla, da bomo našega oz. našo pikico kr sabo vzeli vsepovsod...no ne vem bmo videli kako bo