Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lyra* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: lyra* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Lyra- 5 mesecev že stari mački? vau, čas beži...saj res moja bo pojutrišnjem 11. A žee?? 19.4 je rojena,ane? Če se jaz prav spomnim Ja mami, bo čas da Taja dobi kakšnega brateca Nič.. pičimo mi v park že, že, kmalu pridete za nami, fajn spomin imaš , pa iznajdljiva si še bolj ..ja ja si prebrala moj podpis, saj vem . Bratec pa še plava pri atiju ker še ni v planih, pa še ne bo nekaj časa. oziromA SPLOH ne Neeee... res sm si zapomnila,da je 19.4 Se še spomnim da si kr nekaj pred majčicami rodila No sej vseeno :) Zakaj pa ne? Jaoo sej ne sprašujem več ;) ti kr vprašaj, če mi ni za odgovorit itak spregledam, kao. sem rodila pred majčicami, kr nekaj ja..prva majčica je moja Taja in jaz sem bla prva po roku na vrsti, smo ble pridne in smo štartale na začetku, se ni dobena naprej rinla...prvi rok sem mela 4 maj in pol so mi prestavli na 27 april...ampak moje majčice nisem hotla menjat za nič na svetu. se opravičujem, ker sem dvomila v tvoj spomin Drugi , nisme spregledala.... mam neko svoje mogoče komu butasto mnenje. razliko bi mela malo večjo, ati tudi, za tisto kolko bi kao mela, bom pol že po moje prestara, moj pa pravi da bo že eda takrat pa kaj vem, mene drži da bi vseeno, kljub temu mnenju probala prej, da bomo že nekak ,ampak zdaj pa mi je dr osvetoval. Thats it. Boš vprašala zakaj?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|