mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Mišmišu moj, men je tale tvoja lestvica velikosti foliklov prav všeč. Le tak naprej. Bojo pa jutri verjetno res glih prou zreli za stopko. Držim pesti še naprej. ma srce, sej lestvica je super in jutri bo po moje res stopka, ampak mene sedaj baše, da ne bom imela dr. D-ja na punkciji. Toliko da ponujam vsem, na koncu sem pa sama ostala na suhem Pa sej je meni tud hudo, da boš glih ti ostala brez Dr.D-ja. Ampak, kaj ko na to nimaš več vpliva. Se spomnem kak sem jst tud kalkulirala te datume... men se je pa takrat šlo, da bi ja imela puncijo v torek in ne v sredo, ker za Dr. D-ja za punkcijo je blo to ganz egal keri dan ga vzamem v precep, ampak sem potem ravno ulovila mojo Dr.R na nedeljo, ker je bila tisti teden dežurna. Sem imela pripravljen bojni plan, da jo kar tam malo zaslišim, če bi bile spet samo morule... no, ampak se je potem drugače končalo . Kak bo pa zdej tvoj rezervni bojni plan brez Dr.D-ja. Dvojna doza ketonala? ni rezervnega plana, jaz sem skoz računala na to, da se mi bo izšlo z njim, ali jeb.at ga, nisam ja te sreče. Bomo pač potrpeli kar bo za potrpeti, potem bom pa cel dan doma kavčala in se smilila sama sebi Mogoče mi bodo pa zvezde naklonjene in mi bodo podaljašali terapijo do sobote, potem bi bila punkcija v ponedeljek in problem dr. D-ja je rešen. Ali sve mi se čini, da je to manje više, sanja svinja kukuruz...