mimi30
|
Jest na tipkovnici F5 pritisnem pa je refrešano! user posted image Jannci tole sem že probala, ker mi v službi tko funkionira, doma pa ne . Hvala za pomoč. Danes pride k nam živet ena 11 letna punčka,smo jo vzeli v rejo... AQ, res lepo od vas. Sem pa čist na konc, ker sem očitno nesposobna za dojenje svojega otorkauser posted image user posted image user posted image ker jo dam na obe joški se matrava obe 30 minut, čez 10 minutk spet joka le zakaj in ji naredim mleko in ga popije 120 ml umetnegauser posted image , ful mije hudo, skoz mi gre na jok k očitno ne bo šlo to, res mi je bed, sploh ne znam povedatuser posted image ,pa še ta blesov vreme, kajuser posted image ga je treba! kiara, ti kar lepo vzrajaj in vsakič pristavi na obe dojki, potem pa daj še dodatek, če ne bo dovolj. Mogoče jo bo pa minilo in bo kmalu spet samo na zizi. Jaz bi si poskusla po tistem, ko daš dodatek še mleko ven iz dojk stisnit (kolikor pač gre), da se naprej tvori. Midva z Nejcem sva imela tudi takšne bitke in ker mu tudi sesanje nekako ni šlo sem si potem vseeno ven črpala in tja do 4meseca še vedno za en obrok ven dobila. Vse se do dobro izteklo boš videla, samo ne počuti se nesposobno, ker se obe trudita po najboljših močeh. Ploha, Nejc je imel po vsakem cepljenju (razen prvič) tako reakcijo, da je dobil visoko vročino. Se ni prvič nič jokal, pri naslednjih cepljenjih pa vedno... še predn je dobil injekcijo...je vedel kaj ga čaka. Včeraj se nas je velika smola držala. Zjutraj se je pokvaril modem...smo imeli že novega na strani, ker smo spremenili paket...potem je nehala centralna delat...pokvarla se je peč... je bilo mrzlo ko .... v Avstriji v nakupovalnem centru mi je blo tako vroče in slab zrak, da me je vse minilo...dragi si je kupil kavbojke...model je imel že nagledan sam pri nas ni bilo številke...nekaj malega smo za Nejca kupili in to je to...jaz še itak nisem v normalnih dimenzijah .