Zvezdica
|
ojla 2 dni me ni, pa napišete toliko, da nažalost ne utegnem zdfaj brat, ker sem čist zmahana Vidim, da imamo dve slavljenki. Oljica in Nea HAPPY BIRTHDAY in sam za vaju http:// Mi smo ok, utrujeni ampak ok. " dni smo ga srali okoli po cele dneve, danes pa skoz pred TV jem. Je moj iz minhna prinesel nintendovo igralno konzolo, ne vem če poznate ampak špilaš golf, tenis, bovling,,,,potem telovadiš, joga,.... Ni da ni. Je pa to tisto k mahaš po zraku kot da res igraš tenis. Zgledaš kot da si zrel za zaprt oddelek ampak .... Sem ziher minus 2 kg danes, ker je stvarca huda za take deževne dni. Ker enostavno tolk delaš zraven, da ...mah čist sem navdušena. Sicer ni pocen ampak res je super. Ker jast nisem ravno tehnološki navdušenec. Da sem dojela kaj hoče od mene Iphone je že nov ven prišel . Ok, zdaj pa vprašanje. Naš bo jutri star 8 tednov, slini pa ko sam vrag. a vaši tud? Ker me mal skrbi, ker je moj Liam pri dveh mesecih in pol mesecih dobil ZOB. In čez en teden spet. In je imel pri enem letu zunaj celo dve petici. Ampak je bil tak slinko skoz, pa grizel me je....mah. Upam, da to ni to. Aja, AQ zelo lepo od tebe. Pravzaprav občudovanja vredno. Zdaj grem pa še kaj prebrat. Če ne bom prej kar za rač zaspala.