Arwen
|
Hudoooo, kolk ste spet napisale čvekice! Najprej en zate Aprilčica07!!! So se mi kar usta raztegnila do ušes, ko sem prebrala tvojo veselo novičko. Čestitam, končno si lahko oddahneš. In, kaj boste imeli?? Daj povej, no, smo firbčne…. Mi smo fajn, pred nekaj dnevi sem končno začutila prve brcike in zdaj še bolj uživam v nosečnosti, ko me trebušček na vsake toliko spomni, da nekaj raste v meni. Kilce so šle gor za 3,5 kg. Občudujem tiste, ki se niste še nič zredile in pa tiste, ki ste v minusu!!! Mi ni jasno, kako je to mogoče. Jaz pojem vsak dan dva orenk kosila (enega v službi, drugega doma), pa konkreten zajtrk, no edino za večerjo nisem potem nič lačna, ker pozno in obilno kosim doma. Miska_mccute – mene zanima, s katerimi barvami rišeš na steno? Ali imaš slikice na papirju? Jaz razmišljam, da bi si v službi izposodila projektor in doma na steno projicirala like in je potem verjetno čisto easy prerisat, ker drugače nisem ravno umetniška duša. Se bom lotila za kakšen deževen vikend, samo ne vem s čim naj rišem. Ena kolegica mi je rekla, da je kar s temperami risala. Flora2 – veliko užitkov ob preurejanju sobice ti želim. Se priporočamo za kakšno fotko, ko bo končano. Oh, grem se naprej ubadat s poročilom v polomljeni angleščini od našega vrlega sodelavca grrrrrrrr. Ga je lahko sram, da je magister. Čau, A.
|