nell
|
tejka - jaši je tak cukrček O.k. naj js povem kok sem si dedota daqns prvoščla - midva sva se zdej čisto zares vrgla v delo na stopnišču, ograja, nove stopnice itd. in itak da nimamo keša, če mam sam js porodniško, moj pa študent. In potem pride dedo nič hudega sluteč pogledat svojega vnukeca, js ravno zaključujem pogovor z mojim. In rečem, da se morva pa zdej s Tiborjem zrihtat, kr pride ati domov. dedo predvideva, da se gremo slikat, pa rečem js ne, to remo pol - menda bomo avto prodali, dane je zvohal neki fajnga, tko da bom js kr leasing vzela. Je kr obnemel, čist tih, enih dvakrat je zavzdihnil - no pol sem ga pa odrešla. Je reku, da je razmišljal, kako naj me odvrne od tega. Prav fajn ga je blo videt k je v trenutku utihnil. Pa to še ni vse. Vzamem telefon, grem v Tiborjevo sobo, itak nikol ne zapiram vrat - kličem mamo, da uporabim Gajkino foro. rečem, da bo Tibor novembra dobil bratca al pa sestrico. mami kr sapo pobere. Reče a nisi šla zadnjič po Mireno, se izgovorim, da sem mela takrat pregled - ok nasede. seveda jo odrešim in v tistem trenutku stopim v dnevno, kjer je bil dedo čist preč - je še oin nasedel Pa sem si polepšala dan s smehom