Majuska
|
Ojla, midva z Aleksandrom sva šele okoli 18h pridirkala domov ... je bil že ful lačen, revež, tako da smo najprej njega preoblekli in nahranili, šele po tem je mami prišla na vrsto. Sem si naredila eno hitro rižoto po moje, moža namreč ni, tako da sem lahko notri vrgla por, bučke, koruzo, malce curryja - bilo je NJAMSI! Po kofetkanju sva bila namreč pri naši mami na kosilu, potlej sem šla malce na sprehod in sem naletela na sosedo, ki je rodila nekaj tednov za mano in me je povabila gor k njim, jasno smo ful počvekale. Njen mali Tay je luuuštkan s kopico svetlih lask in se prav lepo smejčka. Aleksander je danes bogatejši za supergice, bodi in pižamico - kupujem malo večje številke, da bomo imeli na zalogi stvari za poletje Tako, zdaj pa mal počivam ... pa vas berem IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ majuska, a res tvoja sestra ima dvojčke? Koliko sta pa stara/i? Ja, pomoč babic je neprecenljiva, to se absolutno strinjam. HB, da jih imamo, a ne? 7 let sta bila februarja, že hodita v šolo in sta pridna. Ja naši babi je bila res ta glavna, da je lahko stalno pomagala.