|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:06:07   
klavdyk
m..tina je danes rodila Jureta

čestitke


(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:06:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

NenaLena pri meni je z urinom isto jauser posted image ....imaš prav morda je res to, sam jst mam vedno slab urin, pa veš kaj mene zelo muči...imam namreč odpor do javnih stranišč in jst tam ko moram it v bolnici lulat, se že itak moram full psihično pripravit, potem pa še komaj spravim par kapljic iz sebe, četudi me zelo tiščiuser posted image ...in kako naj jst potem dam srednji curek, če ga niuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem no, pa zdej sem dobla eno kremo ko si jo moram 7 večerov zaporedoma dajati v nožnico, nato pa še svečkeuser posted image ...pa me sploh ni vaginalno gledala.
Bo že, a ne Nenčiuser posted image


A pa imaš drugače prozoren urin čez dan? Oziroma te kaj peče, ko lulaš oziroma se ti zdi, da bi imela kakšne probleme z nožnico? Ker če se tebi zdi vse ok, bi jaz kar preskočila to kremico ... ampak to se moraš sama odločiti. Jaz sem takšna, da ne verjamem vsemu, kar mi dr. naročijo. Ko sem bila 5t noseča, sem tudi krvavela, pristala v bolnici tri dni, so mi dali neke ženske hormone, ki bi jih naj jedla celo 3 mesece, toda sem na svojo roko prenehala po enem tednu, ker se enostavno nisem dobro počutila po njih. Sem se takrat orng zjokala, svojemu bebiju napisala pismo in popolnoma zaupala naravi, da se bo zgodilo to, kar se mora. Nekako ne maram tablet in glede na to, da imam še 14 dni do poroda in je zaenkrat z Elo vse ok, sem spet dobila potrditev, da sem se pravilno odločila. V glavnem, morda malo več pij in če imaš čez dan ok urin in nimaš nobenih drugih težav, jaz mislim, da je škoda živčkov za sekirancijo. Raje pobožaj svojega bušija in svoji bebici povej, kako zelo jo imaš rada, pa bo več koristi user posted image user posted image user posted image . Pa pri G se zmeni, da daš urin nekje bolj sredi dopoldneva, zjutraj pa se natankaj z vodo. Tako da boš potem imela tako poln mehur, da ne boš mogla počakati na srednji urin user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:07:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina je danes rodila Jureta

čestitke




še tukaj... isrene čestitke za Jureta user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:09:05   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina je danes rodila Jureta

čestitke





Čestitke m..tinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:09:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina je danes rodila Jureta

čestitke




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za m..tino in njenega Jureta! Pa že prihajajo Aprilski krof(e)ki in jagode kot po tekočem traku. user posted image user posted image user posted image Kaj šele bo v četrtek na polno luno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:11:27   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina je danes rodila Jureta

čestitke




ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:17:43   
Anonimen
Drage moje souser posted image in mlade mamice!
Zunaj je tako prekrasen večer user posted image . Imava odprt balkon, se mi zdi, kot bi bilo poletje user posted image . Kako bo šele fajn, ko bom čez cca 14 dni sedela in vam pisala, v posteljici pa bo spančkala najina Ela user posted image . Meni se zdi, da jo bom po porodu nekaj dni samo gledala in sploh ne bom mogla spati od navdušenja user posted image . Pa komaj čakam, da se bomo poleti vsi trije skopani in sveži vlegli na najino posteljo, se božali in lubčkali ... joj, kako bo lepo! user posted image  user posted image  user posted image Ela kar ve, da o njej mislim, je začela tako noreti, da mi kar vleče buši v vse možne strani user posted image  user posted image  user posted image . Ali pa je lačna, jaz pa si narobe razlagam njene prošnje:" Pa daj mi mami že nekaj za jest, ne pa da samo tipkaš!" user posted image  user posted image  user posted image
Čas je za večerjo, potem en filmček, potem pa pridno v posteljico. Moj me še malo zmasira, ker madonca, to pa je ja nujno te zadnji dni, ko se tako težko premikam user posted image (a ve, katera, kako bomo te naše dedce po porodu prepričale, da bodo tako ustrežljivi vsak večer tudi potem? user posted image user posted image user posted image ) ... pa v svet sanj.

Lep večer vam želim vsem, mirno noč, pa lepe sanje user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:22:31   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Drage moje souser posted image in mlade mamice!
Zunaj je tako prekrasen večer user posted image . Imava odprt balkon, se mi zdi, kot bi bilo poletje user posted image .

Ja res je kot poleti, zvečer toplo in dolg dan...mmmmmmuser posted image

Kako bo šele fajn, ko bom čez cca 14 dni sedela in vam pisala, v posteljici pa bo spančkala najina Ela user posted image . Meni se zdi, da jo bom po porodu nekaj dni samo gledala in sploh ne bom mogla spati od navdušenja user posted image . Pa komaj čakam, da se bomo poleti vsi trije skopani in sveži vlegli na najino posteljo, se božali in lubčkali ... joj, kako bo lepo! user posted image  user posted image  user posted image Ela kar ve, da o njej mislim, je začela tako noreti, da mi kar vleče buši v vse možne strani user posted image  user posted image  user posted image . Ali pa je lačna, jaz pa si narobe razlagam njene prošnje:" Pa daj mi mami že nekaj za jest, ne pa da samo tipkaš!" user posted image  user posted image  user posted image
Čas je za večerjo, potem en filmček, potem pa pridno v posteljico. Moj me še malo zmasira,

Jaz tudi mojega danes angažiram, da me zmasira. Naj se še zdaj malo izkaže in se mi izdatno posveti, ker pol bo mogel pomagat 2 punci pedenat in zame več ne bo tolk cajta.

ker madonca, to pa je ja nujno te zadnji dni, ko se tako težko premikam user posted image

JAz se že en lep čas zdaj počutim ko zrjavel tankuser posted image user posted image  In mislim, da bom samo še bolj rjavela zdaj proti koncuuser posted image user posted image user posted image

(a ve, katera, kako bomo te naše dedce po porodu prepričale, da bodo tako ustrežljivi vsak večer tudi potem? user posted image user posted image user posted image ) ... pa v svet sanj.

Lep večer vam želim vsem, mirno noč, pa lepe sanje user posted image ,
NenaLena
Lahko noč tudi tebi!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:24:52   
Miška2006
Vprašanje: Nisem čekirala glih vse za nazaj pa me zanima kaj ste ponovno izglasovale glede naslova? Je potreba še jagode dodatuser posted image ?

_____________________________

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:25:51   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

drage nosečke in mamice,
z Jakobom sva prišla domov v petek in zdaj se poskušamo počasi ufurat v novo sceno... user posted image  prejle sem vam napisala en ful dolg post, res je da sem ga pisala dalj časa z daljšimi prekinitvami vmes, ker je tukaj moj dragi sinček, ki rabi mojo pozornost (dojenje, previjanje, podiranje kupčka, ipd).
pa dejmo provat, če bo tokrat kej več sreče user posted image
Porodna zgodba: drage moje, tiste, ki še čakate na dan D, želim vam, da bi imele tako zlato babco, kot sem jo imela jaz! Moja izkušnja iz porodne sobe presega vsa moja pričakovanja in to v pozitivnem smislu!
Začelo se je prejšnji teden z rahlimi, nerednimi popadki. V nedeljo smo imeli obiske, od mojega dragega teta je prišla in mi razlagala, kako zgledajo popadki. Pa odgovorim, da mislim, da vem, ker ga ravno čutim... Pa so se mi vsi smejali, mi niso verjeli user posted image . Ponoči iz nedelje na ponedeljek, sem se večkrat zbudila zaradi takih menstrualnih krčev, ki so bili neredni. V ponedeljek zjutraj pa so se kar gostili na 5, 7, 3 minute. Moj user posted image  ni vedel, ali naj gre v službo al naj me pelje v porodnišnico. Pa sem mu rekla naj gre kar delat, ker to verjetno ni to, ker se da lepo zdržat user posted image . Ob 8.30 sem ga klicala, da naj me vseeno pride iskat, da bi se šla vseeeno pokazat. Sprejela me je čudovita babca Nataša Likar, ki je tudi vodila moj porod. Ugotovila je,  da se gre zares... Vprašala me je, če mie lahko klistira in pobrije in sem seveda privolila, ker se mi zdi, da je vseeno fajn če je na porodni mizi čisto kolikor je to  mogoče. user posted image  ( mimogrede za klistiranje sem bila hvaležna, ker sem dobila še isto noč hude hemoroide in vesela sem bla, da mi ni bllo treba it kakat naslednji dan user posted image ). Odločila sem se za klasičen porod, ker se je dalo popadke zdržat, edino, česar me je bilo strah je bilo to, da me bojo mogoče morali rezat in šivat tam spodaj... Babca je ugotovila, da je postal maternični vrat trd in da se ne odpiram več. Tako smo čakali do 12h in ko ni bilo napredka (pomoje zaradi moje nesproščenosti), sem se odločila za EA. Porod je spet lepo napredoval, jaz sem se sprostila, popadke sem čutila, lulike pa ne, kar mi je blo najbolj važno user posted image . Ob 18.32 je iz mene skočila ena mehka kepica in naš Jakob je pokazal sposobnosti svojih glasilk user posted image . Midva z user posted image  sva se od sreče zjokala. Po porodu je prišel še zdravnik in ugotovil, da šivanje ne bo potrebno, ker ni bilo rezanja, ni bilo niti raztrganin. Še en razlog za veselje! Dragi je z nama z Jakobom ostal v porodni sobi še tri ure, kolikor sva z malim bila na opazovanju, potem je pa moral domov, midva pa na oddelek.

Z ekipo v porodni sobi sem bila prezadovoljna. Res. Na oddelkiu, pa je zgodba malo drugačna... Sestre (nekatere) so tako naveličane sebe in svojega poklica, da je kr hudo. Tam ti pokaže, kje je zvonec, na katerega pozvoni, če kaj rabiš, ampak boljše da ne prevečjrat... Ti si tam s svojim malim bitjecem, ki je popolnoma odvisno od tebe, ti pa ne veš kaj naj narediš z njim... No jao tem ne bom preveč pisala, ker sem nad oddelčnimi sestrami resnično razočarana! Nekatere so bile prva liga, sam jih ni bilo prevečkrat v službi, ko sem bla jst tam...

Zdaj smo mala družinica, končno skupaj doma in gremo novim izzivom nasproti. user posted image  Zdaj se moram posvetit svojemu dragemu sinčku. Uživajte še zadnje dneve nosečnosti, kajti potem vas spet čakajo novi, lepi časi.
pa pa drage moje, se še kaj oglasim, ko bo cajt to dopuščal seveda user posted image


Tole je pa tko lepa zgodbica, da me je res ganil in res res komaj čakam, da bom tudi jaz imela p.zgodbouser posted image
super, super user posted image user posted image user posted image


_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:26:36   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Vprašanje: Nisem čekirala glih vse za nazaj pa me zanima kaj ste ponovno izglasovale glede naslova? Je potreba še jagode dodatuser posted image ?



Za enkrat nas je kar dosti glasovalo da bi dodali jagode, kako pa so se taglavne odločile pa nevem....
Zaradi mene se lahko doda....

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:27:26   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina je danes rodila Jureta

čestitke





user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:28:31   
štorkljica
Grem tamalo spat dat, pol pa pred TV in mogoče še malo na možekauser posted image  Bomo videli...dajmo se presenetituser posted image

Jutri se spet kaj pišemo.

Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:44:40   
ninica23
ojla souser posted image
evo mene po dolgem času-z veseljem bi vas prebrala za nazaj,če ne bi bilo tolikoooo strani,res ste pridne user posted image user posted image user posted image
z mojim user posted image še vedno urejava najino gnezdece,upam da bo do takrat,ko pride nov družinski član po tavelikem stanovanje urejeno... to je tut največji razlog,da vam nikakor ne uspem sledit,pa še težko sedim za računalnikom user posted image
poročilo s pregleda: vse bp,mela sem ctg,user posted image je spal,tak da sem pol še js skoraj zaspala,ker se 1uro mogla ležat tam,verjetno še 14dni nič ne bo,ker je še vse zaprto in ni popadkov - mal sem žalostna,ker sem upala,da bo kaj prej,pa mi je G rekla,da se čez 14dni skoraj zagotovo še vidiva... torej,naslednji pregled+ctg mam 22.4.
iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam aprilskih krofekov,ostale pa pridno božajte svoje bušije,tut me bomo kmalu na njihovem mestu... user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:45:29   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina je danes rodila Jureta

čestitke




user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE ZA FANTEKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
ste videle aprilčice ta teden bo bolj pesteruser posted image

_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:47:02   
ninica23
aja,še eno vprašanje: KATERE VLOŽKE BOSTE VZELE S SABO V P?
baje so vir najbolj naravni,sam jih obstaja več vrst,pa se ne spoznam ravno nanje... user posted image
hvala za pomoč
nočko user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:49:38   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

NenaLena pri meni je z urinom isto jauser posted image ....imaš prav morda je res to, sam jst mam vedno slab urin, pa veš kaj mene zelo muči...imam namreč odpor do javnih stranišč in jst tam ko moram it v bolnici lulat, se že itak moram full psihično pripravit, potem pa še komaj spravim par kapljic iz sebe, četudi me zelo tiščiuser posted image ...in kako naj jst potem dam srednji curek, če ga niuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem no, pa zdej sem dobla eno kremo ko si jo moram 7 večerov zaporedoma dajati v nožnico, nato pa še svečkeuser posted image ...pa me sploh ni vaginalno gledala.
Bo že, a ne Nenčiuser posted image


A pa imaš drugače prozoren urin čez dan? Oziroma te kaj peče, ko lulaš oziroma se ti zdi, da bi imela kakšne probleme z nožnico? Ker če se tebi zdi vse ok, bi jaz kar preskočila to kremico ... ampak to se moraš sama odločiti. Jaz sem takšna, da ne verjamem vsemu, kar mi dr. naročijo. Ko sem bila 5t noseča, sem tudi krvavela, pristala v bolnici tri dni, so mi dali neke ženske hormone, ki bi jih naj jedla celo 3 mesece, toda sem na svojo roko prenehala po enem tednu, ker se enostavno nisem dobro počutila po njih. Sem se takrat orng zjokala, svojemu bebiju napisala pismo in popolnoma zaupala naravi, da se bo zgodilo to, kar se mora. Nekako ne maram tablet in glede na to, da imam še 14 dni do poroda in je zaenkrat z Elo vse ok, sem spet dobila potrditev, da sem se pravilno odločila. V glavnem, morda malo več pij in če imaš čez dan ok urin in nimaš nobenih drugih težav, jaz mislim, da je škoda živčkov za sekirancijo. Raje pobožaj svojega bušija in svoji bebici povej, kako zelo jo imaš rada, pa bo več koristi user posted image user posted image user posted image . Pa pri G se zmeni, da daš urin nekje bolj sredi dopoldneva, zjutraj pa se natankaj z vodo. Tako da boš potem imela tako poln mehur, da ne boš mogla počakati na srednji urin user posted image user posted image user posted image .



jooooooooooo......hvala Nena, ti vedno najdeš take lepe besede, da je človeku lažjeuser posted image user posted image user posted image ....ja res imam čez dan urin čist, pa razen da se mi je zdej proti koncu povečal izcedekuser posted image .....nimam nobenih problemovuser posted image user posted image user posted image . Svojga bušija pa itak skos božam, pa cartam pa se pogovarjam z njim, pa ati ga lubčkauser posted image .

_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:52:09   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

aja,še eno vprašanje: KATERE VLOŽKE BOSTE VZELE S SABO V P?
baje so vir najbolj naravni,sam jih obstaja več vrst,pa se ne spoznam ravno nanje... user posted image
hvala za pomoč
nočko user posted image



Jst imam pripravljene Vir80, ker tko ponavadi piše in je pisal tud na listu ki so nam ga dali v mš. Za v P. jih pa tam baje dobiš.

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:52:33   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Drage moje souser posted image in mlade mamice!
Zunaj je tako prekrasen večer user posted image . Imava odprt balkon, se mi zdi, kot bi bilo poletje user posted image . Kako bo šele fajn, ko bom čez cca 14 dni sedela in vam pisala, v posteljici pa bo spančkala najina Ela user posted image . Meni se zdi, da jo bom po porodu nekaj dni samo gledala in sploh ne bom mogla spati od navdušenja user posted image . Pa komaj čakam, da se bomo poleti vsi trije skopani in sveži vlegli na najino posteljo, se božali in lubčkali ... joj, kako bo lepo! user posted image  user posted image  user posted image Ela kar ve, da o njej mislim, je začela tako noreti, da mi kar vleče buši v vse možne strani user posted image  user posted image  user posted image . Ali pa je lačna, jaz pa si narobe razlagam njene prošnje:" Pa daj mi mami že nekaj za jest, ne pa da samo tipkaš!" user posted image  user posted image  user posted image
Čas je za večerjo, potem en filmček, potem pa pridno v posteljico. Moj me še malo zmasira, ker madonca, to pa je ja nujno te zadnji dni, ko se tako težko premikam user posted image (a ve, katera, kako bomo te naše dedce po porodu prepričale, da bodo tako ustrežljivi vsak večer tudi potem? user posted image user posted image user posted image ) ... pa v svet sanj.

Lep večer vam želim vsem, mirno noč, pa lepe sanje user posted image ,
NenaLena



Se podpišem pod tole kar si napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Tudi vam lepe sanje in dober spanecuser posted image

_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:53:44   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

aja,še eno vprašanje: KATERE VLOŽKE BOSTE VZELE S SABO V P?
baje so vir najbolj naravni,sam jih obstaja več vrst,pa se ne spoznam ravno nanje... user posted image
hvala za pomoč
nočko user posted image



Pr meni je bilo tako, da sem nesla VIR 80. Vse pa smo uporabljale njihove bombažne plenice (2 skupaj). Tako, da sem rabla samo par mojih vložkov....ob odhodu domov. Rabla pa sem jih še ene 14 dni doma.


_____________________________

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:54:02   
kpmk
Tko zdej se bom pa jst odstranla z računalnika grem gledat gospodinje/trenutek resnice (z Jonasom) (-oboje je ob isti uri user posted image  ) pol pa spat,.... jutri pa spet ctg vP.
Lepo spite in naj noč hitro mine user posted image  Nočko

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:58:37   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

aja,še eno vprašanje: KATERE VLOŽKE BOSTE VZELE S SABO V P?
baje so vir najbolj naravni,sam jih obstaja več vrst,pa se ne spoznam ravno nanje... user posted image
hvala za pomoč
nočko user posted image





Jst imam pripravljene Vir80, ker tko ponavadi piše in je pisal tud na listu ki so nam ga dali v mš. Za v P. jih pa tam baje dobiš.
alo alo....kako smo kaj??

Sem danes mal z našo Ninči govorila, joj kak ji je fajn...je bila včeraj že zunaj s svojo Manjo in je rekla, da jes superuser posted image user posted image user posted image ...pa da se je zdej že spočila in da se bodo jutri 1. kopaliuser posted image .
No hotla sem to reči, da je rekla da za v P rabiš samo copate, nogavice in gel za tuširanjeuser posted image user posted image user posted image , sej to je vrjetno tudi tebi rekla. Še malo pa bova midve tudi v njeni koži....no seveda po vrstenm reduuser posted image . 1. ti in potem jstuser posted image ......Sem čula kaj te je Tanja za 1. aprila nasralauser posted image user posted image , vidiš še dobr da sva na rr.



< Sporočilo je popravil brigita23 -- 6.4.2009 20:59:13 >


_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 20:59:57   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Tko zdej se bom pa jst odstranla z računalnika grem gledat gospodinje/trenutek resnice (z Jonasom) (-oboje je ob isti uri user posted image  ) pol pa spat,.... jutri pa spet ctg vP.
Lepo spite in naj noč hitro mine user posted image  Nočko


Nočko.user posted image

Upam, da ti jutri kaj pokaže na CTG-ju in da so pomagale igle.user posted image


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 21:00:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Grem tamalo spat dat, pol pa pred TV in mogoče še malo na možekauser posted image  Bomo videli...dajmo se presenetituser posted image

Jutri se spet kaj pišemo.

Lahko noč vsem skupaj!


A nam lušte delaš?user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
6.4.2009 21:00:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Ja, očitno jih lahko...in to še preveč.user posted image

Štorkljica, sva že dve...ampak to ima RR neke težave, ker meni javi napako, ampak vseeno objavi.user posted image



user posted image user posted image user posted image
joj hvalabogu da se nisem edina ponavljala.user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?