Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 flask-a:a bi res rada,da ti začnem naštevat??? To je velik pes-rotweiler,ki je obseden s svojim lastnikom-mojim dragim.Imam ga zelo rada,ampak tak kot je rekla pokica,meje morajo biti.Ta pes ni zunaj ampak živi v stanovanju.Cel dan ima odprta vrata v hiši in hodi ven in not-prosto po prešernu.Zmeraj prinese pesek na tacah,tako da lahko ponovno sesam.Ker mu je vroče,ima odprt gobec in mu slina ves čas teče ven in potem stopi z umazano taco v slino in so tla spet zamazana,tako da lahko ponovno grem na vse štiri in brišem tla.Potem komaj spoliram kuhinjske elemente,ker imama kuhinjo v črnem steklu,se on slini z gobcom po elementih,ker je nenormalno požrešen in samo išče,če je kje kaj zunaj.V miru ne moreš jest,ker te gleda n aravnost v usta in spet slina teče v potokokih,......Želiš še več???? Kar pa mi je najhuje,pa je to,da ima ta pes že od malega prebavne motnje.Ta pes tako prdi,ampak resnično,tako prdi,da tega ne moreš vohat.Ko se ponoči sprdne,to tako smrdi,da te zbusi iz spanca,odprema vsa okna in vhodna vrata v stanovanju,da se prezrači-to traja 20 min.Brez pretiravanja.In kako naj zračim in delam prepih ponoči ko bo dojenček tu??????In potem se mora moj dragi oblečt ob 2 ponoči in pesa peljat na prehod da gre sr.....Ker ta pes ne lula in ne kaka za njihovo hišo,kjer je velika parcela ampak je treba gospoda vozit na sprehode.ŠE?????? če bi mel moj dec tazga psa bi oba vn pred vrata postavla, sej to je katastrofa, pa dej tega psa vn pred vrata, pa jz bi deca fentala če ne bi takoj ukrepal, pa še rotweilerja masta k so ful ljubosubni psi ti sam ropotat že zdej začni da bo pol mir
|