pokica_
|
Jutro vsem skupaj! Danes sem pa malo bolj zgodnja, kot običajno, že od 8.30 auf,...rekord . Zdle sn pa tk kihnila, da sem si joške čist zmočila, 3x zapored . Sem dala pralni stroj prat, ko je tak lep dan se še fino posuši...za vikend sma itak odsotna in se potepama po posavju, pa morm danes. Posesat je treba, mojga pa moram prištimat da tla pomije popoldan. Zvečer se mislim pa spečt tist biskvit z luknjami in pudingom, ga bom nesla cel pekač tašči, naj se redi ! Včeraj sma še v BC nabavila banico z stojalom (vse skup 45)€, pa previjalno podlogo...vse to v rumeni barvi; pol sem se pa spomnila da rabimo še senčnike za zadnje šajbe v avtu, da mu nebo sonček šajnal v ukice, bo lahko lažje pančkal , pa un napis Baby on board, ko se da na zadnjo šajbo z priseskom. Pa je spet šlo 75€, še dobro da sem mela 10€ bona od prejšnjega nakupa. Vse, ki imate danes preglede, ctg-je, opravke....dobro opravite! Dudi, a ti se ne postiš danes? Jaz sem pa hotla danes za kosilo pomfri+ocvrte hrenovke+ solato, pa mi prej mama reče, da je danes post Še dobro da imam slivove knedle v skrinji, bom jih kr skuhala danes. Sem glih zmazala zajtrk, sem že pri kavici. Dajte še povejte kaj...
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 10.4.2009 9:48:03 >