|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
7.4.2009 10:02:23   
emsika
živjo punce!!

se opravičujem za doolgo zamudo, sam je vse natrpano pa nekak ne najdem časa.... js še kr čakam na user posted image , mogla bi pridet že v soboto, sam še je ni...

ko pa pride (če bo) pa javim za seznamček kdaj imam 1.UZ

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
7.4.2009 18:53:12   
Grethy
Evo odkloplenka se vas je mal usmilla prit pogledat user posted image user posted image user posted image

Fargi vidm da si spet v absolutni akciji ...super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jz pa spet mal obnavljam izvide user posted image user posted image bomo vidli kaj se bo izcimlo ... tud lahko da čist nič ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
8.4.2009 9:39:39   
HANYBANY
Grethy, kaj ti greš ponovno na IUI ali že IVF?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
8.4.2009 11:23:51   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Grethy, kaj ti greš ponovno na IUI ali že IVF?

Jz verjetno na prvi IUI ...

pr men je vse neki kontra user posted image user posted image user posted image user posted image ,
že cel lajf,
vse normalne ljudi jedilna čokolada zapira, pr men ima kontra učink,
pa še velik je takih zadev ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
8.4.2009 16:26:20   
Fargesia
ste vidle TOLE?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
8.4.2009 18:39:31   
boob
Fargi ful zanimivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
8.4.2009 20:50:05   
buča
ja,sem gledala včeraj.Pa ponovitev dokumentarca je v sredo ob 12h.

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
9.4.2009 11:42:30   
gapii27
ojla

včiraj bla pr tomaževiču...bova šla na IUI v maju...to bo zdaj prvi IUI, ker prej sem mela inseminacijo doma... potem pa mi je rekla sestra tatjana, da še mi morajo narediti prej laparoskopijo, ker mi drugače konzilij ne bo odobril IUI.ja....
tomaževič pa se kr ne strinja, da bi mi delali laparo, tak da me bo zdaj dala že prej na konzilij da bojo povedli, če rabim laparo ali ne...je rekla da bo malo poihitela, da ne bomo zopet mesec dni zgubili...

ka kira ve kao dolgo čakam na pošto če bo že zdaj dala na konzilij?

srečno

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
9.4.2009 17:35:14   
neela
Evo mene....s sporočilcem, da je nama uspelo v 3. krogu. Končno sva videla, kako izgleda + na CB....2x...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
9.4.2009 18:51:26   
kimsy
neela - BRAVO! user posted image user posted image user posted image  Sm full vesela za tebe! končno +.Sam da nam zdaj ne zbežiš na kakšno drugo temo.

Sej bo še men žal, k nisem na IUI-ju ostala. tukaj na ivf se mi skoz nekaj komplicira. Pa cista, pa predebela sluznica... Po moje bom kar pop...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
9.4.2009 19:31:51   
buča
neela bo debela,neela bo debelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja,bravo,no,sem ful vesela zate.Pa so se splačale vse te dolge vožnje,pa čakanje,pa špikanje,pa u-zvoki,pa svega i svašta.Zdej uživej v tvoji nosečnosti,to je čisto poseben čas,dar pa bo potem micen dojenček,katerega boš toplega stisnila k sebi.....oooooo,kuko lepouser posted image
aja,pomoje bo pupauser posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
9.4.2009 19:38:23   
gapii27
neela čestitamuser posted image   user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
9.4.2009 20:11:38   
kittyy
NEELA,ISKRENE CESTITKE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
10.4.2009 7:51:57   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Evo mene....s sporočilcem, da je nama uspelo v 3. krogu. Končno sva videla, kako izgleda + na CB....2x...user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Suuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeerrr!!!

Kok sem vesela zate! Spet sem imela prav!user posted image Vidiš, pa se ti ni treba več z IVF-om ukvarjat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke! Želim ti najlepšega in najbolj zdravega otročička! Pobožaj trebušček, ki je zaenkrat še mali...pa bo zraaasel!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
10.4.2009 8:30:36   
emsika
oo bravo neela, ful ful sem vesela zate in zame, ker sem jaz tudi noseča...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi 2x + na CB.... o še zdaj ne morem verjeti....user posted image user posted image

končno bova tudi midve user posted image ...... se mi zdi skoraj neverjetno, po tolkih letih in na koncu mi po enem letu pregledov, UZ, tablet, pikic uspe doma na lastni inseminacji...user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
10.4.2009 9:09:50   
Fargesia
emsika, ČESTITKE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
10.4.2009 9:12:31   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: emsika

oo bravo neela, ful ful sem vesela zate in zame, ker sem jaz tudi noseča...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi 2x + na CB.... o še zdaj ne morem verjeti....user posted image user posted image

končno bova tudi midve user posted image ...... se mi zdi skoraj neverjetno, po tolkih letih in na koncu mi po enem letu pregledov, UZ, tablet, pikic uspe doma na lastni inseminacji...user posted image

Emsika čestitke tudi tebi.  user posted image   user posted image   user posted image   Vse dobro ti želim.

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
10.4.2009 9:36:27   
kimsy
emiska - bravo!!! Sej prov, da ste ve zdaj, aprila user posted image , da ne bo pol maja gužva, ko bom jst, pa ostale... user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
10.4.2009 10:23:46   
Ejla
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...Emsika!!! Jes, jes!!! To mi delite punce!!!!
Tale lastna inseminacija pa seka, kajne!???
To pa mora bit en fajn občutek, ko ne čakaš, pa je!!! Super!

Neela, emsika, kaj so pa možeki rekli?? To met tud zanima mene, firbca, kaki je bil odziv!?

Grem hitro na seznamčk vas dodat!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
10.4.2009 10:26:41   
emsika
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

emsika, ČESTITKE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
10.4.2009 10:27:38   
emsika
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: emsika

Emsika čestitke tudi tebi.  user posted image   user posted image   user posted image   Vse dobro ti želim.

hvala lepa.... tudi tebi vse dobro!!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
10.4.2009 10:28:35   
Ejla
user posted image

user posted image

• HANYBANY -

• Fargi - 
  • kimsy - 1. IVF -
  • gapii27 - posvet: 8.4.
  • dysan - 4.IUI- test: 10.4.
  • kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy - odklop
  • buča - odklop
  • ejla - odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) - v tretje gre radouser posted image
  • emsika ( lastna režija!!)  - jupiiiii!!

IMAMO 2 NOVE SREČKE NOSEČKE - NAŠE APRILČICE!!!!user posted image user posted image user posted image

Dysan ti slediš, kje si????

< Sporočilo je popravil Ejla -- 10.4.2009 10:35:41 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
10.4.2009 10:32:41   
emsika
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

emiska - bravo!!! Sej prov, da ste ve zdaj, aprila user posted image , da ne bo pol maja gužva, ko bom jst, pa ostale... user posted image

ja res je, zdaj ste pa ve na vrsti.....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
10.4.2009 10:34:33   
Ejla
Jojj nisem utegnila ostalega na seznamčku popravljat,sem preveč hitela dobre novice oglašat...Popravte me!!!

Še enkrat čestitke...zdej pa šibam...k se mi mudi!

Objemčke ostalim...in hitro izpraznite prvi del seznama, k je tko lepo polnit ta drugega!!user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
10.4.2009 10:35:51   
emsika
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...Emsika!!! Jes, jes!!! To mi delite punce!!!!
Tale lastna inseminacija pa seka, kajne!???
To pa mora bit en fajn občutek, ko ne čakaš, pa je!!! Super!

Neela, emsika, kaj so pa možeki rekli?? To met tud zanima mene, firbca, kaki je bil odziv!?

Grem hitro na seznamčk vas dodat!!!user posted image user posted image user posted image

moj je bil čist adijo... še zdej ne verjame dokler ne vidi slikice...user posted image user posted image  ja mene je ful presenetlo, ker res nisem pričakovala da bo v tem mesecu, ki je bil namenjen za pavzo.... nooooorooooo!!!!!!! komi čakam, da boste še ostale, da bomo pol lahko jamrale.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?