Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sej je prov, jst vas čisto podpiram, da najdete tako, da vam ne bo treba več ničiskati in da boste zadovoljne
Se poleti ne bom upala v kopalke dat
.
.
..Itak, da je bolje da njihov šampanjc vzamem in dajo oni kozarce. Za jesti tudi ne smem sabo nosit, oz. je rekla, da lahko imamo kakšne košarice pa notri sadje in piškote.Ok sej to pr nas ni problem, ker smo itak to mislili, ker je obred ob 18h, večerja pa ob 20h, itak imajo pa svatje cel dan cajt, da se najedo. Uglavnem je bil mal šok, ampak sem prišla k seb..še zmeraj mi je Otočec tko lep...kaj čem, moram plačat. Sej bo pa zato tolk lepo
Jih nalozim, napise pa mi vas album je prazen! A katera ve zakaj?
, ne vem nimam pojma.
250€ za šampanjc????? Točno vejo, da si za poroko pripravljen dan karkoli, ker hočeš da je tvoj dan popoln... mislim, to je pa res izživljanje.
Zdaj se tu razburjam, pa se nisem še niti za naju zmenila. Po mojem bo tudi mene kap, ko mi bojo predračun poslali
.
.