Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ne vem se pa ne sekirat preveč tudi meni mala včasih poje zlo velik včasih pa bolj malo to so naši zlati sončki
že spi v posteljici.
. Naša še vedno ponoči papca okoli 3 in 5 nato ob 6:30. Glede na to, da ima že 8.400g bi ji tisti obrok okoli 3 ure rada ukinila vendar ne vem kako. Kakšno količino čaja ji naj dam, da bi jo zamotila? Sem probala z dudo, vendar samo 1 x in je tako dolgo rogovilila, da sem ji dala zizo samo pol je pa bila budna še 2 uri. Tako, da se bojim, če ji ne bom dala zize, da mi ne bo pol spala.
Mi bomo še mal počakali, vsaj en mesec.
.
... drugače je pa mami s to barvo žebarvala in vse kar ni bilo bombaž, se sploh ni hotlo obarvat (sintetika in to) ... tak da bi jaz dala skupaj prat/barvat pač to prevleko od lupinice, ki je notri bombažna in pa črne bombažne majice ... to pa najbrž lahko, ne? Majic iz poliestara ali kakega drugega umetnega materiala pa pri nas ni od kar sem fasala eno hudo vnetje podpazduh in o takrat ga ne prebavljam več in potem tut mojemu ne kupim majice če ni 100% naravna ... no malo viskoze je lahko notri.
... Tiste, ki ste ga že kupile, koliko stane ta zadeva?
... jao jao ... si predstavljate, da jo zdajle vanjo zapnem
... samo jo bom vseeno vzela, ker mi bo jeseni prav prišla.