Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sva precej časa zunaj. Tudi jaz ji bom kupila kremo za sončenje, vsaj za obraz. Ko je v vozičku ima itak senco samo včasih jo pa tudi moraš malo ven vzet in pocartat in jo čisto malo sonček vseeno dobi pa če še zelo paziš.
. Zgoraj pa je imela samo bodi z tankimi dolgimi rokavi. Bom pa šla poiskat pegice, ker so vseeno tanjše in se bo
pa začudeno gleda kaj je to zdaj ena stvar
. Me je pa danes že zagrabilo, da bi ji štumfke slekla na sprehodu, ko je bilo tako vroče. Ker doma jo že imam samo v tankih kratkih hlačah brez šumfkov in ji je ful všeč ... kaj menite, je še prekmalu?
, Pa tudi jaz opažam da zadnje 3 dni je veliko manj kot prej. Nevem ali mi zmankuje mleka, al je prevroče pa ji nič ne paše, al je kriva luna.
, ki zdaj uživata v popoldanskem spancu čeprav jaz začuda nisem zdaj nič zaspana.
in ne paše gor ker je prevelika