petrazg
|
O.... zdej sem pa porabila enega časa, da sem vse prebrala.... Lake... spakirale sem dve torbi. Za malega mi bo že moj prinesel v porodnišnico. BarbD dudiko imam že spakirano v svoji torbi. V Celju tudi niso preveč navdušeni, pa jo je vseeno imel. Prekuhala sem jo že. Dudica - škoda , da niste šli v zoo. Je bilo prav lepo vreme, sonček. Pihalo do 12 ni nič. Copka - prekuhavam v vreli vodi, vsake tolko časa dam pa vse stvari v pomivalni stroj na intenzivno pomivanje. Se mi zdi, da se tam najlepše in najbolje razkužijo. Kasija - stvarem, ki si jih napisala, sem se sama tudi izogibala. Pa še jagodam in vsej hrani, ki meni ni pasala. Sem zagovornik čim manj kompliciranja. Če nima krčkov se razume. Čeprav sem jst dobila pri prvem kosilu po cr, pasirane jagode, nekaj dni kasneje pa še zeleno solato s fižolom Tanja... nič se sekirat. Na koncu bo vse poštimano po stanovanju. Saj imaš še čas... Mogoče pa organiziraš generalno čiščenje en vikend, pa ti pride mami pomagat al pa tašča (odvisno kolk se razumeta). Sicer je pa važno samo to, da pride malček v dom kjer je zaželjen in kjer ga obkroža ljubezen. Za vse druga je čas... Olive... ja, te kapljice iz Avstrije punce full hvalijo, pa kapljice Koroških lekarn. Mi krčov nismo imeli, sem mu pa vedno ko se mi je zdelo, da ga hoče kaj zvijati, dala kapljice Bimbi Gas Gocce... Cveka... datuma še mi niso določili. Mi je pa g v mk napisal, da zahteva cr zaradi velikosti otroka. Je rekel, da bova 24. poklicala in se zmenila za dan in za ginekologa. Ker moj g ne dela v porodnišnici, želim točno določenega g , ki ga poznam in ki mi je tudi prvič delal cr. Je pa odvisno, kdaj bo on delal, ker so glih prazniki. Aja, cr je meni rekel, da delajo najmanj 8-10 dni pred pdp. Pa saj si bila na vseh teh preiskavah za carskega..l. datum bosta pa določile na zadnjem pregledu - kdaj ga pa imaš?
|