pokica_
|
Ko sem prebrala za bluee, me je kar stisnilo pr srcu, da se res počasi že bliža naš čas , sem kurjo kožo dobila. Tanja_ saj boste zdaj malček pospešili vse skup, pol pa čiščenje in priprava na bebico. Saj bojo menda mojstri počasi končali delo, ali? Lahko pa da bebi nebo hotel pridet vn še na rok, pa boš še čakala....nič skrbet...itak je pa glavno, da ga mami in ati držita v naročju, vse ostalo je sec. pomena . Boga OliveOyl, ...a še kar te zobek boli? Jaz mam danes ob 14h zobarja, upam da dobro skos pridem, brez bolečin . nastavki za dojenje....jaz jih nebom kupovala, ker nimam vdrtih bradavic, pa še lažje otrok potegne mlekca brez njih. kapljice za kolike...ktere so pa bolj učinkovite, a te naše Bio gaia ali avstrijske? petrazg, vaš bebi pa ima že konkretno težo, pravi korenjak bo Lake, jaz bom tudi spakirala 2 torbi, za tamalga mi bo moj prnesel, ko bo prišel po nas. KatMat, mene boli sramni predel in notranja stran stegen, pa medenične kosti na ta zadnji tud . Še dobro da me križ ne boli. Živjo dito,...lepo da si se nam še kaj oglasila. Le pocartaj svojo punčko in ji daj vedet da bo še zmeraj vajina cartika in hkrati velika sestrica. Cveki30, kdaj pa imaš naslednji pregled pri G, da ti pove za CR? elyy, a za očetovski boš kar vnaprej zrihtala? Lahko tudi po porodu tvoj odnese papirje na CSD.