Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Drugače sem pa jaz občasno prakticirala laneno seme v jugurt, tudi deluje (žličko semen v jogurt in malo pustiš da nabreknejo).
, danes imam popoldne en seminar, pa je rekel, da bo kr šel, čeprav ga vse boli, pa vročino je imel včeraj. No ja, upam, da bo čim prej bolš. Čez vikend naj bi šli k tašči, no če bo zdrav, bomo videli.
. No mi imamo praznovanje 2. svečke za nami, smo včeraj praznovali in je bilo super, ker je bilo kar nekaj dosti ljudi in smo bili lahko zunaj, ker je bil sonček. Torta je bila super, sem naročila kar pikapoko, ker ji je všeč. Sem pa prenajeta od teh dveh dni, jutri pa moj dela, tako da bova bluzile in bo dan minil. Upam, da ste vsi izkoristili lepo vreme, pa še jutri frej dan uživajte, kdor še ne dela. Nočko.
, danes so mi rekli, da je bila v vrtcu cel dan ful žalostna in malo jokala (to mi je ful čudno), ampak en teden je ni bilo, peljala sem jo jaz in to zelo zgodaj (kar je odstop od rutine) in menda je skos govorila: Julija kjicaja mamico, mamica ne sjiši!?
. Je tudi mene malo presenetilo, ampak ja itak sem fulll vesela, da o