Anonimen
|
ojla! sem mislila, da bom imela celo marijo za prebrat, pa vidim, da ste vse uživale in se potepale, tako da ni blo časa za rr res je fajn takle podaljšan vikend - no, za mene zato, ker je moj vd mož doma - jaz sem itak sploh lara še vedno jemljeAB, ima v četrtek kontrolo pri svoji P. ampak mi kar gremo ven in na sprehod. smo pa bli včeraj (v ponedeljek) v LJ v živalskem vrtu. me je bilo malo strah, kako bo s tole vožnjo tja in nazaj (v vsako smer 2 uri) - pa sta bile obe tako pridne, da nisem mogla verjet, da ni bilo nobenega joka ali kričanja v avtu - ne zaradi prepirov, trme ali dolge vožnje - sem bila res prijetno presenečena. v ZOO pa je bila tako vesela, in ni se mogla nagledat vseh živali in je kar vriskala in skakala od veselja - je celo vse sama prehodila, brez kakršnega pretiranega nošenja - sem imela itak voziček s sabo, ampak bolj zato, da smo vozili prtljago s sabo . na koncu pa še igrala . tako da ko smo šli ob 15 uri ven in v avto, je potemv sekundi zaspala. mi smo šli še na pico - je tudi to prespala , potem smo obavili še en obisk in nazaj v rodni dom . smo prišli zvečer ob pol osmih domov, vsi prijetno utrujeni in veseli, da smo preživeli tako čudovit dan mojčca - super, bravo za vselitev aprilčica - ne delaj preveč, čuvaj sebe in svoje malo sončece rosjtno dnevčki - vsem vse najnajnajnaj boljše, obilo smeha, veselja, topline, čimmanj bolezni prehladov, modric
|