Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ko se je Mihailo zbudil smo mu dali po flaski moje mleko 90ml in je pojedel potem sva se aptamil dodala in je pojedel se 30ml,ko sem ga drzala za kupcka me je celo pobruhal,po majci,celo spodnje hlace sem morala zamenjati...njegova mera je pac od 80-100ml,ceprav je patr. rekla ,da bi moral pojesti 120ml
no in ,ker se je tko zgodilo s to flasko pa,ker Mihailo zlo pohlapno je ze po dojki je po flaski se hujse ,ko mu tece in ni treba vlect sem se jaz odlocila,da ga naslednji obrok pristavim dojit.No ob 6h sem ga pristavila in je zelo lepo dojil in goutal kot prej tako ,da je ok...
ne bom se sekirala zaenkrat ok pridobiva na tezi 28g na dan,vceraj smo ga pa tak stehtali in bomo videli koliko bo dobil od vceraj do 21.ko imamo posvetovalnico,zato ga bom samo dojila,da vidim koliko poje...
...seveda naredis tako ,da boste vi zadovoljni ne pa drugi...jaz bom tudi dojila ,ce bo mlekeca pa ce bom kam morala it si bom pa scrpala...
,a spita skupaj???Se strinjam s teboj glede seznama-zakaj bih jih zbrisali,sej ni pravila koliko bi se morale oglasati,da bi bile na seznamu ene malo vec ene malo manj kakor katera utegne...

....ko sm jst prvič Majklu dala aptamil TOK KOT MI JE REKLA DOHTARCA...sm ga očitno dobesedno napojila in me je pobruhal celo
...
PA ŠE KATJUŠA PRIDE SM ZIHER
Najhuj od vsega pa je, da smo včer tud dve uški na Kristi najdl. Ampak upam da sta sam mal zablodle iz moje al pa Nelijine glave. Gnid k sreči ni nč vidt. Moj je šu še en šampon kupt v lekarno, je tak nek naraven, da bomo lohk tud Kristi namazal s tem. Seveda če bomo kej najdl, preventivno je ne bom.
.Jaz se spomnim,ko smo jih midve s sestro imele,sam jih je zmeraj sestra domov prinesla...pa nisem vedla ,da se vedno obstajajo