katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Katrinka, dobro jutro... Kaj pa tebe muči? Tud jaz ne morem nehat razmišljat o eni stvari..., čeprav sama ne morem ničesar narest...na podiplomcu so se "kolegice" spomnile glasovat da prestavijo datum izpita. In sploh jim ne morem razložit, da je zame takrat nemogoče. 10 nas je vseh skupaj, in mislim, da bi lahko tak datum našle (moj predlog je bil začetek junija), ki bi vsem ustrezal,... ampak ne....zdaj se glasuje al začetek al konec junija. Vmes mi pa letijo njihovi mejli, ki me spravljajo ob živce... Nič, dost o tem, problemi so, problemi bojo,... jih gleda... Za kavico je še mal prezgodaj, to vam skuham pol ob ene 6-ih 7-ih... Kar lepo še mal pančkajte... Ah, saj bo bolje. dobro jutro ah so pa res grozne, mi je poznana taka stvar - vem da ti pošteno zivce je, upam da ti bo uspelo dati izpit na tak datum da bos zadovoljna mene ob zivce spravlja stara mama od mojga, čist v vse se utakne, v ponedeljek sva bajto pospravla in pripravila sobe za nadaljo delo...pa je mogla vse po svoje dat in včer nisva ene stvari najdla, pa tok je ubrisana da mi tezi kaj dobim po pošti in zakaj in namest da bi jo v kaselcu pustila jo vn vleče da bo poštar mel prostor...da ne govorim o tem da je na tekočem kaj vrzem v smeti - ker brska po njih, vrgla sm eno sa+taro krpo stran - preveč umazano in strgano da bi jo še uporabljala, pa vrgla sm jo stran še na vrhovcih, včer jo na igu v bajti najdm k je ona neki pucala...men se res meša...pa nč ji ni všeč kako rihtava bajto..ne barva ne nč...pol pa kr neki jokat hoče...men bo res film poču pardon če sm se preveč razpisala sam mi je res na dusi ležalo...najbolj me je pa odbila s tem, ko mi je rekla da morm svoji celi druzini vsako minuto govort da sva se oženila da bova dnar al pa darila dubla...da ne bodo pozabl, pa kaj njej ni jasn...to se mi pa tok zamal zdi ok, bom nehala s tem
|