Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 11:27:55
|
|
|
|
*monchy*
|
pr nas tudi fajn vleče jooj katja kak je mai sladki
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 11:28:12
|
|
|
|
*monchy*
|
uu nova stran
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 11:29:33
|
|
|
|
ada2
|
mai pa ima očitno isto dudo kot miha, saj je osliček od medveda puja gor narisan, ne?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 11:30:52
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa spet prečvekala s sosedami pol dneva , nič nisem naredla... piha pa kar precej, ja, ampak ven bomo vseeno mali še šli
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 11:33:31
|
|
|
|
*monchy*
|
ada saj ne bo nihče namesto tebe pospravo jaz bi tudi mogla spucat pa mi ni. zdaj dobim eno na nohte pol pa tak gremo v mb
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 11:40:28
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 grem v eno trgovino pri ptuju, ki jo baje zapirajo . po moje bo kar popustov, zato tudi grem. Katera pa je to?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2009 11:40:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 11:46:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak joj babe ste lene Jaz bom umrla če ne bo skoraj ura 3. Ampak žal imam šefa v bližini in še na RR ne morem kako ne moreš, če pa si? no, jaz sem pa tudi zdaj cote obesila, pa novo rundo prat dala, pa za kosilo grem nekaj pripravit, čeprav se mi še sanja ne kaj bi miholin pa kar spi....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 12:05:24
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* pr nas tudi fajn vleče jooj katja kak je mai sladki ja ne da je moj mali cukercek
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 12:10:40
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mai pa ima očitno isto dudo kot miha, saj je osliček od medveda puja gor narisan, ne? ada ja te pa res imata isto dudo imamo pa se zeleno ko je medvedek pu gor narisan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 12:13:37
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* ada saj ne bo nihče namesto tebe pospravo jaz bi tudi mogla spucat pa mi ni. zdaj dobim eno na nohte pol pa tak gremo v mb kaj greste zapravljat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 12:23:50
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mai pa ima očitno isto dudo kot miha, saj je osliček od medveda puja gor narisan, ne? ada ja te pa res imata isto dudo imamo pa se zeleno ko je medvedek pu gor narisan ja mi tudi.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 12:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: deja777 grem v eno trgovino pri ptuju, ki jo baje zapirajo . po moje bo kar popustov, zato tudi grem. Katera pa je to? O.T.S. na ormoški- nasproti supermesta. se pa danes zapre, tak da če te zanima pohiti.(sem pa komaj včeraj zvedla za to)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 13:56:48
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mai pa ima očitno isto dudo kot miha, saj je osliček od medveda puja gor narisan, ne? ada ja te pa res imata isto dudo imamo pa se zeleno ko je medvedek pu gor narisan ja mi tudi. bravo mai in miha imata iste dudice
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 14:07:22
|
|
|
|
*monchy*
|
katja malo gremo ja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 15:56:01
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: deja777 grem v eno trgovino pri ptuju, ki jo baje zapirajo . po moje bo kar popustov, zato tudi grem. Katera pa je to? O.T.S. na ormoški- nasproti supermesta. se pa danes zapre, tak da če te zanima pohiti.(sem pa komaj včeraj zvedla za to) Hvala! In, se splača?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 16:12:36
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* katja malo gremo ja pravilno tako mi se tudi gremo pol ob 7h si grem jaz po srajco je se nimam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 16:16:10
|
|
|
|
katjakokol
|
ada kam si mi usla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 16:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: deja777 IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: deja777 grem v eno trgovino pri ptuju, ki jo baje zapirajo . po moje bo kar popustov, zato tudi grem. Katera pa je to? O.T.S. na ormoški- nasproti supermesta. se pa danes zapre, tak da če te zanima pohiti.(sem pa komaj včeraj zvedla za to) Hvala! In, se splača? ja kar majo na zalogi, se splača. drugo pa je zelo drago
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 16:25:55
|
|
|
|
katjakokol
|
tako jaz pa sem si danes lepo vse ,ko je tai fanj veter da se mi je vse posusilo zdaj sem si privoscila eno pavzo in pa ni nikogar za cvek pol pa se vse polikam ce mi bo mai dovolil
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 17:08:08
|
|
|
|
suncicica
|
kristus kaka beda je ko tako piha zunaj.....
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2009 20:01:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2009 20:41:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?