|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
13.4.2009 20:11:24   
HANYBANY
Drugač sem pri prvem IUI dobila user posted image šele 16. dan.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
13.4.2009 20:12:07   
Fargesia

user posted image

user posted image

• dysan - 4.IUI- test: 10.4.
  • HANYBANY -2.IUI test :17.4.
  • gapii27 - čaka na pošto
  • kimsy - 1. IVF 
  • kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy - odklop
  • buča - odklop
  • ejla - odklop
  • Fargi - odklop

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.4.2009 10:58:33   
emsika
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hany, a maš 2.IUI?
je tako user posted image

hany, še malo, samo malo pa bo 17.4. za test....že kaj znakov mogoče????

znakci so vsi za user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem imela vse znake za user posted image , pa me je presenetilo....

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.4.2009 11:01:24   
gapii27
dobro jutro dame .... kako ste kaj v tem prelepem dopoldnevu? midva z mojim greva danes proti domu na štajersko...sma bla zdaj malo na gorenjskem pr tašči...

jutri pričakujem user posted image ...me že danes po desnem jajčniku špika....mogoče je pa blo kaj srečeuser posted image

mal me prehlad daje že 3 dni... ampak se stanje že izboljšuje

lep dan...cawci

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.4.2009 12:02:46   
HANYBANY
IZVIRNO SPOROČILO: emsika

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hany, a maš 2.IUI?
je tako user posted image

hany, še malo, samo malo pa bo 17.4. za test....že kaj znakov mogoče????

znakci so vsi za user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem imela vse znake za user posted image , pa me je presenetilo....
Kaj pa vem, dokler ni 17. tukaj ne pričakujem nič, pa tud čist iste probleme in bolečine mam kot ta prvič, tok da to je to...

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.4.2009 21:13:43   
kittyy
ojla,sam da vas pozdravim malo.
vidim da je seznamcek fantasticen za pogledat,me veseli za vsako posebej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vsem mamicam in se vsem ki to boste,vkljucno z mano.
ja jst sem pa dobila datum za operacijo,3.6.09,me kar malo stisne.ampak upam da bo vse cool,pol pa veselo v akcijo.sam zdej je res vse bolj lustno in nic obremenjujoceuser posted image ,ko ves da das malo mozgancke na paso.teli postopki kar ubijajo,vsaj psihicno,mene so ful.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.4.2009 10:52:52   
gapii27
user posted image

jutro drage borke in zveste navijačice.....

tako pr nam se je začel...rjav tok... na pošto še kr čakamo...ne vem niti kdaj bi jo naj zdaj dobla, ko je rekla tatjana, da me bo že kr dala na konzilij, da bojo povedli če rabim laparo al ne user posted image

bomo vidli...cawci

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.4.2009 10:54:11   
HANYBANY
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

ojla,sam da vas pozdravim malo.
vidim da je seznamcek fantasticen za pogledat,me veseli za vsako posebej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vsem mamicam in se vsem ki to boste,vkljucno z mano.
ja jst sem pa dobila datum za operacijo,3.6.09,me kar malo stisne.ampak upam da bo vse cool,pol pa veselo v akcijo.sam zdej je res vse bolj lustno in nic obremenjujoceuser posted image ,ko ves da das malo mozgancke na paso.teli postopki kar ubijajo,vsaj psihicno,mene so ful.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kitty, kakšno operacijo maš to?? Je pa res fajn dat mozgancke na paso, čeprov sam za vikend, sem bla za velikonocne praznike na morju pa sva se oba tko fajn sprostila in user posted image je blo na pretek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.4.2009 19:03:38   
neela
Ojla punce!
Samo, da javim - sem vendarle prišla včeraj do GK in do krvnega testa, ki je pokazal pozitivno vrednost čez 6 tisoč. Prvi pregled pa šele čez slab mesec..user posted image ...Ah, jaz itak verjamem, da sem iz ta hujšega ven in da me samo še lepo čaka. user posted image

gapii, držim pesti, močno močno, da pošta čimprej pride!!!

hany, kako kaže? Bo????? user posted image user posted image user posted image

dysan, kje hodiš??? Kaj se dogaja s tabo????

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.4.2009 9:40:53   
HANYBANY
Bravo neela, je blo lepo slišat potrditev a ne?? user posted image user posted image user posted image user posted image
Mesec bo pa tud hitro okoli in pregled bo tukaj user posted image

Jst morem danes dobit user posted image , me že tri dni salamensko špika po jajčnikih, sem že sama seb tečna user posted image

No, lep dan vsem!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.4.2009 12:34:36   
kimsy
neela - bravo! Pa ti razturaš!!! user posted image   Seveda da bo vse ok! Si že zmagala!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.4.2009 15:56:03   
Grethy

Evo mene....s sporočilcem, da je nama uspelo v 3. krogu. Končno sva videla, kako izgleda + na CB....2x...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mal se po dolgem času pasem tu po forumih, da vidim če je kaj novega  ...

in dons me kr razganja od sreče ... kolk lepih novičk ...

Bravo neela
... kr brez teksta sem noooooooo ... tko lepo se počutim v družbi nosečk .... jupiiiiiiiiiiiiiiiiii

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.4.2009 21:24:33   
dysan
pozdravljene drage moje

Nelica naša draga iskrene čestitke in vse dobro ti želim, tok sm vesela,da te med rozikami vidim....
Emsika tudi tebi iskrene čestitke

Jaz pa tud ta zadnji IUI nism mela sreče in sm čist na tleh, tok sm bla razočarana, da sm celo računalnik kr na stran dala, se mi zdi, da rabim kr en dober počitek živčkov.

Mam pa sicer novico, papirji so šli na konzilij za na IVF, tak, da nekje en mesec se nebo nič dogajalo in si bom kr privoščila en pošten odklop... potem se bom mal k puncam na IVF-ju javla da mal poizvem kaj me čaka.....(al je pa buljše, da nič ne vem????) 

Tak, da drage moje vsaki posebej želim vse najboljše....se še kaj beremo... 

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.4.2009 21:26:31   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: dysan

pozdravljene drage moje

Nelica naša draga iskrene čestitke in vse dobro ti želim, tok sm vesela,da te med rozikami vidim....
Emsika tudi tebi iskrene čestitke

Jaz pa tud ta zadnji IUI nism mela sreče in sm čist na tleh, tok sm bla razočarana, da sm celo računalnik kr na stran dala, se mi zdi, da rabim kr en dober počitek živčkov.

Mam pa sicer novico, papirji so šli na konzilij za na IVF, tak, da nekje en mesec se nebo nič dogajalo in si bom kr privoščila en pošten odklop... potem se bom mal k puncam na IVF-ju javla da mal poizvem kaj me čaka.....(al je pa buljše, da nič ne vem????) 

Tak, da drage moje vsaki posebej želim vse najboljše....se še kaj beremo... 

hej, dysan, sem prav mislila nate, ker te nisem nikjer zasledila....pa kje si ti in kaj to berem.....ja, včasih človek res potrebuje eno pavzo, da zloži stvari nazaj na svoje mesto....user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.4.2009 21:34:15   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: dysan

da nekje en mesec se nebo nič dogajalo in si bom kr privoščila en pošten odklop...

..ja, včasih človek res potrebuje eno pavzo, da zloži stvari nazaj na svoje mesto....user posted image

jaz mam ravno tako pavzo in je toooookkkk fajn!!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
18.4.2009 19:52:02   
gapii27
halo halo beybe....pravkar prletela iz službe....tok je bil lep dan...sem se kr martinčakala...jutr pa fino nedeljsko kosilo potem pa nočnauser posted image

ampak bomo že...mojgauser posted image  ni doma...ima v službi obveznosti po cele dneve in se raje ne vozi tok daleč domov...mi je že kr mal dolgcajt, ga od četrtka že nisn vidla...pa itak je mal pavze zaraduser posted image  in tud to včasih paše user posted image

pošte še kr ni...ne vem če je to dobro ali slabouser posted image  bom v pondelek mal sestro tatjano poklicala pa pocukala za rokavuser posted image

lepo mi bodite in sladke sanje....cawci, anita

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
18.4.2009 20:00:54   
kimsy
gapii - si me pal prehitela. Sm rekla da se morem mal oglasit, ker ni nobene.
Sori, sm mal zgrešila, a ti čakaš pošto od konzilija za IUI al IVF, Po mojih podatkih je konzilij po 20. v mesecu in potem v začetku meseca pošta. Sam je pa pri vsaki drugače.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
18.4.2009 20:56:36   
gapii27
user posted image  prva sem bla prva sem blauser posted image

za IUI čakam

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
19.4.2009 9:06:21   
gapii27
user posted image

jutro drage dame...še kr malo poležavamo in pijemo kavico...lepo prebujanje...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
19.4.2009 11:05:15   
Fargesia
gapi, kaka lepa slikca!!!
en objemček nazaj k tebi!!!!

mene pa spet tale moja M heca...sem itak vedla da me bo...danes je 33. dan , pa je še ni...moram jutri klicat sestro renato, da se zmeniva kako jo bomo sprožili...

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 19.4.2009 11:06:00 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
19.4.2009 11:30:23   
gapii27
fargi mal je skregaj tole našo user posted image   al pa si je ne zaželi pol pa itak kuj pride....je smotano nareta ko je nočemo pride ko jo hočemo ne prideuser posted image

mi pa smo s toto user posted image  prot konc...trebuh mam ko balonuser posted image   ...daje me malo spomladanska utrujenost, bi sam spala.... jutre spet delamo na bajti tak, da iz nočne veselo na delouser posted image

ki se skrivate damice....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
19.4.2009 11:40:29   
Fargesia
mah gapi, sicer bi blo fantastično da sva kljub prekinjenem postopku kaj doma naštimala...user posted image če pa ne, pa naj pride, ker bova tale ciklus spustila, ker greva drug teden v turčijo in tam se ne mislim špikat...

na bajti delate? zidata? jst bi tuuuud!!!! maš kake slikce?

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 19.4.2009 11:41:01 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
19.4.2009 11:55:37   
gapii27
ja zidava...

bom dala v moj albumček

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
19.4.2009 12:03:00   
gapii27
no zdaj je že mal več narejeno...za plato prpravleno pol pa drug vikend gor dvignemo,...maja pa streha user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
19.4.2009 15:14:33   
Fargesia
UUU, gapi, tole pa ne bo majhna hiška!!! kje to zidata?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?