|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
25.4.2009 13:30:54   
HANYBANY
Zdravo punce, neki strajkamo kle na IUI a ne? Zal cajta primanjkuje, jst mam skoz neke probleme v podjetju, sej ni cudno da ne zanosim k sm pa skoz pod stresom user posted image

Drugac pa za seznamcek, cakam posto za IVF.
Lepo soboto vam zelim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
25.4.2009 15:02:42   
Ejla
Pozdravljena storžica! Brez panike, hitro boš padla not in boš vse obvladala. Uz-ji so zjutraj 7,30,pa dejmo rečt da vse odpraviš tam do 8,30, mogoče 9h. Jaz sem v začetku cikla hodila na 2 dni, proti koncu pa vsak dan...tko ene 4-5 krat sem šla, pol pa IUI. Držim pesti , da ti takoj uspe!!

Nela, zdaj bo fajn boš vidla, ko boš se lahko vedno zgovarjala, da je za trebušček kriv user posted image .

Fargi naj hitro pride, če mora bit tako, potem pa...aja, saj res kako potem...še en IUI, kajne?

Vsem pošiljam pozdravčke in hvala ker ste navijale zame...jst zdej grem na lepše za 5 dni - na Sardinijo!!!user posted image user posted image user posted image tko da se vam ne bom oglasla...To bo nro, se full veselim...zdaj bo res pravi odklop!! Prosim da v tem času kera vsaj enga novega slovenčka pridela!!!

Se slišimo! Lep teden vsem!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
26.4.2009 19:31:41   
neela
Kaj je sedaj to? Prazniki tukaj, ve ste se pa vse porazgubile po svetu??? Uživačke!!!! Jaz pa se moram učiti user posted image user posted image user posted image

Ejla, uživaj na Sardiniji!!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
26.4.2009 21:34:46   
Storžica 81
Hvala punce za tolažbo in spodbudo, ravno to sedaj potrebujem. trudiva se namreč že štiri leta brez uspeha. zdravniki pravijo, da je z obema vse Ok user posted image pa ni od nikoder..

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
26.4.2009 21:35:37   
Storžica 81
aja Ejla , lepo se imej na dopustu in uživaj sto na uro

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
27.4.2009 8:46:53   
neela
user posted image

A je pri vas tud tako lepo sončno jutro??

storžica, ja, zato smo me tle, k te sigurno najbolj razumemo skoz kaj greš. Vse te in še kakšne občutke tudi me doživljamo. Tud pr nama je blo vse ok...user posted image pa od nikoderuser posted image . Včasih sem bila že prav jezna, zakaj pa ni z nama kaj narobe, bi vsaj to pozdravili in bi ugledali user posted image . Pa nič. 3 leta so se obrnila, kot bi mignil. Potem pa, ko sem bila z glavo že čisto v IVF-ju, po 3iui M kar ni hotla priti. In smo vendarle ugledali +. Držim pesti zate, da tudi tebe čimprej preseneti +!

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
28.4.2009 15:11:31   
Storžica 81
Danes je zame zelo srečen dan. končno sem dočakala pošto za IVI. Sedaj morava narediti še test za spolno prenoslive bolezni in čakat na user posted image .

Zanima me ali je katera od vas imela injekcije "menopur"?
Kar sem od začetka brala sem zasledila le "gonal"? kakšna pa je razlika?

Včasih se res vse tako čudno obrača. Preden sem šla na laparoskopijo dve leti nisem mogla zanositi. ko je G videl da je z nama vse OK, mi je rekel naj počakava še eno leto. Halo komu na čast. Prepričevala sva se še pol leta, da ima mogoče prav potem pa pobrala karton in šla k drugemu G, ta mi je najprvo dal klomifen, ker ni bilo učinka pa napotnico.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
28.4.2009 15:30:41   
kimsy
Storžica - jst sm v postopku IUI imela gonal f, je v peresniku in se ga čist na izi uporablja. Zdaj v postopku IVF pa sm imela Menopur. Je v ampulah, ki jih mešaš z vodo. Malenkost bolj zoprna zadevica, sam ni panike.
A maš že doma napotnico za spolno prenosljive bolezni? Če imaš, pejta čim prej narest test, da lahko ob M začneš s postopkom.

Neposredna povezava do sporočila: 2558
28.4.2009 15:48:00   
Storžica 81
Ne nimam jo. Prebrala sem, da kri lahko dam kar v svoji ambulanti! moram še zdravnico vprašat!

Ali je ta "menopur" bolj močan kot "gonal"?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
28.4.2009 20:06:55   
gapii27
OJLAAAA

po vikendu se vam spet javlam z veselo novico... DOBILA SEM POŠTOuser posted image user posted image user posted image

brez laparo so me vzel na IUI..upam da bo ratal pa ni važn u kirmu poskusuuser posted image

drgač pa plato smo ulil...9 maja začnemo gor zidat pol pa 23 rušt goruser posted image

IUI bom imela tam nekje 25 maja

z špikami začnem 14, maja- 1 ampuli MENOPURJA

ejlica naša uživa, če sem prav zasledila...superca

storžica 81.... lep pozdrav še z moje strani...pol imava obe 1. IUI z menopurjemuser posted image

fargi.. držimo pestke...user posted image

vsem našim nosečkam, navijačicam in vsem ostalim in vsem nam pa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2560
28.4.2009 21:48:16   
Storžica 81
jaz z pikanjem začnem tam okrog dvajsetega maja. prej moram pa še krvni test naredit. Upam da ni predolgo čakat za izvide!
Lepo se imejte in lahko noč

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.4.2009 10:06:33   
gapii27
jutro..
sem zdaj vidla, da sem napačno iformacijo dala...2 ampuli menopurja imam

jes sem že dala kri, moj pa ima 5 maja pregled in odvzem krvi....

Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.4.2009 15:19:42   
Storžica 81
Punce jaz sem danes ugotovila, da ta mesec verjetno ne bo nič z IVI- jemuser posted image user posted image user posted image .
Če dobim user posted image 19. maja (ker ta mesec verjetno ne bo nič prehitela oz. zamujala) bi mela IVI 30. maja. takrat pa na zalost na noben način ne morem iti na IVIuser posted image user posted image user posted image .

Upam na najboljše, da bo user posted image prehitela oz. zamudila kakšen dan, še bolje pa bi bilo če jo sploh ne bo!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.4.2009 20:18:50   
gapii27
storžica.......kolk jes računam vrjetno ne boš imela 30 IUI...6 dni trajajo prve špike..začneš drugi dan menstre torej imaš prvi UZ 26 maja..ziher še podaljšaš za kake 4 špike...po stopki še pa imaš 2 dni cajta....vse pa je odvisno kako se ti odzoveš in kako rastejo foliklčki....brez skrbi sej bo tak k mora bit

Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.4.2009 20:27:55   
Storžica 81
Hvala ti Gapii27!

ko bom dobaila user posted image , bom poklicala v Lj in povprašala kako in kaj.

ful se mi dopade ker sem našla tale forum in vas lahko kaj vpraša.

Skupaj nam bo uspelo

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.4.2009 20:28:55   
kimsy
storžica - jst tud upam, da je sploh ne dobiš. user posted image
Je pa res, da psiha dela svoje in men je pred IUI-jem vedno zamujala ali pa prehitevala. Drugače pa sm imela IUI na 10 in 11 dan se mi zdi.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
29.4.2009 20:35:32   
gapii27
ja storžica 81 tudi sama sem bila čist zgublena dokler nisn našla tote mačke na forumu...vse so dost več vedle od mene in to žal prinesejo izkušnje...ugotavljam da vse preveč vemo o teh stvareh...fajn bi blo, če sploh tega ne bi potrebovale....ampak to nam je dano in vse smo dost močne da bomo to dale skoz in ziher nam bo uspelo.user posted image

sicer imam tudi sama prvi IUI, ker smo do sedaj imeli samo stimulacijo in doma user posted image  pa žal ni ratalo in tako gremo na to karto... teh špik pa se kr navadiš in rataš že pravi profičuser posted image

naj še meni ena pove...za IUI morm poklicat kdaj...ko dobimuser posted image  al je zdaj to to ko sem pošto dobla?user posted image
hvala lepa

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
29.4.2009 21:04:19   
Storžica 81
gapii 27 ali tudi ti greš na IVI v Ljubljano?

Punce lepo spite.
lahko noč

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
29.4.2009 21:26:12   
gapii27
ja tud v lj... tomaževič me ima....

user posted image

lepo spite dekline.....caw

Neposredna povezava do sporočila: 2569
30.4.2009 7:27:06   
kimsy
gapii - najbolje da pokličeš par dni pred user posted image , da te slučajno ne preseneti med vikendom. Ob sobotah in nedeljah v leonišču ne delajo. In greš po zdravila potem pa v miru čakaš na M in mogoče je ne bo! user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
30.4.2009 19:14:17   
HANYBANY
ooooo storzica in gapi, blagor vama k sta ze dobile posto, jaz ocitno padem v drugi krog user posted image user posted image
vseeno pa sem vesela za vaju tako da GO GIRLS user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
30.4.2009 19:29:11   
kimsy
hany - to je pa zato, ker bosta onidve majski nosečki, ti pa junijska! user posted image  Sej veš, procent je okol 15-20 in bosta bonus en mesec pred tabo že pokurili!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
30.4.2009 19:34:06   
HANYBANY
joj kimsy hvala za tolazbo, ampak mislim da bom na jaz na vrsti sele jeseni, zdaj mam napotnico za IVF/ICSI.user posted image  

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
30.4.2009 21:03:36   
gapii27
user posted image user posted image dober večir damice

kako ste kaj?...jes sem v nočni...mamo danes kr malo gužve ampak se bo dalo preživeti....ž

hany nič ne skrbi tud ti jo boš kmal dobla...drgače pa itak tak ko je kimsy rekla...vse bomo srečke nosečke....

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
1.5.2009 21:12:14   
Storžica 81
Ojla punce, samo pozdravim vas, sem tako utrujena od kolesarjenja, da grem me bo kar ovilo.
Hany, upam, da čim prej dobiš pošto.

Lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?