|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
5.5.2009 13:48:01   
gapii27
ojla

klavirka doborodošla med nami....

moj je pravkar klical je bil pr Zornu...je reko da je super vse...sam mal preveč levkocitov ima v semenu...nič kaj takega bo dal še enkrat seme, ker je pri zadnem bil nekaj bolan, če pa bo še povečano število pa dobi antibiotik.

ni pa to ovira za IUI...še mal pa začnemo z špikami...

kuham kosilo in upam da se mi kaj ne upaliuser posted image
pozdravček vsem skupi

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
5.5.2009 15:14:24   
Klavirka
Hvala vsem za dobrodošlico in za nasvete :o)
Storžica, klicala sem še Leonišče in lahko pridem med 8.30 in 14h. M. pričakujem ta teden, tako da komaj čakam vse skupaj user posted image
Tudi tebi držim pesti da jo dobiš kakšen drug dan in odideš na IUI.
Veliko sreče še vsem drugim članicam foruma!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
5.5.2009 15:37:31   
emsika
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: emsika

PDP imam 14.12 pa ti?

za ostale boma pa z mojim user posted image  držala pesti, da vam čim prej uspe..

Hi, hi....men tle na RR pokaže PDP 12.12., na prvem samoplačniškem UZ mi je glede na velikost ploda postavila 13.12., kaj mi bo pa moja G na prvem uradnem pregledu povedala okol PDP pa zvem danes teden.
Ja, čisto skupaj bova lahko podoživljale vse nosečniške 'radosti' user posted image user posted image user posted image ....Za VSE ostale borke, posebej tiste z daljšim stažem navijam z vso močjo user posted image .

ja res je, mogoče se srečava še v porodnišnici... user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
5.5.2009 17:36:02   
Ejla
O vidim da ste pridne in da se vam full dogaja.user posted image user posted image user posted image

Jst imam vedno manj časa..user posted image ...pa pomladanska utrujenost me še daje...na hitro vas preberem in vse skupi pozdravim!

Neela, sem v isti stavbi v službi kot prej, sam sem mal napredovala!user posted image Pa imam nove sodelavce, novega šefa...pa gre vse od začetka, to da se vse učiš,pa izkazat se moraš...pa tko...kar stresno...ampak je to kot sem si vedno želela!!! Upam, da bo šlo vse skombinirat...gospodinstvo, družino, zidanje hiške pa šiht!!! Me ženske smo res carice!!!user posted image

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
6.5.2009 13:02:17   
gapii27
dan dan dan....kako smo danes....po kosilo mamo počitka potem pa služba...k tečki se že pripravlja...bradavičke stojijo, joške nabrekle...sam čakamo še..čez kak tedn bi lahk bla tu....te pa špikeuser posted image
komi čakam, da bom spet na igliuser posted image

pozdravček nosečkam....in pa seveda nam borkamuser posted image

ja pa BOOB ki si ti?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
6.5.2009 13:47:17   
boob
evo evo tu sm, vas skoz čekiram pa navijam user posted image user posted image user posted image    sam bol mal pišem

drgač sm pa uredu, no prejšni tedn sm mela mal problemov, mal sm krvavela. . jutri imam pregled tako da bomo vidli kaj pa kako. . upam pa bo vse ok.

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
6.5.2009 13:59:59   
gapii27
ooooojjjjlaaa

lepo da nas te pa te prečekiraš...
samo, da sta ok...da pa se tamali borec drži pa ne dvomimo.user posted image ..

cawci

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
6.5.2009 18:41:26   
neela
Ooooo BOOB, kaj dogaja? Je sedaj vse ok s tabo in tvojo pikico? Držim pesti za dobro opravljen jutrišnji pregled.

hmmm...gapii, kaj sedaj boš ti edina borka tle, ki bo aktivna na igli??? Potem navijamo sam zate al je še kakšna aktivna borka tu?

Ejla, super za napredovanje. Upam, da ti je napredovala tudi plača user posted image user posted image user posted image

emsika, kako kaj? Si že imela prvi pregled?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
6.5.2009 20:41:58   
Fargesia

hmmm...gapii, kaj sedaj boš ti edina borka tle, ki bo aktivna na igli??? Potem navijamo sam zate al je še kakšna aktivna borka tu?

še mal, pa se ji bom pridružila...še pridno papcam primolut nor...(al kaj že)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
6.5.2009 21:06:20   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

še mal, pa se ji bom pridružila...še pridno papcam primolut nor...(al kaj že)

iiiiiiiiiiiiiiiiiii.....FUUUUUUUUUUUUUUUUlLLLLLL vesela zate!!!! Ti je Turčija dala novi elan, kajne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
7.5.2009 3:24:46   
gapii27
mislim, da sta še storžica in klavirka nekje tukaj, pa fargi pride za nami....

tolko več pestk bo za nasuser posted image  od vas srečk nosečk.....

sem v službi...še tru urce in pol te pa damu spat....komi čakam

lepo pajkite naprej, nočkoooo

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
7.5.2009 11:27:27   
kimsy

user posted image

user posted image
  • dysan - čaka pošto za IVF?
  • HANYBANY - ???
  • gapii27 - čaka user posted image
  • kimsy - test 19.05.2009
  • kittyy HSC junija
  • grethy - odklop
  • buča - odklop

• ejla - odklop
  • Fargi - čaka user posted image
  • Klavirka - čaka user posted image
  • storžica81 - čaka user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
7.5.2009 11:28:21   
kimsy
Punce, če želite da imamo aktiven seznam, mi odebeljeno napišite kaj in kako! Da bom vedla in ne bom brcala v temo! user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
7.5.2009 12:23:40   
emsika

emsika, kako kaj? Si že imela prvi pregled?

ja v ponedeljek...noseča sem 8 oz 9 tednov, vzeli so mi kri, pa tehtanje user posted image , pa krvni tlak... sem se že naročila na nuhalno svetlino, tk da komi čakam... user posted image .. tebe to še čaka, ali si že opravila?? prvi pregled pa to...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
7.5.2009 14:51:54   
gapii27
ojla...
podarimo beliiiiiii toookkk....porka neki me vse srbi in ko kak hiter gib naredim kuj vlije seuser posted image  nisem nikol mela tak močnega pred user posted image

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
7.5.2009 15:13:17   
gapii27
porkaš... ka je možno da mam ovulacijo tak pozno? sem si merla temperaturo(spoloh prvič) v nožnici in jo imam 37,6...kaj to pomeni?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
7.5.2009 16:21:46   
kimsy
gapii27 - kaj sprašuješ? Takoj user posted image . Ovulacija je kadar pač je! user posted image
Jst jo mam skor vedno bolj na začetku ciklusa okol 8-9 dan, M pa mam na 28 dni! Ampak jst nč ne računam teh O in plodnih dni, me je minilo, midva sam še takrat ko se nama zlušta!user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
7.5.2009 16:34:29   
gapii27
user posted image user posted image user posted image  mojga ni doma...sej še plavajo od včiraj....jes si tud nisn nikol ne merla temperature ne štela dneve...vsak drugi dan in to je to....

bomo vidl kaj bo, še 5 dni me loči od user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
7.5.2009 19:41:54   
Storžica 81
GAPII 27, upam, da ti bo uspelo brez špikanja. Mene je prov goza da dobim user posted image 19 maja. raje bi da bi mi malo zamujala, sam zdej sigurno nav, potem morava čakati še en mesec. Šla bova samo v en krog, ker so potem dopusti. hmmm imam pa srečo.

kaj neki mi je namenjeno v življenju user posted image

Punce ali se tudi vam včasih zdi kot da smo postavčjene pred veliko dejstvo?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
7.5.2009 19:48:10   
Storžica 81
Pozabila sem povedat da sem dobila napotnico ( čeprav nevem če jo sploh rabim) za odvzem krvi. In jutri  grem da me špiknejo. Nazadnje ko sem dala kri za hormone me je tako lepo pičila da sem imela plavo oz proti koncu že rjavo roko.  Upam da bo jutroi to naredila lepše.

Neposredna povezava do sporočila: 2620
7.5.2009 19:50:21   
gapii27
storžica...dva špikanja sem že dala skoz....če pa je zdaj ratalo pred IUI pa dvomim....ker ne vemo kdaj mam ovulacijo oz se mi ne spoži....ka te vem, tolko informacij mam že v glavi, da niti ne vem več kaj mi točno jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2621
7.5.2009 19:56:10   
Fargesia
storžica, zakaj ne bi potrebovala napotnice za kri? seveda jo potrebuješ...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
7.5.2009 20:08:05   
Storžica 81
saj ne mislim da jo ne ampak ko sem šla k osebnemu zdravniku ji ni bilo nič jasno. Dobila sem jo pa brez problema.

GAPII 27  ali si bila vedno na MENOPURJU

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
7.5.2009 20:19:33   
gapii27
ja menopur...

Neposredna povezava do sporočila: 2624
7.5.2009 21:07:22   
Fargesia
aja...čaki pol pa tud jst ne štekam...ti rabiš napotnico za spolno prenosljive bolezni in to bi morala dobiti na GKlj če si tam...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?