|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
2.5.2009 8:19:03   
neela
Ojla! Uživate praznike???

gapii in storžica, želim vama čimprejšnji in čim bolj uspešen štart in iui!!! user posted image se že zbiramo in postavljamo svoje vrste za vaju!

Hany, nič skrbet, kdaj boš pa ti na vrsti....boš imela pa pomladno oz poletne detece 2010. Ti se do takrat spočij, uživajta še zadnje 'samsko' poletje user posted image , ker drugo leto bo že čisto drugačno. In kaj veš, mogoče tako kot mene, tudi tebe preseneti + pred IVF-jem.

kimsy, stara borka! Kako gre tebi? Kaj dogaja?

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
2.5.2009 8:22:14   
kimsy
o neela - jst sm kar ok! Zdaj sm zaključila z IVF postopkom. Grejem user posted image  user posted image  in upam, da 15.5 zagledam user posted image .
Pa ti?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
2.5.2009 9:12:03   
buča
pozdravljene pupe...mal se oglašam,kr tko,brez kkršnihkoli novičk,sam,da vas mal pozdravim....kako ste?Jaz po starem....čakam na hsg,ki ga imam verjetno maja....pridne mi bodite,pa se kj tipkamo,aneuser posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
2.5.2009 9:30:31   
neela
kimsy, jeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image nisem vedla, da si že tako daleč. Verjetno vse sproti poročaš na ivf-jevkah, kajne? No, jaz niti tistega tempa za brat ne sfolgam, kaj šele kaj več user posted image . Ej, od sedaj močno močno močno držim pesti posebej zate, da se pikici (a kar dve????? user posted image ) obdržita in da bo tale maj zate sanjski! Jaz? Imam 11.5. prvi uradni pregled pri moji G...ki ga pa čisto mirno pričakujem, ker sva srček že vidla, ker nisem vzdržala in šla prej že k Rešu na samoplačniški UZ...user posted image

buča, iiii....tud tebe smo pogrešale!!! Si vzela malo oddiha od RR-ja in vsega tega dogajanja tlele? Saj imaš prav - raje se svoji Piki posveti. Sploh v teh lepih majskih dnevih. A datum hsg-ja že imaš?

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
2.5.2009 10:01:37   
gapii27
jutro....

hvala vsem, ki navijate......
grem danes na birmo, se moram vštimat.....

lepo soboto vam želim....

cmokec

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
2.5.2009 22:34:38   
Storžica 81
Kimsy,  držim pesti, da ti uspe.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
3.5.2009 21:26:43   
Ejla
Pozdravljene punce!Jst sem nazaj...uživala 100 na uro! In zdaj novim dogodivščinam naproti, jutri je moj prvi dan v novi službi....trema! Ma bo že.

Storžica81 čestitam za pošto, čimprej zrihtaj še teste, pol pa srečno v postopku! Korajžno naprej, ta huje(4 leta čakanja) je mimo, zdaj pa bo hmali user posted image ...tako al drgači. Vztrajno!

Gapii, tebi tuduser posted image user posted image ...ni tok prijetno na IUI kot prej ko si ga rihtala doma :))) ampak če bo hiter učinek...se splača! Držim pesti!

Kimsy joj močno močno stiskam pesti, naj se tvoja dvojčka fajn primeta in nas razveseliš s plusekom!!!

Hanybany a ti si pa kar na IVF-u? Sem mal slabo sledila...po mojem so ti dali še en mesec, da boš doma v lastni režiji kaj naštimala!

Buča objemček tud zate, sva obe v odklopu, jst se zdej bolj z mojo ta malo ukvarjam, pa z možekom, pa z novo službo...spomladi drugo leto, ko boste ve že pestvale, pa grem jaz v nove boje!!

Neelika kako lepo, da si že slišala, pa videla srček...to je pa res en najlepših trenutkov, kajne? Sem prav vesela zate.

Tudi ostalim pozdravčke... Fargi, kako kaj? Dysan? Emsika in ostale nosečke? Kje je kittyy?

Neposredna povezava do sporočila: 2582
3.5.2009 21:33:22   
Fargesia
hejla! midva sva včeraj prišla z dopusta...bilo je fantastično...

moje M še vedno ni....user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2583
3.5.2009 21:46:12   
Storžica 81
Hvala Ejla,  Upam da bodo tvoje besede uslišane ....

Po pravici povedano tudi jaz ne sledim več čisto dobro katera od vas je noseča? katera je v postopku?..... Če ima katera čas vas lepo prosim, če mi lahko rahlo razložiteuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
3.5.2009 21:50:29   
kittyy
caw cawuser posted image

en lep majski pozdravcek.vidim da vam je vsem kar lepo.tudi midva sva z dopusta,.....
sicer danes sem bila na pogrebu moje sosolke,ki je umrla prejsnji teden v nedeljski nesreci v avtobusu,zelo zalostno,....user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak imam se enga angela vec,da me cuvauser posted image

KIMSY, ali mi lahko malo na hitrico opises kako IVF poteka.mislim  a je postopek dosti drugacen od IUI.jst mam ravno danes mesec se do OP.
ti pa lepo grej tvojauser posted image user posted image   da nam sporocis veselo novicko.

EJLA,in vse ostale borke,drugace sem ok,komaj cakam da bo ta op za mano,da lahko pol mirno user posted image in da nama uspe naravno.pa se poletje bo user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
3.5.2009 21:50:52   
Fargesia
storžica, najprej naj ti zaželim dobrodošlico!!!
jaz ti lahko zase povem da sem trenutno na odklopu...bila sem v 5.IUI pa so mi ga prekinili, ker ni bilo foliklov...tak da še vendo ni M, čeprav bi morala prit že uf...daleč nazaj...niti ne vem kateri dan sem danes...čaki grem preštet...sem že...in sem ugotovila d aje dane 47.dan....kr neki... mela sem pa gonal F...sem pa že nekrat zanosil in sicer v prvem IUI s klomifenom, pa ni bilo srčka, tak da sem morala na abrazijo v 9.tednu...

Neposredna povezava do sporočila: 2586
3.5.2009 21:55:05   
Storžica 81
Fargesia, lahko ti je pa tokrat uspelo. Držim pesti, da boš ta mesec zagledala +

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
3.5.2009 22:16:45   
Fargesia
oh, storžica, hvala! mam že zdravila za sprožitev M doma in purgon injekcije za še en IUI...

Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.5.2009 8:29:33   
kimsy
fargi - jst full stiskam pesti zate! Res ti iskreno privoščim, da zagledaš user posted image .
kittyy - IVF je mal dalši postopek, no odvisno ali si v kratkem ali dolgem. Kratki je zelo podoben IUI-ju in ti potem punktirajo folikle in oplodijo. Jst sm imela dolgi postopek. Začneš 22 dan ciklusa z suprafactom, potem se čez 14 dni prideš pokazat na UZ in ti dajo zdravila za naprej. Al gonal al pa Menopur. Pri meni se je mal zakompliciralo, imela sem cisto in zato podaljšek za en tedn suprafacta in potem punkcijo ciste. No, potem pa Menopur 3 ampule. Ćez 9 dni Uz in potem ponavadi še enkrat, da so folikli dovolj veliki. Potem pade ob 22-ih stopka in čez dva dni punkcija. Čez 5 dni pa transfer. Pridelala sm 24 celic, 21 se jih je oplodilo. Vstavili so mi 2 zarodka, 5 pa v skrinjo. Zdaj pa upam, da me user posted image  ne preseneti in da 15.5 zagledam +

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.5.2009 14:36:47   
emsika
živjo punce!

po treh tednih spet poročam:  pravkar sem bila pri  G, in moj user posted image  je velik že 15 mm, pravi korenjak..user posted image  naslednjo kontrolo imam 15.6 in tedaj bo že veliiik.. user posted image  js upam da bo vse uredu....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
4.5.2009 14:50:44   
Fargesia
Emsika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
4.5.2009 16:10:52   
Klavirka
Hej, sem nova tukaj. Dobila sem vabilo za IUI user posted image in me zanima če veste kje se naredi test za spolno prenosljive bolezni.

Jaz sem klicala na infekcijsko kliniko v Ljubljani, pa so me hoteli naročiti šele septembra user posted image

Komaj čakam vaš odgovor user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
4.5.2009 16:27:03   
kimsy
klavirka - dobrodošla!
A si na GKLJ? Če s, lahko test nardiš kar tam, drugače pa na zavodu za transfuzijo krvi al nekaj takega, je tud na šlajarjevi.
emiska - vi ste pa že veliki! user posted image  user posted image  user posted image
fargi - sej nam ti nč ne prikrivaš a ne? user posted image

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
4.5.2009 16:35:52   
Klavirka
Kimsy, hvala za hiter odgovor :o) Ja, sem na GKLJ.
A veš, če se moram naročiti za opravljanje testa in mogoče še kdaj delajo? Ali pa če veš njihovo telefonsko?
Hvala ti še enkrat!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
4.5.2009 16:44:16   
kimsy
Klavirka - mislim, da se greš v sprejemno vpisat za sobo 105, potem pa te sestra pošlje v laboratorij. Predhodno se ne rabiš naročat.
Na zavodu za transfuzijo pa se ne rabiš nč naročat, samo napotnoco imej - imejta sabo in izvide pošljejo na GKLJ.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
4.5.2009 17:12:45   
Fargesia
Men je to tok zanimivo da dobit pošto preden mate vse narejeno...ne me narobe razumet, sam ko sem jaz papirje urejala je bilo potrebno met vse to že prej narejeno da je šlo skoz konzilij...

drugače je pa moj napotnico dobil pri andrologu...leto dni nazaj...ker je bil prvič...zdaj ko so nama izvidi potekli in sva morala še enkrat, sem jaz dobila v sobi 105 napotnico zanj...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
4.5.2009 18:27:30   
neela
klavirka, dobrodošla med elitni klub iuijevk user posted image ! Tud midva sva, takoj ko sva pri G dobila napotnico za SPB skočla še oddati kri - to je bilo 10 minut dela. Brez naročanja... Se pa tukaj strinjam s Fargi - zanimivo je, da se sedaj že da dobit potrjeno pošto brez vseh papirjev. No, v glavnem da je in da se dogaja, kajne?

emsika, čestitke user posted image . In kdaj so ti dali PDP???

kimsy, kako gre? Je ful hudo čakanje na dan D? Boš že prej doma naredila kakšen CB?

kittyy, jah ti si pa res imela malo smole....iz tako prijetnih trenutkov padla v take more, kaj? Ja, ta nesreča...si misli človek, da bo v miru, če gre z organiziranim prevozom, potem pa ravno to. Kako se pa druge punce držijo?

Ejla
, uživačka! Kako je blo v novi službi? Bo? Je to čisto nova, sveža oz prva služba zate al si menjala?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
4.5.2009 18:40:13   
emsika
PDP imam 14.12 pa ti?

za ostale boma pa z mojim user posted image  držala pesti, da vam čim prej uspe..

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
4.5.2009 19:08:54   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: emsika

PDP imam 14.12 pa ti?

za ostale boma pa z mojim user posted image  držala pesti, da vam čim prej uspe..

Hi, hi....men tle na RR pokaže PDP 12.12., na prvem samoplačniškem UZ mi je glede na velikost ploda postavila 13.12., kaj mi bo pa moja G na prvem uradnem pregledu povedala okol PDP pa zvem danes teden.
Ja, čisto skupaj bova lahko podoživljale vse nosečniške 'radosti' user posted image user posted image user posted image ....Za VSE ostale borke, posebej tiste z daljšim stažem navijam z vso močjo user posted image .

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
4.5.2009 21:58:59   
Storžica 81
Oo,

Punce kako se kaj držite?

Klavirka,  tudi jaz sem dobila pošto za spolno prenosljive bolezni na kateremu piše , navajam:

"Za odvzem krvi se lahko oglasite pri Vašem osebnem zdravniku ali na Ginekološki kliniki v Ljubljani, šlajmerjeva 2, od ponedeljka do petka med 9.00- 14. 00 uro, z veljavno napotnico".

Jaz sem danes šla k osebnemu zdravniku ta pa mi je napisala kar napotnico za Lj za ginekološko kliniko. Nevem, če je to prava pot.
Drugače je pa najbolje, da pokličeš na 01 522 60 74 in vprašaš kako poteka, če izveš kaj novega te pa lepo prosim, če mi sporočiš. sama nameravam v petek na odvzem krvi. Moža sem pa danes naročila k njegovi os. zdravnici pa bom jutri videla ali bo tudi njega poslala v Ljubljano.

Nosečke, ali uživate z mislijo, da v vas raste novo bitjeuser posted image user posted image user posted image ?
Upam,da bo tudi pri nas kmalu tako, čeprav vse kaže,da bom morala zaradi obveznosti moj IVI preložiti za mesec dni. Škoda ampak moram se sprijazniti, da mi je tako pač usojeno.

Noupajmo na najboljše in mogoče tudi user posted image zamudi za kakšen dan.  Ko bi me le uslišalauser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?