|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
19.4.2009 15:38:49   
gapii27
doma pr meni. v rogaški slatini...sem gorenca zvleka na štajerskouser posted image

hiša je 11X9,8 plos garaža tak da je 15X9,8

sem začela papirje urejati že lani spomladi, ko sem bila še sama...zdej pa se skupaj trudiva, da bi se lahko vselila decembra če bo sreče.... z mojim se sicer poznava "že" 5 let skupi pa še nisva niti leto..ampak sva si usojenauser posted image user posted image

upam, da bova vedno tok srečna ko zdej...sem pa bla že poročena tuduser posted image   je blo tak usojeno....on mahjen nogometaš jes pa trmastauser posted image  

zdaj pa je pesem dost drugačna...uživava v malenkostih in se veseliva vsakega dne

mater sn zatežila uffff se fajn počutim

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
19.4.2009 15:46:09   
Fargesia
super!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
19.4.2009 18:00:44   
gapii27
evo zaj pa moram počasi odkobacati...gremo veselo na delo...lepo spite in se beremo jutri....cawww

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.4.2009 8:16:22   
Ejla
Pozdravljene punce!

Vem , da sem mal izginla...ma se tooook učim...pa se oznam in vem , da če bi računalnik vžgala pol bi za njim čepela in ne bi blo fajnuser posted image ...tko da danes imam izpit! Aaaaaaaaaaaaaa! Me je strah ku pes...pol pa še ustni čez par dni, če naredim pisni , seveda....in sem čisto adijo! Mora uspet, ker če ne naredim gre služba papa! Tko da prosim mal stiskajte pesti še zame!user posted image

Drgač pa sem vas brala, pa nič pisala.
Kako gre našim novim nosečkam, neela, emsika bo kmal pregled in srček slišat...iiiiiiiiiiiiiiiiii ku bo fajn!

Dysan žal mi je da je ta  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prišla! Ampak ne se dat...mislim nate in navijam! Glede pavze jst tud pavziram, ker sem bla že prav mal zblojena. Bom mal po naravnem spet akcija!

Gapii sem gledala v albumčk, bo pa res velika hiška...super...pa dosti rožic posadi!! Mi tudi nekaj obnavljamo, sam tko bl majhno, pa mogoče bo tudi do jeseni, če se ne kaj zaplete( beri smotan sosed gnjavi, ker nima kaj delat)...in komaj čakam a rožce, pa grmičke posdim.

Fargesia jaz bom pa kar držala pesti, da sta vidva sama kej naštimala, pa da tale tvoja user posted image sploh ne pride...pa boste z Neelo in drugimi vozičkale! A kakšen testek boš delala? Pa saj vem, da raje še mal počakaš, ker vem kako je bit razočaran...No, torej ti dam z vprašanji mir...ampak vseeno mislim nate.

Lep dan

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
20.4.2009 12:51:40   
gapii27
user posted image

jutro...sem pa danes vseen lahko šla malo spat...so striček rešli in šli namesto mene pomagat na parcelo....zdaj pa kavica te pa grem pogledat kaj so naredli

lepo popoldne vam želim...user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.4.2009 12:55:01   
dysan
Ejlica draga srečno danes na izpitu

Fargi stiskam pesti da je kaj dobrega, glede zamujanja

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.4.2009 13:53:41   
Rakica_80
Ciao punce, kako ste?
Fargi, testek, testekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ejla, srečno na izpitu, jaz imam tudi ta teden izpit italijanščineuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
21.4.2009 7:35:24   
Ejla
Italijančina iiiii kok fajn, a zamenjava, grem namesto tebe, boš razturala!user posted image

Jst sem prvi del opravla, danes pa še drugi...se grem še mal učkat...pol pa gas v LJ. Nazadnje ko sem se proti LJ vozila, sem na IUI šlauser posted image ...me je mal stisnilo.
No, ma zdej bo pa še kej dobrih novic! Fargi?
Bebii kako je pr tebi kej zdej? Nič ne vem...sem 100 let za kačami!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.4.2009 7:36:19   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Ejlica draga srečno danes na izpitu

Fargi stiskam pesti da je kaj dobrega, glede zamujanja

Hvala. Kako si ti?

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.4.2009 19:40:12   
neela
Ejla, bravo..user posted image user posted image user posted image ..držimo pestke, da narediš še drugi del!!! Saj ti to zmoreš!! Me borke, se ne damo kar tako, kajne?

BEBIII, kdaj točno moramo zate navijat???

gapii, lepa lepa hiška. Sam res zgleda hudo velika...al pa je tak kot slike???? user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.4.2009 10:28:48   
Ejla
Joj hvala za pestke!!! Naredila dokončno strokovni!!! Jupi!!!

Kje je Fargi? Kej novga pri tebi?

Neela kako pa kej tvoj trebušček?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.4.2009 17:13:50   
Fargesia
ejla, čestitam!!!!!user posted image

pri meni nič  novega. danes sem dobila recept za Primu....ne vem točno...tak da si jo bom sprožila...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.4.2009 19:09:15   
HANYBANY
Zdravo punce, sam tok da vam javim.
Danes sem mela posvet pri dr. Bokalovi in me je dala naprej na ivf, tok da gremo v nove borbe (če bo seveda pozitiven sklep).

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.4.2009 20:31:29   
neela
Ejla, moj trebušček? Kar naj še dolgo ostane v takem formatu....ker je že v originalni embalaži  v vsaj 20. tednu...user posted image user posted image user posted image ...Drugače pa imam jutri samoplačniški UZ, tko da sem sedaj kar malo na trnih...če bo vse ok. Iskrene čestitke za izpit!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Smo dobro navijale zate, a???? Najboljša ekipa navijačic!

HANY, čestitke za ivf. Ja, tko je najbolj, pa še večja možnost, da rata plusek!!!

Fargi, kaj potem ne boš delala še CB? Pa res ne bi? Za vsak slučaj??? user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.4.2009 15:54:20   
gapii27
dan dan dan....kako ste kaj?

da vam mal pojamram....3 dni sem ko en pijancuser posted image   me neki pritisk mantrauser posted image  mal nervoze valda...

hiška bo pa kr dost velika..za pucat prevelikauser posted image   že komi čakam, da dobi mal boljše oblike...zaj nas je malo vreme zafrknilo ampak po praznikih bo zrasla do krajauser posted image

za naše nosečke engauser posted image za lepo nosečnost, prav tako pa vsem nam, ki se pe trudimo eno veliiiiikooooooouser posted image ter dost user posted image da se bo orng prjel

cawci

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
24.4.2009 14:49:33   
kimsy
lepe moje IUI-jevke, pa kje ste?
Sej, ko ste pa srečke nosečke, nas pa zapustite. user posted image  user posted image  user posted image
ne, sej se hecam.user posted image
fargi - zate držim pesti, da user posted image  čim prej pride, če že more. Še bolj pa držim pesti za user posted image .
neela - a pol user posted image  lep dela. Bravo, sm tok vesela za tebe.
HANY - mislim, da vse odobrijo za IVF, user posted image  še za nobeno ne vem, da je ne bi. Držim pesti, da čim prej dobiš pošto in greš v nove boje.
gapii - hiška bo lepa, sam res mal velika. Pa ni panike, sej bosta dva za pospravlat! user posted image  
Ejla, dysan - user posted image   user posted image   user posted image  za srečo
kittyy - kako si nam ti? Kdaj maš hsg?
boob, lenna, kitka - upam, da uživate v nosečnosti!

Pa upam, da nisem katere pozabila!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
24.4.2009 18:51:21   
Storžica 81
Pozdravljene punce!
Jaz sem tudi ena tistih , ki čakajo na pošto. Me prosim daste na seznamuser posted image .

Kitka 1  hvala za vse informacije, ki si mi jih dala
Fargesia hvala, ker si mi dala ta naslov. Sem izvedela že veliko zanimivega

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.4.2009 20:29:08   
kittyy
......KIMSY, HSG imam 3.6.09,zdej cakam da dobim M,pol pa tabletke zacnem jest do OP.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
24.4.2009 21:10:36   
kimsy

user posted image

user posted image

• dysan - čaka pošto za IVF?
  • HANYBANY -
  • gapii27 - čaka IUI
  • kimsy - IVF
  • kittyy HSC junija
  • grethy - odklop
  • buča - odklop

• ejla - odklop
  • Fargi - odklop

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
24.4.2009 21:11:52   
kimsy

user posted image

user posted image
  • dysan - čaka pošto za IVF?
  • HANYBANY -
  • gapii27 - čaka IUI
  • kimsy - IVF
  • kittyy HSC junija
  • storžica 81 - čaka na IUI 
  • grethy - odklop
  • buča - odklop

• ejla - odklop
  • Fargi - odklop

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)

[/quote]

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.4.2009 21:13:17   
kimsy
Punce!
Čist nekaj štrajkate, sm prvič popravljala seznam, ker ga nobena noče! user posted image
Zdaj pa povejte, da popravim, dopišem in spremenim, ker sm se lih naučila!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.4.2009 21:13:58   
kimsy
BEBIII sm te pozabila, sori, pa jutr!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
25.4.2009 10:36:32   
neela
Ojla! Kako smo danes?

kimsy, pa saj ti gre s seznamčkom čist ok! Just keep on doing! user posted image Mimogrede, jaz vas ne mislim zapustiti...res pa je, da te po eni strani začnejo ful zanimat še druge stvari, ki se ti dogajajo, po drugi strani pa se sama še predobro spomnem, da kakšnih hudih opisov nosečnic na tem delu foruma glih nisem marala, ker me je vedno samo spominjalo na to, da nama pa še ni ratalo.

storžica,
držim pesti, da pošta čimprej pride in da veselo štartaš z akcijo, ki naj bo takoj uspešna!

kittyy, mogoče pa M sploh ne pride, kaj? user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 25.4.2009 10:37:16 >

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
25.4.2009 11:00:43   
Storžica 81
Ojla,

punce zanima me (vem da sem to na prvih straneh že prebrala pa sem pozabila), v kolikih dneh po začetku pikanja pride do IVI oz. na koliko dni imaš UZ in ob kateri uri? kar malo me je groza, ker se ravno v tistih mojih dneh poroči prijateljica in se bojim, da nebi mogla  na UZ.
Ali še katera čaka na pošto od 30.03.dalje? Meni so rekli da jo bova dobila v dveh mesecih, se pravi moram pridno čakati še en mesec. Upam, da bo prišla do časa, ker okrog dvajsetega pričakujem user posted image .

papa

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
25.4.2009 11:46:40   
neela
storžica, pri iui-ju začneš z UZ 8. dan (če si našpikah) oz (mislim, da) 12. dan, če si na klomifenu. Nadaljnji UZ pa so ful odvisni od rasti tvojih foliklčkov. Jaz sem pri vseh treh krogih imela iui na 15. dan ciklusa. Glede prijateljičine poroke nič skrbet, ker so uz zgodaj zjutraj....poroke pa ponavadi popoldne, kajne?

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?