Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ker smo jo jedli na nekem obisku in je sinek kar 2 kosa (velika) pojedel.
) Skupaj pa bova 13 let...na koruzi seveda, vsaj zaenkrat sva tako bila, kako pa bova sedaj, ko bo potrebno zopet kup papirjev urejat, pa nimam pojma. Verjetno se bo zataknilo pri otroških dodatkih, ker je potrebno vpisati preživnino in le to je potrebno po novem (10 let nazaj si na CSD podpisal papir) na sodišču urejat in dokazovat, da ne živiš skupaj...
Ma verjetno sem si sama kriva in sem se pač preveč zredila in sedaj sem okorna...ampak dieta pa zopet sedaj ne pride v upoštev...
, ker full nizko in spredaj nosim (mi je G. zadnjič rekel), pa imam občutek, kot da bo zdaj zdaj zunaj...nisem pa bila v celi nosečnosti na pregledu kako sem zaprta-imela sem samo prvič (v 8t) vaginalni pregled...ne vem ali pa se to kako je maternični vrat zaprt na UZ vidi
komaj čakam, čeprav tk vem da spet ne bo uz delala ker mislim da ga bo tam okoli 34-36 tedna. sem pa sedaj stopila v 32 teden...... ja zadnji uz sem mela ,menda v 22 tednu.k sem mela morfologijo!!!!!!! kje je to
tud js junija in to 29.6.2009.
težak že 3kg...zaradi tega je možnost da rodim maja al pa junija tapravcatega malega velikana...
. Ma zgleda da me hormoni lovijo in sitnarim skoz. Mi gre na živce, ker obvezno sama po stanovanju pospravljam, pa perem, pa kuham...in imam danes napad, da vsem gr obiram...pa mal me jezi, ker ta vikend nismo nič naredili-imeli smo pa namen beliti sinovo sobo in omare druge not dat...pa nič, samo
smo ostrigli, ampak po drugi strani razumem
, da se mu ne da vsak vikend neki delat...samo jaz bi pa že rada zaključila s temi stvarmi, pa še v kuhinji moramo beliti in pomivalni stroj kupiti in ga vgraditi....pa nekot zgleda, da se bo vse tk vleklo, da bom res pol čist na koncu še s krpo v roki v P letala...
ima rad kak vikend frej, pa prejšnji teden si je nogo zvil, tako da itak ni mogel kaj preveč... Ma bomo že, boš videla.
Še dobro da se jim ne zmeša zaradi teh naših hormonov.
zgleda, da tud ve mal počivate. Moj