Češnca
|
Ćer! Kako ste punce? Sem vas prav pogrešala ta vikend, ampak ni blo nič časa... Dons tud ne, sem bla mal pridna in stanvanček pospravlala, zdej me pa križ boli, trebuh otrdeva, pa leva roka me ful boli - to pa res ne vem od česa?!? Je pa takoj mal bolš, sam da vam mal pojamram. Ajvy Anžej ni več prehlajen, mene pa uho tud nč ne boli, je blo pa pol še en dan za znoret boleče! Joj, tale baby vac je res zakon, mi ne znamo bit brez. za Tiso. A Tarja se pa še vedno slači... Sem brez ideje, upam, da jo čimprej mine! Kako je minil ogled stanovanja, si se uspela še kaj spočit? madejka joj, tu ti pa nisem nič čestitala... Vse naj naj za nazaj! No, pa vsaj na morju se daj malo na off, Maj naj pa atija okupira! A tebe pa noga boli... da mine! Sanek krasno, da bo atko doma, to sem pa res vesela, si zdej lahko čist mirna! kapica nimam pojma, kako bi bilo, če ne bi mel varstva pri tašči... Noro je to pri nas! Bogi tisti starši, ki nimajo tu nikogar... Dosti jih je iz drugih krajev, je polno novih blokov, pa seveda mladih družin... Vrtcev pa premalo! Uf, tale koža vam pa res nagaja... za Niasa. baja joj kolk je srčkan! bačko a Žana pa mal grdo gleda po dnevnem spančku? Al ga je blo premalo? Kolk je luštno skuštrana! Evo še ena od Anžeja - riše sonček s palčko po pesku: