Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem ravno po tem vedela, da sem noseča. Ker mene je vedno začelo špikati in v roku ene ure, mogoče dveh, se je ulilo. Se še prav spomnim, sva z možem hodila po trgovinah, pa me noro špika in sem se že videla, kako imam vse krvavo, sem si že prav želela, da pridem domov, da si vložek dam. Pa res prideva, pa nič. In potem sem še celo lahko dva dni počakala, me je ves čas tako špikalo, ulilo se pa ni in sem bila noseča. Zdaj v tej se pa nisem zanašala na to, ker prejšnji mesec me je že tri dni prej špikalo, pa se je potem ulilo. Ta mesec me je tudi že v četrtek špikalo, pa še nisem pomislila, da bi to bilo lahko. Pa tudi testa ne bi še delala, če ne bi našla tistega starega v omarici, ko sem pospravljala. 
oz.
PRIČAKUJEMO APRILA 2009
NAVIJAČICE
, in to 4 dni prej, da je za zihr
držim pesti da nobena od nas ne zagleda tečke
tko da bom mogla kar do nedelje počakat...
sem potem ko sem se pobrisala in umila imela malček rozast papir,..tako da mislim,da to napoveduje prihod . ? Najverjetneje bo to to ne?