_kathy_
|
Midva z Galom sva se včeraj oblekla v pižamico, namazala s tem hladilnim mazilom, ki mi ga je dr. predpisala in sva jedla. Naenkrat je postal cel rdeč po obrazu! In danes ga zjutraj namažem in spet isto čez nekaj časa. Potem smo šli k mojim, kjer smo praznovali moj in lubijev r.d., in sva se po dojenju spet namazala in v 5 min je bil popolnoma rdeč. Povsod po obrazu!!!! V jok in stok, da smo ga komaj potolažili in potem je bilo vredu. Smo že mislili, da ga bomo morali k dežurnem peljati, ker je bilo res ful hudo! Tako ga sedaj, ko sem ga dala spat, nisem namazala. Bi bilo možno, da bi bil alergičen na to kremo??? Sem se spraševala ... nič mleka, nič jajc, paradižnika ... že 6 dni ne jem ... Galu se pa to pojavlja! Sem se vprašala, če je mogoče po prašku ali mehčalcu (uporabljam otroškega, pa še to zapolnim samo 1/3 merice)- samo, a se mu v tem primeru ne bi pojavilo po vsem telesu, kjer je v stiku z oblačilom? Če bi bil alergičen na prah, kakšno rožo, ki jo imamo doma ... bi verjetno zelo kihal, poln nos, vnete učke (kot alergija na cvetni prah)? Res ne vem od česa bi še lahko bilo ... Res pa, da je malo imel, že ko smo prišli takrat k dr., ampak ni primerjave s tem, kar je sedaj. Sem razmišljala, da je res na nekaj alergičen in je to ali kaj temu podobnega še v tej kremi in to reakcijo podkrepi in širi. Čist sem adijo ...
< Sporočilo je popravil _kathy_ -- 25.4.2009 20:54:15 >