|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški sedež za kolo
1.5.2009 21:35:59   
MARTINŠČICA
Kje se splača kupiti otroški sedež za kolo. Kateri je boljši, za na sprednje ali zadnje kolo in zakaj. Je izbira kaj odvisna od vrste kolesa? Kakšni sedeži pašejo na gorca? Pa še čelade me zanimajo, kje imajo tamale - št. 50).

Hvala.

LP M


_____________________________

200% MAMI
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški sedež za kolo
1.5.2009 21:49:56   
J.L.
čelade so prilagodljive glavici,  jo z trakcem zateguješ, da paše otroku na glavo.
maš pa jih povsod po otroških trgovinah ali trgovinah z kolesarsko opremo. na netu se da kar nekaj videti.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroški sedež za kolo
1.5.2009 21:52:43   
J.L.
glede sedeža, mio smo nabavili bellellija, čeprav ni bil prvotna izbira. kolikor je meni znano, so zadnji za daljšo upporabo- 22kg. nisem pa ziher, če je še kakšna razlika. 

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroški sedež za kolo
2.5.2009 1:25:03   
ČebelicaMaja
sedež spredaj je do 15 kg, zadaj do 22- mi imamo spredaj belelija in je super za prvo leto ali dve- ker si v konstantnem stiku z otrokom, je pa sitno, če ti zaspi (naša je kar dostikrat), ker potem nimaš kaj narest-pač ustaviš in počakaš, in pa nekoliko bolj nerodno je vozii, ker je stolček med nogami...
Lani smo nabavili hamax-siesta, da se lahko poleže (ker našo vsaka vožnja uspava) in je super stolček.

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroški sedež za kolo
2.5.2009 9:20:51   
hokejistka
Za našo 16m smo kupili Hamax siesta, ki se namontira zadaj. V vožnji uživa in se nič ne pritužuje tudi na malo daljših relacijah ne. Je malo dražji sedež in (mislim) edini, ki se poleži do naklona 22st- ostali se poležijo manj. Naša rada zaspi in nam to pride prav. Mi smo ga kupili za 90 EUR, zraven smo dobili pa še čelado.

Sedež se s posebnimi vilicami vpne v mehanizem, ki je montiran na ogrodje kolesa 8na navpično palico). Je potrebno biti previden, ker ne moreš na vsak kolo namontirat tiste škatle, kamor vtakneš vilice od sedeža. Če so npr. kakšni kabli od zavor na poti, potem je treba najti drugačen sistem. Uf, sem zakomplicirala user posted image lahko pa dokupiš to škatlo, ki se montira na ogrodje in potem enkrat vpneš sedež na svoje, enkrat pa na moževo kolo. Tako bomo naredili mi, če jo bom kdaj tudi sama kam peljala. Zaenkrat jo vozi očka user posted image

Odločili smo se pa za nakup zadnjega sedeža, ker so bolj varni (otrok ima glavo zaščiteno tudi s strani) in ker so testirani za več kg.

Če se ne boste veliko vozili, bi jaz vzela kaj cenejšega. Večina sedežev je dobrih in če mislite prevozit samo par km, potem je brez veze kupovati sedeže, ki se poležijo.

LP

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otroški sedež za kolo
2.5.2009 21:17:27   
mayci
Mi imamo že od škratovega prvega leta sedež Belelli, ki ima možnost naklona. Nam je v začetku trikrat zaspal med vožnjo in sva ga samo nagnila, pa je udobno spal naprej. user posted image
Imamo pa sedež za zadaj, vpne pa se na obroček, ki ga namontiraš na palico pod sedežem. Midva imava vsak svoj obroček na kolesu, tako da sedež samo klikneš in prestaviš na drugo kolo.user posted image
Pred tremi leti smo dali za sedež pribl. 60 eur.

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Otroški sedež za kolo
7.5.2009 21:36:55   
MARTINŠČICA
Hvala. Smo že sprejeli sklep, da kupimo 2 sedeža za zadaj, da bosta razgrajača lahko zaspala na daljših vožnjah, ki jih bo, upam, veliko.

LP M

_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Otroški sedež za kolo
8.5.2009 7:40:45   
honey
Mi smo tudi kupili pred 3 leti belellija, ki se ga namontira na ogrodje kolesa in se ga da poležat. V BC mi je prodajalka sicer takrat svetovala, da glede na to, da je otrok star 1 leto, da naj raje kupim tistega za spredaj, da ga vidim, kaj dela ipd., ampak se k sreči nisem odločila zanj. Prvič se mi zdi sedež zadaj veliko bolj varen - tako za otroka kot za tistega, ki kolo vozi, saj mu otrok ne "opleta" spredaj, ampak sedi zadaj in tudi, če se otrok premakne, te ne moti tako. Drugič mi je pa bil všeč, ker se ga da zelo poležat, saj je naš zaspal skoraj na vsaki vožnji in je spal tudi po 1 uro ali več in si ne predstavljam, da ga ne bi mogla poležat user posted image


_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?