marusi
|
punce, živijo! jaz pa pišem dnevnik... v bistvu "pisma":). to isto je naredila moja mama in moram priznati, da sem full vesela, ko to berem, ker je nimam več. mene tudi neka žalost daje :). jaz bi tudi samo jokala... ko je kaj lepega, se kar zjokam, ko je kaj žalostnega tudi... ko gledam tv, ko se s kom pogovarjam.... jaz ne bom mogla čakat do NS, ker imam že tak trebuh... sicer se nisem nič zredila, samo trebuh se mi je pa čisto razlezel (vedno je bil ploščat )... a ima katera slučajno še kakšno idejo, kaj proti zaprtosti... gibam se, jem polnozrnato, veliko vlaknin, v glavnem solate, nič, kar bi zapiralo (sladkarij sploh ne maram), pijem donat... jaz sem imela vedno idelano prebavo, mogoče še celo preveč idealno :). zdaj se je pa vse kar ustavilo . o slabostin pa sploh ne bom pisala.... ker mi je tako ali tako skoz.... ko sem lačna, mi je slabo, ker sem lačna, med tem, ko žvečim je ok, ko pa pojem, mi je pa spet slabo (nima veze kaj in koliko, lahko samo 2 jagodi :( ) no, lepo bodite, čim manj slabosti in drugih težavic.
|