Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
bo šel. zato sem tudi prosila, če me lahko na NS naroči v popoldanskem času. vsaj na te "ta glavne" preglede je po moje fajn, da gre zraven, da lahka vidi
.

.
, da prej niti pomislila nisem, da ti lahko že na začetku, ko je še čisto drobcena pikica dela takšne težave. Pa mi je ta moj sonček nakopal toliko bruhanja, da sem celo pristala v bolnišnici.
PDP ~ NICK(starost) ~ (?.
,?.
(?) ~ (?.
(?) ~ (?.
Nal in
Zoja.
je bila 25.2.09 ,test nosečnosti sem delala 2.4.09 in je seveda bil +.Prvi pregled sem imela 16.4.09.Danes sem bila že na drugem pregledu,sedaj pa čakam nestrpno do jutr da izvem kdaj bom točno imela ns.Drugač pa so mi določli termin poroda 2.12.09
,dobila sem napotnico, da moram jutri v bolnico na UZ, opozoril me je, da se lahko zgodi, da bom ostala v bolnici, morala sem dati tudi kri za beta hcg (za izvid pokličem okrog dveh) in krvno grupo. Sum na IMN
Če se le da...je lepše, da sta oba. Lep pozdrav,