Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Ne pred nosečnostjo z tem nisem mela težav.. Zdaj pa se mi kr dosti krat zgodi kaj podobnega
Pa še tak lep sonček je bil, sm kr zašvicala
Pa ponavadi nism mela težav z tem..
Ampak upam,da bo tudi to minilo..
!
Ne upam stopit na tehtnico, me je pa ravno zaradi tega grozno strah pregleda. Sej me bo še kap zadela
!! Potem bomo pa vidli, kako naprej:) je pa šele en 6,7t danes, po izračunih zadnje M pa 10t - čeprav lih ne verjamem v tako odstopanje :D (kasneje prišlo do zanositve). Mojmu G. bom še koledarček dala kdaj sem imela M. mogoče mu bo kaj lažje, k bo vidu da je blo zeelo neredno :D
vse ok, če lepo raste in predvsem, če moji pikici lepo bije
, grozna sem res.
!!! lepo, lepo lepo !!
sem 7t4d, naslednji pregled je 8.6. posvetovalnica = 10.6. PDPja še nismo določili, naslednjič. Al bom ostala med decembrkam, ali se že selim k januarkam bomo pa vidl:)
PDP ~ NICK(starost) ~ (?.
(?) ~ (?.
(?) ~ (?.