Češnca
|
Jutro! Anžej je šel danes v varstvo (priznam, da me spet noro stiska... ampak je bil pa takoooooo vesel svojih prijatelčkov, da vem, da je tako edino prav). Jst mam pa mal časa, da pregledam, kaj je novega - predvsem upam, da sanek že pestva svojega fantička. kapica maš prav, še prekmalu, se ne bojo več hotli cartat pri nas... sej Anžej se že od malega ne prav rad oz. samo takrat, ko pač njemu zapaše in še to prav na kratko. Se pa res lepo stisne k meni, me močno močno objame. Ah, ja... kolesarka, pa košnja... Pridna! Ja, jst sm tud še za eno navihanko Lejlo! Joooj, Ajvy a veš, da me res fajn dol tišči, pa tile krči so . Se trudim počivat, brez skrbi. Anžejeve oke so boljše, se pa zdaj grozno upira kapljicam... Ga je treba fajn na silo prijet, men se kar srce para, sam drugač pač ne gre! vem, da je težko...izguba bližnjega... srečanje: a nobenme fotke ne bo??? No, pol ste se očitno meli fuuuuul fajn, kar je pa edino prav!!! Freycha superca, da sta z Dito uživale v Lj! Pa še pridne sta ble, ti si se pa mal nanosila, a ne?! A Dita je padla po stopnicah? Boščka. Ah, te nezgod(ic)e so zdaj že del dneva - paše zraven... Hvala za kompliment...