Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ampak to mi je čist neverjetno, da vas za trebuh prijemajo, mene pa noben neznanec ni; bi ga takoj po prstih.Še od prjatlov vsi vprašajo, če loh. K to se kao ne dela, k nej bi nesrečo prnašalo. Mislim, še psa ne pustim da mi vsi po vrsti čohajo, k so eni res nadležni, pa me bojo za trebuh
.Jst bi jih kar nazaj začela po trebuhu šlatat, pa da vidjo kako je. Če bi pa men kaka baba rekla, kakšna sm, bi ji pa rekla, da jst mam izgovor, k čez 14 dni rodim, kakšen je pa njen izgovor?Al pa bi jo v stilu- sej ti si se pa tud malo poredila, kaj si tudi noseča? Sigurno bi utihnila...
všeč... namreč premislila sva si tik pred zdajci. drgač bi bla pa Lea.
. mogoče je to kaj pripomoglo k temu, da je mala dobesedno ven padla.
je bil zraven, imela sem še 6-7 res močnih popadkov in pol je bilo že potiskanje na vrsti. ko sem tretjič potisnila je bila glavica že odzunaj, to je bilo ob 20:30h... s
kar nisva mogla verjeti, da je to to in da je že vsega konec. to je moja izkušnja in res jo vsaki iz srca priželim.